Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na zlomeek

DesmondMustard

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 68299
Login: xyz.fin
Nick oskarżonego: zlomeek
Powód skargi: używanie macro w celu korzyści serwerowych
Data zdarzenia: 10.03.2023 - około 7:39
Dowody: Nagranie - 

Spoiler

Opis sytuacji: No jak widać na nagraniu było całkiem sporo ludzi którzy kampili baze organizacji, zlomeek wbił jakieś 15/20 min przed czasem i stał sobie, gdy domek się zwolnił jakimś magicznym cudem opłacił go od buta na dwa dni w dosłownie milisekundę, data z automatu przeskoczyła z 10.03 na 12.03 co jest fizycznie niemożliwe, aby tak szybko opłacić na dwie doby. Generalnie proszę o sprawdzenie tego i zweryfikowanie, ponieważ mega nie fair jest robienie czegoś takiego chociażby względem gracza Szczurasek który stał tam od 6:21 a jakiś leniwy gracz na macro robi coś takiego. Na nagraniu zrobiłem jeszcze dodatkowo slow-mo i jak widać to jest niemożliwe opłacić tak szybko na dwa dni "legitnie". Jeśli administracja ma taką potrzebę to mogę podesłać czyste ponad 1 minutowe nagranie, żeby mi tu nikt nie wmówił, że coś przyciąłem czy takie cyrki.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.9d488ecf913a547abfc5075427c1229d.png

Sytuacja wyglądała tak wczoraj wieczorem wyszedłem z gry obok blipa tej bazy, o 7:03 bodajże wbiłem na serwer, zrespiłem się za pomocą ostatniej pozycji i zacząłem kampić na bazę. Mam sposób na kampienie domków, dokładnie przebindowywuje enter na myszke bo jest mi tak wygodniej. Na klipie widać, że oferta wynajmu była przez dłuższą chwilę więc normalnie mógł ktoś inny wykupić ten dom. Jeśli chodzi o opłacenie na następną dobę to zrobiłem to w dosyć nie planowany sposób, bo celowałem w miejsce opłacenia domku dlatego jest opłacony do 12.04.2023. Jak wspominałem przebindowałem przycisk na lewy dlatego opłaciłem od razu 1 dzień dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.