Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leszek*nt

Fresh

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fresh
Nick oskarżonego: Leszek*nt
Powód skargi: Nadanie kary za  wymówienie  nazwy państwa na chacie premium.
Data zdarzenia: 1.03.2023
Dowody: 

Spoiler

[2023-03-01 20:23:43] [Output] : G> Fresh: niger

Opis sytuacji: To tak rozmawiając z graczami na chcacie premium napisałem niger bo bardzo chce odwiedzić to państwo  w Afryce, a pan leszek dał mi za to mute specjalnie jescze dopisując jakiś rasizm, prosze o ukaranie go bo jego zachowanie jest nie odpowiednie.

Hej!

Słowo to jest uważane za obraźliwe i wrogie wobec ludzi pochodzenia afrykańskiego i jego użycie może prowadzić do eskalacji napięcia i agresji. Twoje wypowiedzi na czacie globalnym były kontrowersyjne i prowokacyjne, pozwolę sobie zacytować kilka z nich; "murzin from afrika", "Mister jest czarny" i w rezultacie "niger". Bazując na słowach wypowiedzianych na czacie /g nadałem tobie karę wyciszenia na okres 6 godzin. Mogłeś rozważyć złożenie apelacji w pierwszej kolejności, aby znaleźć wspólne rozwiązanie w tej sprawie. Tyle ode mnie.

11 godzin temu, Leszek*nt napisał:

Hej!

Słowo to jest uważane za obraźliwe i wrogie wobec ludzi pochodzenia afrykańskiego i jego użycie może prowadzić do eskalacji napięcia i agresji. Twoje wypowiedzi na czacie globalnym były kontrowersyjne i prowokacyjne, pozwolę sobie zacytować kilka z nich; "murzin from afrika", "Mister jest czarny" i w rezultacie "niger". Bazując na słowach wypowiedzianych na czacie /g nadałem tobie karę wyciszenia na okres 6 godzin. Mogłeś rozważyć złożenie apelacji w pierwszej kolejności, aby znaleźć wspólne rozwiązanie w tej sprawie. Tyle ode mnie.

Typie co ty porównujesz chat globalny gdzie nikogo obok mnie nie było jedynie znajomy do którego tak pisałem żartobliwie a wiadomo że znajomy się nie obrazi o takie coś bo ma poczucie humoru i pozatym to był cytat z filmu siema Heniu, Niger to państwo w Afryce i mute za to nie powinienem dostać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.