Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Skromne G1 u Cyrkvs'a

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

VmPOJyk.png
naTqDnE.png

Uszanowanie! Niedawno nasza redakcja miała przyjemność uczestniczyć w zlocie zorganizowanym przez jednego z graczy serwera ProjectRPG. W artykule zawarty jest skrót z tego wydarzenia, wywiady, a także szeroka galeria, w której zapewne się znajdujesz!
VDgjwdI.png

W dniu 25.02.2023 roku w godzinach popołudniowych ogłoszono spontaniczny zlot, który odbył się w Las Venturas. W skrócie na popularnym parkingu G1. Organizatorem tego wydarzenia był @Cyrkvs. Według danych szacunkowych, na tym zlocie pojawić mogło się nawet ponad 50 osób! Oprócz uczestników i obserwatorów na miejscu zjawiła się nasza redakcja (Project News), a także lokalna policja (San Andreas Police Department) i ratownicy medyczni (San Andreas Medical Department).

Q7xlT0B.gif

Nasza redakcja postanowiła wykonać zdjęcia prawie wszystkich obecnych na zlocie pojazdów. Na pewno jest to fajna pamiątka!

zHF8Vuk.gif
XGwBbve.png
Teraz przyszedł czas na wywiad z organizatorem tego wydarzenia.
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @Cyrkvs

R
Witam, Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News.
UUszanowanie.
RSkąd pomysł, by zorganizować takie wydarzenie?
UPomysł wziął się od innych graczy, kiedyś robiłem częściej takie wydarzenia i nagle mi się o tym przypomniało. Tak wyszło, żeby zrobić taki zlot.
RDlaczego parking G1, a nie inna lokalizacja?
UWybrałem to miejsce, ponieważ jest to najpopularniejsza lokalizacja na wydarzenie serwerowe, również istnieje G2, ale jest mało popularne.
RSpodziewał się Pan tak dużej frekwencji?
UTak, często przebywam na G1, jak robią je inni gracze, spodziewałem się takiej frekwencji, ponieważ każdy lubi pieniądze za darmo.
RJaka pula nagród została przewidziana na to wydarzenie?
UPrzeznaczone zostało 5,000$.
RJak ocenia Pan zarówno atmosferę, jak i całokształt tego wydarzenia?
UAtmosferę oceniam na bardzo fajną, ale czasami gracze potrafią się zwyzywać, jednak nie zdarza się to zbyt często.
RChciałby Pan kogoś pozdrowić?
UJasne! Pozdrawiam cały serwer ProjectRPG.
R: Serdecznie pozdrawiamy! Dziękuje za udzielenie wywiadu i życzę miłego dnia!
UDziękuję bardzo za wywiad.

dXJsFff.png

Trzeci etap wybierania najładniejszych pojazdów wyłonił 11 kandydatów do zwycięstwa! W czwartym etapie finalnie znalazło się 6 pojazdów i od tego momentu to uczestnicy eliminowali poszczególne pojazdy. Czas na przedstawienie gracza, który swoim pojazdem marki Sentinel podbił serca innych uczestników. Tym samym zajął 3. miejsce. Gratulacje dla: @Gerw4zy!

8v4wklv.gif
XGwBbve.png
Tym razem wywiad udało nam się przeprowadzić z jednym z uczestników tego wydarzenia. Zapytaliśmy go m.in. o to, jakim pojazdem zjawił się na tym zlocie.
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @oli16cm

R
UWitam.

RCo skłoniło Pana, do pojawienia się na tym zlocie?
U: Jeśli mam być szczery to przyjechałem tutaj z nudów. Przy okazji zobaczyć jakieś fajne autka, no i spróbować swoich sił.

RJak ocenia Pan panującą tutaj atmosferę?
UBardzo dobrze jest.

RZ jakim pojazdem Pan przyjechał dzisiaj na to spotkanie?
UPrzyjechałem tutaj swoim greenwoodem, którego zakupiłem niedawno. Pojazd posiada m.in. ecu4, turbo5, gz, nitro, zestaw drifterski, czy set marchewkowy.

RMyśli Pan, że greenwodowi uda się pokonać przeciwników i zgarnąć główną wygraną?
UNo tak nie za bardzo.

RRozumiem, jednak spróbować zawsze warto. Ma Pan swojego faworyta?
UPewnie. Na ten moment nie mam swojego faworyta.

RRozumiem, chciałby Pan kogoś pozdrowić?
UTak, pozdrawiam @Filipenno, @mech oraz @Ravenholmm.

RSerdecznie pozdrawiamy! Dziękuje za udzielenie wywiadu i życzę przyjemności!
UJa też dziękuje za ten wspaniały wywiad.

znocE1B.png

Przyszła pora na poznanie pojazdu, a także jego właściciela, który zajął 2. miejsce! Mowa tutaj oczywiście o nie kto innym jak @zlomeek! Serdecznie gratulujemy!

NBpz2Xq.gif
XGwBbve.png
Przyszedł czas na specjalny wywiad ze zwycięzcą tego wydarzenia. Nagrodą było, aż 5,000$!
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @NeXten

R
U Witam, z tej strony NeXten.

RZlot już za nami, jak ocenia Pan to wydarzenie?
UBardzo fajne wydarzenie, dużo ludzi zebrało się, aby pokazać swoje pojazdy i został wybrany najlepszy.

RDlaczego postanowił Pan zjawić się na tym wydarzeniu?
UDużo ludzi udało się na zlot, więc postanowiłem zrobić to samo.

RCzęsto pojawia się Pan na takich zlotach?
UDosyć często.

R: Spodziewał się Pan wygranej, czy raczej była ona dla Pana miłą niespodzianką?
URaczej była to miła niespodzianka, pojechałem po prostu 4fun, ale wygranej się nie spodziewałem.

RJaka nagroda trafiła na Pańskie konto? Co zrobi Pan z tymi pieniędzmi?
UOtrzymałem za wygraną 5.000$ i przeznaczę je w mój pojazd.

RChciałby Pan kogoś pozdrowić?
UPozdrawiam całą organizacje Akatsuki, a także graczy: @Mxzen. oraz @kepucz..

ROczywiście gorąco pozdrawiamy! Dziękuje za udzielenie wywiadu i gratuluję wygranej!
URównież dziękuje za wywiad.

0dIGg8J.png

I oczywiście szybkie fotki wygranego Bulleta!

IJzlHR3.gif
XGwBbve.png
Przyszedł czas galerie pozostałych zdjęć wykonanych przez serwerową redakcję prasową Project News.
k1AwIr0.png

DlgmoL4.gif
XGwBbve.png
A czy Ty, drogi czytelniku brałeś udział w tym wydarzeniu? Jak oceniasz panującą tam atmosferę? Znalazłeś się na którymś ze zdjęć? Pochwal się w odpowiedzi do tego artykułu!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Autor: Pressman @AlimentoS
 Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:
 Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.