Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Przyszedł czas się pożegnać.

nsanee.

Rekomendowane odpowiedzi

367 dni temu rozpoczęła się moja rozgrywka na serwerze. W tym czasie uzbierałem 1700 godzin. Chciałbym wyszystkim podziękować za super zabawę na serwerze, niezapomniane chwilę i wiele innych. Niestety, ale przyszedł czas się pożegnać. Muszę zrobić sobię przerwę, odpocząć i spróbować czegoś nowego. Chciałbym podziękować następującym osobą

@Kufel To z tobą zaczynałem rozgrywkę na serwerze, gdyby nie ty nie było by mnie tu. Kontakt jest.

@Gash Handlarzyk, dzięki za wspólne godziny na doscordzie/serwerze. Kontakt jest.

@Sythee. Oklahoma i te sprawy, większość czasu z tobą przegrałem, powodzenia w najbliższym rekru do SATC. Kontakt jest.

@kepucz. Odwalanie i te sprawy, obyś ub dostał. Kontakt jest.

@olszak! Gwizdek, tobie też dzięki za wysztko. Kontakt jest.

@semyaazaDzięki za przyjęcie do Akatsuki, gdyby nie ty nie było by mnie tu. Kontakt jest.

@Braian11 Dzięki za przyjęcie do SARA, może jeszcze kiedyś się uda. 

@idk Dzięki za szansę w PD.

@Traperhoff_058 KIzo, Akatsuki i te sprawy.

@E34 Pościgi i te sprawy. 

@berz_ Kiedyś handlarz, teraz support i handlarz. Powodzenia w administracji.

@Ka3R.at Dzięki za wyszskto, Akatsuki i te sprawy.

@xanny Dzięki za szansę w organizacji, rozwijajcie się dalej. 

Jeśli o kimś zapomnialem to przepraszam. 

JESZCZE RAZ D Z I Ę K U J Ę! ❤️

Domyślam się, że odejście z serwera jest dla Ciebie trudną decyzją i za pewne poniekąd żałujesz tejże decyzji bądź robisz sobie zwykłą przerwę. Jednocześnie, warto pamiętać, że odejście Twoje z serwera jest częścią życia i że każdy z nas zmienia swoje priorytety i cele w różnych momentach (tak jak ja zrobiłem sobię przerwę w 2021r do paru tygodni wstecz.. po odejściu z SAMD). Mimo to, wspomnienia związane serwerem i przyjemnymi chwilami spędzonymi ze znajomymi czy graczami poznanymi podczas rozgrywki, zawsze pozostają w naszych pamięciach.
Miejmy nadzieję, że wrócisz silniejszy tak jak i Ja. Pozdrawiam! 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.