Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na wsiur

talerzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Talerzyk
Nick oskarżonego: wsiur
Powód skargi: brak znajomości regulaminu jako supporter
Data zdarzenia: 07.03.2023
Dowody:https://streamable.com/v0rwng
Opis sytuacji: Wg. supporta ww. gracz miał ping i nie widział, że we mnie wjechał wcale go nie obróciło i nie spowolniło. Do tego gracz pojechał dalej nie miałem możliwości spiania ID aby poprosić o zapłatę. W ciągu tych ~~5minut gdy zgłosiłem support stwierdził, że wyżej wymieniony gracz ma wysoki ping i dlatego wjeżdża w każdego więc skończyło się na ostrzeżeniu.

Spytałem kilkukrotnie czy wysoki ping zwalnia z przestrzegania regulaminu wsiur stwierdził, że ja jedno a on drugie więc się nie dogadamy.

Jeżeli faktycznie support miał rację to rozumiem, że wysoki ping zwalnia z przestrzegania regulaminu w takim razie? Chcę mieć pewność.

Witam!
Zgodnie z moim obowiązkiem przedstawię swoją argumentację dotyczącą skargi. Analizując sytuację na klipie wziąłem pod uwagę iż gracz który w ciebie wjechał nie zatrzymał się ani na moment, doskonale widać w 22 sekundzie klipa że gracz dosłownie cię przesunął, potem cofnęło go do tyłu i pojechał dalej prosto bez żadnych oporów, ponadto w 24 sekundzie widać gwałtowne przyśpieszenie, jednocześnie nie ma znaków na użycie nitra przez gracza. Po przeanalizowaniu nagrania również przyglądałem się pingowi gracza, cały czas widywałem wartości w zakresie 999-100, z chwilowymi spadkami do 40. Sam gracz wspomniał na chacie lokalnym że internet ewidentnie utrudnia mu rozgrywkę. Posiadam również dowody na problemy z internetem gracza, jednakże nie mam obowiązku ich ci przedstawiać, te dowody dostaną administratorzy RCON. Reasumując, gracz posiadając taki ping mógł nawet nie mieć świadomości o tym że wywołał kolizję, dlatego został przede wszystkim ostrzeżony żeby ten internet ogarnął. Na tą chwilę nie mam nic więcej do dodania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.