Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Finamit

GamingJokerPro

Rekomendowane odpowiedzi

Login: GunoTeroPL
Nick oskarżonego:Finamit 
Powód skargi: Taran Brak zapłaty za szkodę dowód dostarczony do administracji
Data zdarzenia: 04.03.1984
Dowody: proszę bardzo To jest dowód w postaci screenshota 
Opis sytuacji: Witam szanownych administratorów serwera Project RPG kiedyś raz mnie ktoś oszukał i nie chciałem żeby mnie ktoś drugi raz oszukał nie nie było napisane w ogóle że dochód jest dostarczony do administracji jakby był napisany dowód administracji to bym zapłacił a po drugie to to że ten gracz jechał praktycznie środkiem drogi tam gdzie była Biała linia ja też nie jestem bez winy bo trochę też przekroczyłem tą linię ale mi się wydaje że to jest zbyt wysoka kara nie ocenił mnie równo A według regulaminu pisze że suporterzy mają oceniać graczy równo i sumiennie to mi się wydaje że to nie było sumiennie on popełnię błąd dziękuję za pomoc i z góry dziękuję

mta-screen_2023-03-04_18-30-19.png

Witam, w związku z otrzymanym dowodem otrzymałeś ostrzeżenie aby zapłacić 540$. Po krótkiej wymianie zdań dowiedziałem się że nie zamierzasz zapłacić bez ukazania dowodu. Po samym ostrzeżeniu w którym nakazałem zrekompensowanie szkód wymierzonych przez kolizje powinieneś zareagować, jednak gdybym nie miał jak zweryfikować sytuacji nie dostał byś nawet ostrzeżenia. Kończąc chciałbym tylko zaznaczyć że nie mam obowiązku ukazywać ci dowodu. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.