Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Prezenterami Project FM #1

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

UHHxv4H.png
image.png

Drodzy czytelnicy.
Z tej strony Junior Pressman Limek oraz chciałbym Wam dzisiaj przedstawić wywiady z prezenterami radia Project FM. Jest to pierwszy z trzech wywiadów, który tworzę na ten temat. Starałem się zadawać każdemu trochę różne pytania. Dajcie znać, kto jest waszym ulubionym prezenterem. Zachęcam gorąco do przeczytania!
Gzqqb1L.png

L: @Limek  A: @Amiczek
L: Cześć Amiczek, ja jestem Limek z redakcji prasowej Project News. Dzisiaj chciałbym, abyś odpowiedział na kilka moich pytań. Jesteś chętny ?
A
Cześć Limek, bardzo miło mi Cię poznać. Oczywiście odpowiem na wszystko, na co mogę odpowiedzieć. 

L: Super! Również miło mi Cię poznać. Kilku Twoich znajomych już odpowiedziało, więc zacznę od standardowego pytanka. Od kiedy jesteś w radiu? Co Cię zachęciło, aby właśnie tam dołączyć?
A
Tak więc, w radiu jestem od listopada roku 2022. Zachęciła mnie możliwość pogrania swojej ulubionej muzyki, dodatkowo można poznać wielu fajnych ludzi. Lubię zarażać innych pozytywną energią, stąd właśnie moja decyzja o dołączeniu do naszego radia.

L: . Na jakiej randze się znajdujesz?
A
Moja aktualna ranga w radiu to Mistrzowski Prezenter.

L: Opowiedz nam, proszę, kiedy najczęściej możemy trafić na Twoją audycję.
A
Szczerze powiedziawszy, gdy mam chwilę więcej wolnego czasu jestem na antenie codziennie, ale najczęściej można mnie spotkać w godzinach wieczornych bądź nocnych.

L: Jak oceniasz zarobki w radiu? Bo jak wiadomo, donejty są już chyba nieodłączną częścią audycji tak jak pozdrowienia.
A:
Tutaj już zależy, jak kto na to patrzy. Sama podstawka z biznesu myślę, że jest wystarczająca i jestem z niej zadowolony. Jeśli chodzi o donejty, to wiadomo, bywa czasami lepiej, czasami gorzej. Nie ma na co narzekać, można zarobić całkiem sporo.

L: Czy czujesz stres przed "wejściem" na audycję?
A
Na początku był lekki stresik, aczkolwiek teraz wchodzę z pełną swobodą i nie ma żadnego stresiku.

L: Miałeś już okazję uczestniczyć na scenie LS  podczas jakiegoś wielkiego wydarzenia?
A
Nie, niestety nie, lecz mam nadzieję, że się to szybko zmieni. Chętnie wezmę udział w jakimś większym bądź mniejszym evencie.

L:   Jak często korzystasz z pojazdów Project FM?
A
Nie zdarza mi się raczej korzystać z pojazdów naszego biznesu.

L: Co przede wszystkim chciałbyś przekazać osobom, które chciałyby się dostać do waszego radia podczas rekrutacji?
A
Na pewno chciałbym przekazać, że nie ma się czego bać ani stresować, jest bardzo przyjemnie, a dodatkowo gracze, którzy wysyłają pozdrowienia bądź po prostu piszą, dają nam sporo motywacji do działania. Osoby prowadzące nasze radio są bardzo przyjemnymi i chętnymi do pomocy chłopakami, zapraszamy!

L:  Jak oceniasz inne audycje oraz jaki rodzaj muzyki zazwyczaj króluje u Ciebie na audycjach.
A
Chłopaki dają radę, bardzo często wchodzę na serwer, by chociażby posłuchać innych jak grają. Jeśli chodzi o mnie, to bywa przeróżnie, czasem poleci jakaś vixa, czasem Polski rap, zagraniczny, Disco polo. Naprawdę jest w czym wybierać, z resztą kto chce się przekonać, oczywiście zapraszam na audycję!

L: Chciałbym Ci bardzo podziękować Amiczek za wywiad. Myślę, że nasi czytelnicy będą zadowoleni z wywiadu. Teraz możesz kogoś pozdrowić.
A
Ja również bardzo Ci dziękuję Limek, że miałem okazję po odpowiadać na Twoje pytania, było bardzo miło! Pozdrawiam oczywiście cały biznes ProjectFM (naszych wspaniałych prezenterów, jak i świetny zarząd), organizację Fama Et Gloria, a także oczywiście Ciebie!

L: Również pozdrawiam. Do zobaczenia na serwerze oraz na kolejnej audycji!
A
Do zobaczenia, jeszcze raz pozdrawiam!

vYpcU9R.png

L: @Limek  K: @kubus2.Ext

L: Cześć! Junior Pressman Limek z redakcji Project News się kłania, czy mogę zająć chwilkę? Mam parę pytań do Ciebie, które mogą zaciekawić czytelników.
K
Witaj, jasne pytaj śmiało. 

L: Opowiedz nam coś o sobie.
K
A więc tak, zacznijmy od tego, że się przedstawię. Mam na imię Kuba, obecnie uczęszczam do technikum profilu informatycznego (klasa 1). Informatyka jest fajną sprawą, natomiast bardziej ciągnie mnie adrenalina i myślę nad przeniesieniem się do szkoły mundurowej o profilu wojskowym. Interesuje się sportem, zarówno sportem walki, jak i motoryzacyjnym. Co do walk jest to boks oraz MMA. Co do motoryzacji są to wyścigi na torze motocyklem dużych pojemności (tak zwanych ścigaczy). Natomiast w wolnej chwili wyrywam się z domu i lecę pośmigać swoim quadem po polach. Oczywiście wszystko z rozsądkiem i tutaj przestroga również dla was drodzy czytelnicy, uważajcie, bo w każdej chwili może się coś wydarzyć, po prostu jeździjcie rozsądnie.

L: Od jak dawna jesteś w radiu?
K
Do radia dostałem się 1 sierpnia, także już troszkę czasu minęło.

L: Czy audycje, które prowadzisz, cieszą się zainteresowaniem?
K: T
ak, nie mogę narzekać na słuchaczy. Wiadomo, nie każdy ma chęć słuchać moich audycji i ja to w pełni akceptuje, natomiast udało mi się dotrzeć do słuchaczy poprzez gatunek muzyki "Vixa" i przyjęło się to. Właściwie moje audycje są zróżnicowane, ponieważ nie na każdej audycji leci Vixa. Są również weselne nutki, jak i znajdzie się coś z rapu, jak i popu.

L: Jak oceniasz audycję znajomych z PFM?
K
Są naprawdę nieźli, każdy wnosi coś innego do radia ,co jest fajne. A prezenterzy mają gadane, także nie da się nudzić na ich audycjach.

L: Co sprawia Ci największą satysfakcję podczas audycji?
K:  
Największą satysfakcję sprawia mi kontakt z ludźmi, że mogę przez czas audycji a pewien sposób umilić im czas na serwerze poprzez muzykę i rozmowę z nimi. 

L: Według Ciebie, jakie są najczęściej słuchane przez graczy rodzaje muzyki ?
K
Myślę, że pop, vixa, współczesny, jak i starszy rap, edm (electronic dance music, ten gatunek muzyki miał swój czas, natomiast zastąpiła go Vixa) no i również hardstyle. Nie możemy zapomnieć o disco polo i te wspaniałe hity tego gatunku.

L:  Czy chciałbyś jeszcze na koniec kogoś pozdrowić?
K
Taak, chciałbym pozdrowić wszystkich słuchaczy oraz czytających, administrację RCON, moich przyjaciół: Kacper, Wiktor, kubcio oraz moją dziewczynę: Marcelinę, która bardzo mnie w tym wspiera, za co okropnie dziękuję!

L: Dziękuję bardzo. Ode mnie to wszystko. Do zobaczenia!
K
Dziękuję ci bardzo również, do zobaczenia. 

kTAOp30.png

L: @Limek  B: @bialyja

L: Dzień dobry! Junior Pressman Limek z Redakcji Project News się kłania. Ma Pan chwilkę odpowiedzieć na parę pytań?
B
Dzień dobry! Jasne.

L: Przedstaw się proszę tutaj na początku wywiadu. Z tego, co nam wiadomo, jesteś w radiu Project FM. Opowiesz nam coś więcej o tym?
B
Jestem bialyja (czarnyja), jestem w radiu Doświadczonym Prezenterem.

L: Od jak dawna jesteś w radiu?
B
W radiu jestem od około miesiąca.

L: Jak się czujesz w tej roli?
B
W roli prezentera czuję się bardzo dobrze. Na początku lekko się stresowałem, lecz teraz podchodzę do tego totalnie na luzie.

L: Co uważasz za najważniejsze podczas prowadzenia audycji?
B:
 Podczas prowadzenia audycji uważam, że najważniejszy jest dobry kontakt ze słuchaczami i dobra zabawa. W końcu to dla nich prowadzimy audycje.

L: Twoja opinia dotycząca zarządu. Jest pomocny, ma często  z wami kontakt?
B
Zarząd oceniam bardzo dobrze. Chłopaki są wyluzowani i zawsze służą pomocą. W radiu panuje bardzo miła atmosfera.

L: To prawda, że podczas audycji możemy zobaczyć, jak prezenterzy jeżdżą sobie po mapie? Nie musicie przesiadywać w budynku Project FM?
B
Na audycji możemy jeździć po mapie. Na początku stałem na domku podczas prowadzenia audycji, żeby się nie rozpraszać, ale teraz bez problemu mogę grać i prowadzić audycje jednocześnie.

L: Dlaczego akurat wybrałeś bycie prezenterem?
B
Podobała mi się wizja zostania prezenterem. Zawsze mnie to w pewien sposób ciekawiło i chciałem spróbować swoich sił.

L: To już wszystko, dziękuję za poświęcony czas. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
B
Pozdrawiam MichaelRWD. Dziękuje i do widzenia!

L: Do zobaczenia!

saNmpAd.png

L: @Limek  K: @Kulek

L: Cześć Kulek! Jestem Limek z redakcji prasowej Project News, chciałbym zadać Ci parę pytań.
K
Witam, z tej strony Manager Kulek z radia Project FM! Pewnie, chętnie odpowiem na Twoje pytania.

L: Opowiesz nam coś więcej o swojej pracy w radiu? Jak możemy zauważyć tam też w zarządzie.
K
Tak jestem w zarządzie radia. Do radia dołączyłem w Maju zeszłego roku, od początku starałem się być bardzo aktywny, zawsze chętny do pomocy, angażowałem się w rozwój biznesu. W trzy miesiące od dołączenia do radia ruszyła rekrutacja do zarządu z racji na to, że reszta zarządu nie wyrabiała. Oczywiście od razu podjąłem decyzję i napisałem podanie, od początku czułem, że zostanie mi powierzona ta funkcja ze względu na to, iż miałem najwyższą rangę ze wszystkich prezenterów oraz często pomagałem przy akademii, wskazywałem ważne informacje. Tak jak myślałem, wybrali mnie. Bardzo się cieszyłem i od razu wziąłem się do pracy, jak widać, chyba dobrze się sprawuje, mam już długi staż, a w międzyczasie zostałem awansowany. Co do mojej aktualnej pracy to zajmuje się tak naprawdę wszystkim, od samego robienia audycji, do liczenia godzin, wystawiania plusów/minusów, awansowania członków, etc. Ogólnie, wszystko, co należy zrobić od strony zarządu.

L: Co według Ciebie jest najważniejsze, aby dostać się do was? Czy osoba podczas rekrutacji musi spełniać konkretne wymagania? Każdy ma szansę się dostać?
K
Największą uwagę podczas sprawdzania podań, zwracamy na jakość tego podania. Wiadomo, że inne czynniki mają też bardzo duży wpływ. Różnie kierujemy się, zawsze staramy się wybrać najlepszych kandydatów. Każdy, kto jakkolwiek postara się w podaniu, ma szansę się dostać. Są też warunki, które trzeba bezwzględnie spełnić, jest to między innymi mutacja, oraz wada wymowy, przy wadzie wymowy zależy od jej rodzaju i jak bardzo wpływa na głos.

L: Rozumiem, a jak oceniasz audycję pracowników?
K
Uważam, że prezenterzy wykonują audycje na wysokim poziomie. Nie często zdarzają się jakieś dziwne akcje, misscliki itp. Oczywiście każdy prezenter ma inny styl, nie dla każdego gracza to samo jest fajne. Co do samych prezenterów poza audycją nie mam żadnych zastrzeżeń, każdy się szanuje, a atmosfera panującą w radiu jest bardzo przyjazna. Na podstawie moich doświadczeń w innych biznesach, to w radiu panuje najlepsza atmosfera i bez wątpienia mogę stwierdzić, że jest to najlepszy biznes.

L: Opiszesz nam siedzibę Project FM? Gdzie ona się konkretnie znajduje oraz czy macie jakieś pojazdy?
K
Siedziba radia znajduje się w Las Venturas na dzielnicy Redsands East. Siedziba jest bodajże od czerwca zeszłego roku. Siedziba jest bardzo ładna, jest to klub dyskotekowy, a zarazem biuro do załatwiana innych spraw, czy przeprowadzania egzaminów. Baza jest bardzo ładna, modeler bardzo się postarał, uważam, że na tle innych biznesów, a nawet frakcji bardzo dobrze wypadamy pod tym względem. Pojazdów mamy trochę, między innymi dwie limuzyny, jeden helikopter, Elegy, Sultan i dużo więcej. Samych pojazdów nie często używamy, z racji, iż są one tylko do eventów. 

L: Widziałem na forum, że jest opcja wynajęcia prezenterów na jakieś okoliczności. Za wszystko są podane ceny, gdzie i po co można was wynająć?
K
Dobrze widziałeś, zgadza się, można nas wynająć. Wynajem Prezentera może mieć dużo zastosowań, między innymi zlot prowadzony przez Prezentera, urodziny gracza, zabawa z jakąś organizacją. Miejsca, które można wynająć to scena Los Santos oraz molo. Oczywiście do zlotu na przykład na G1 też można wynająć Prezentera. Sam miałem okazję być dwa razy wynajęty, bardzo fajnie wyszły te imprezki. Serdecznie zachęcam do skorzystania z naszych usług.

L: Zapewne otwartość na krytykę trzeba w sobie mieć, aby zostać prezenterem. Wiadomo może, kiedy będzie rekrutacja do was?
K
Jasne, trzeba być otwartym na krytykę. Rzadko kiedy spotykamy się z konstruktywną krytyką, z reguły są to obraźliwe treści. Tak jak wszędzie są osoby, którymś coś się nie podoba, ważne, aby wyciągać wnioski ze słusznej krytyki, a hejtem się nie przejmować. Szczegółów rekrutacji nie będę zdradzał, lecz pojawi się za kilkanaście dni.

L: Dzięki bardzo Kulek. Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
K
Dziękuję również. Chciałbym pozdrowić biznes ProjectFM, frakcje SAMD, organizacje Triada oraz następujące osoby: @Livia, @Jezus_Carbonara, @noisyy, @Grzyb., @Amiczek, @Bartaz, @VasteK*nt, @Szender.mt, @bialyja, @DarkHeaven, @teez., @Defol, @kubus2.Ext, @MaTher*, @Wejperson, @EndriuK, @Sergiuszek<3, @LastoAkaRudy, @wajt, @Barson.bec, @Fideek, @PudzianzVolvo oraz wszystkich czytelników!

L: Do zobaczenia!
K
Do widzenia, powodzenia w dalszej pracy.

L: Dziękuję bardzo.

eTNQ7aC.png

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - Junior Pressman @Limek
Grafiki - Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja - Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.