Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na waj.

ccjq.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11836
Login: ervk0
Nick oskarżonego: waj.
Powód skargi: złamanie regulaminu rat
Data zdarzenia: Samochód sprzedałem mu 05.03.2023r. o 20;10
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2023-03-05_20-10-56.thumb.png.d1f3f944dd9c73925afbf72ba4cec9ad.png

Opis sytuacji: Sprzedałem graczowi samochód marki jester o id 19260 za 389k i miał donieść mi 30k do 12 marca, lecz gracz sprzedał samochód prawdopodobnie dzień lub dwa po sytuacji i tym samym złamał regulamin. W dodatku pisał, że "ciężko pracuje" żeby mi spłacić tą rate, widocznie zarabiał na coś innego niż na spłacenie mi kasy, ponieważ już ma nowy samochód marki Elegy. Z wyznaczonej kasy doniósł mi tylko 9k, więc zostaje 21k do doniesienia. Dodam, że gracz nie był aktywny od 8 marca i nie odpisuje mi na forum.

Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili, gdy wszystkie raty nie są uregulowane.

Odstępstwem od tego punktu jest sytuacja, w której gracz po sprzedaży natychmiastowo spłaci pozostałe raty.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Przechwytywanie.PNG.64ea92985993d47017c3dcd7186d5ea2.PNG

Jestem, aktualnie jestem u mojej schorowanej mamy, spłacałem raty i obiecałem pełna spłatę lecz sytuacja rodzinna zmusiła mnie od odejścia od komputera i zajęcia się tym, auto elegy zakupiłem za pieniądze za sprzedaż jestera, nie sądziłem ze to jest pogwałcenie regulaminu.

z graczem @erykv8 ciagle pisałem w grze, i splacalem wszystko po kawałku, wiec nie rozumiem całej otoczki i afery, bo można sprawdzić ze csle zarobione pieniądze, wydawałem na spłatę.

Zwroce cale 21k kiedy tylko wrócę do domu, czyli w ciągu max 2 dni.

Teraz, waj. napisał:

Jestem, aktualnie jestem u mojej schorowanej mamy, spłacałem raty i obiecałem pełna spłatę lecz sytuacja rodzinna zmusiła mnie od odejścia od komputera i zajęcia się tym, auto elegy zakupiłem za pieniądze za sprzedaż jestera, nie sądziłem ze to jest pogwałcenie regulaminu.

z graczem @erykv8 ciagle pisałem w grze, i splacalem wszystko po kawałku, wiec nie rozumiem całej otoczki i afery, bo można sprawdzić ze csle zarobione pieniądze, wydawałem na spłatę.

Plus napisałeś do mnie na discordzie dopiero wtedy, kiedy wstawiłeś owy post tutaj.

45 minut temu, waj. napisał:

Plus napisałeś do mnie na discordzie dopiero wtedy, kiedy wstawiłeś owy post tutaj.

Jestem w kontakcie z graczem @erykv8 zadeklarowalem splate, i to moj blad gdyz nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Popelnilem blad i tyle, przyznaje sie w 100%

Teraz, waj. napisał:

Jestem w kontakcie z graczem @erykv8 zadeklarowalem splate, i to moj blad gdyz nieznajomosc regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Popelnilem blad i tyle, przyznaje sie w 100%

Owszem, jesteśmy w kontakcie i ja jestem w stanie poczekać.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.