Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na J.O.K.E.R

talerzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Talerzyk
Nick oskarżonego: J.O.K.E.R
Powód skargi: Brak konsekwencji we własnych słowach, za niska kara, brak kompetencji.
Data zdarzenia: 07.03.2023
Dowody: https://imgur.com/a/VYAXBvp    <<<ten dolny filmik polecam przeskipować pierwsze 30 sekund.>>>
Opis sytuacji: Stoję, czekam na kumpla przy naprawie no i widzę, że gość nagle zaczyna po mnie jeździć kompletnie bez powodu, ewidentnie mu się nudzi.

Pomyślałem, że myśli iż jestem AFK, więc napisałem do niego dwa zapytajniki, najwidoczniej nic to nie dało, bo dalej zaczął to robić. Po zgłoszeniu J.O.K.E.R zaczął go obserwować, dał mu ostrzeżenie, że ma jeździć ostrożniej po tym dałem mu filmiki, które są wyżej w linku imgur, że celowo robił na mnie VDM.

Dostałem odpowiedź jak widać w linku, że "dostał już warna", po czym sam stwierdził, że źle spojrzał. Czyli podsumowując widział, że nagminnie łamie regulamin więc za celowy VDM na mnie postanowił narzucić zabójczą karę w postaci 3 godzin zakazu prowadzenia pojazdów.

Ja również takową karę posiadam, za celowy - rzekomo oczywiście - VDM dostałem 2 dni, gość prowokował, wskakiwał mi pod pojazd można to zobaczyć w logach bez problemu, że nawet zgłaszałem reporta w tej sprawie, że gość sam celowo wskakuje pod pojazd.

Witaj!

Odpowiadam ci na skargę na mnie. Dostał taką zabójczą karę ponieważ to była jego pierwsza kara. Moim zdaniem pierwsza kara nie powinna być bardzo surowa dlatego tak postanowiłem, traktuje każdego równo. Nikt nie ma lepiej ani gorzej. Ja nie nadawałem ci kary VDM, więc nie mogłem ocenić sytuacji oraz długości kary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.