Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na berz_

FiXioN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: FiXioN

Nick oskarżonego: Berz_

Powód skargi: bezpodstawne karanie lub faworyzacja

Data zdarzenia: wczoraj wieczorem 

Dowody: nie wiem pewnie logi czy coś 

Opis sytuacji: Otóż oskarżony dał mi muta za jakieś niby prowokacje tyle że ja nikogo nie prowokowałem, nikogo też nie wyzywałem. Jeśli chodzi o gracza Don kretto od dłuższego czasu gracz mnie zaczepia i ogólnie to cej najgorszy napsialem na czacie "don kiepo" coś takiego i okej dostałem ostrzeżenie tyle że też nie wiem za co xD bo jakby nie bardzo to był brak kultury ;/ tak więc skąd te mute ? Nie wyzywałem gracza itp. myślę że to kolega tego ceja i stąd ten mute. Ja rozumiem że jesteś nowy na randze i chcesz się wykazać ale bez przesady nie nawyzywalem go żebym miał dostać mute. Tyle ode mnie czekam na konktre

Teraz, berz_ napisał:

Witam! Prowokowałeś gracza DonKretto, otrzymałeś ostrzeżenie od supportera, i dalej go prowokowałeś, dlatego otrzymałeś mute. Wszystko można sprawdzić w logach. Tyle ode mnie.

Dobrze  że wspominałeś o sprawdzeniu bo jeśli to twoim zdaniem były prowokacje to 90% graczy do muta idzie.

Pisałem wiele razy podobne reporty z tym że w nich występowały dodatkowo wulgaryzmy i gracze nie dostawali muta także śmieszny jesteś z tą prowokacją 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.