Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z nowym supportem - Komponat.

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

cZqkZSg.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy, ja jestem Pressman @Baleron, a w dzisiejszym wywiadzie przedstawię wam Krzyśka, naszego nowego Supportera. Zadałem mu dosyć sporo pytań z życia wirtualnego, jak i realnego. Zapraszam do czytania.

Gzqqb1L.png

B: @Baleron | K: @Komponat.

B: Witam z tej strony Pressman @Baleron z redakcji Prasowej Project News, czy mógłbym ci zadać parę pytań?
K: Oczywiście, chętnie odpowiem.

B: Na początku opowiedz coś nam o sobie.
K: Mam na imię Krzysiek, w tym roku kończę 18 lat. Chodzę do technikum na profilu Technik Budownictwa. Interesuję się właśnie budownictwem, a moim hobby jest granie w różne gry.

B: Od niedawna jesteś na randze support, co skłoniło Cię do napisania podania?
K: Skłoniła mnie chęć pomocy graczom, jak i chęć zaistnienia w środowisku MTA jako pomocny gracz. Więcej powodów chyba nie było.

B: Jakie masz auta w kolekcji i ile mniej więcej jest wart twój majątek?
K: W kolekcji mam kilka ciekawych aut, takich jak Tampa 632ID, Yosemite 2247ID, czy też Buffalo PFT. Mój majątek szacuję w granicach 3-3.1kk.

B: Jak trafiłeś na platformę MTA oraz serwer Project RPG i jak wyglądały twoje początki?
K: Na platformę MTA trafiłem wraz z trafieniem na serwer ProjectRPG, a stało się to przez mojego znajomego z IRL, który pokazał mi MTA i właśnie grał na tym serwerze, toteż zacząłem też tu grać i tak się ciągnie do dziś. Początki były ciężkie - dużo rzeczy do zapamiętania. Na początku byłem we frakcji SAFD, ale nie skończyłem nawet akademii, gdyż zabrano mi prawo jazdy (wtedy jeszcze nie wiedziałem, o co chodzi w tej grze). Później głównie pracowałem na pracach takich jak grzybiarz, czy kosiarki.

B: Jaka była twoja reakcja, że zostałeś wybrany do pełnienia służby w gronie administracji?
K: Byłem bardzo zaskoczony, ale zarazem szczęśliwy, bo w końcu nie każdy dostaje taką szansę. Stres też był, ale jednak bardziej szczęście.

B: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
K: Nick poniekąd „ukradłem” od pewnego gracza z Minecraft, z serwera gdzie grałem około 5/6 lat temu. Był tam gracz KomponatOOO - był on pewnego rodzaju osobistością, którego wszyscy znali - po prostu spodobał mi się ten nick i taki sobie ustawiłem.

B: Posiadasz jakieś serwerowe marzenia, które chciałbyś spełnić?
K: Moim najbliższym marzeniem jest na pewno kupno Infernusa z salonu, do czego dużo mi nie brakuje. Co do innych marzeń o auta, to aktualnie takowych nie mam. Jednak wiadomo, z każdym zdobytym celem pojawia się nowy - wyższy.

B: Jesteś w zarządzie organizacji, we frakcji SAMD oraz szeregach administracji. Nie przetłacza cię ilość obowiązków?
K: Na razie nie mam dużego doświadczenia w Administracji, dlatego nie wiem, jak to się potoczy dalej, jednak myślę, że dam sobie radę i wyrobię wszystkie normy oraz obowiązki.

B: Na jakiej pracy dorywczej spędziłeś najwięcej czasu?
K: Najwięcej czasu niewątpliwie spędziłem na kosiarkach, gdzie mam 4 poziom pracy. Pracowałem tam praktycznie od wbicia 800 reputacji, aż dotąd, gdzie mam 17000 reputacji.

7J2HgPg.png

B: Po zakończeniu technikum masz zamiar nadal się kształcić, idąc na studia, czy skończyć edukację na poziomie technika?
K: Na ten moment nie jestem w stanie stwierdzić, jednak myślę, że nie mam zamiaru iść na studia.

B: Posiadasz dosyć długi staż we frakcji SAMD, dlaczego wybrałeś akurat tę frakcję?
K: Wybrałem ją, można powiedzieć przez przypadek, ponieważ moją pierwszą frakcją było SAFD, jednak w tamtym czasie mało rozumiałem MTA i zasady tu panujące, przez co dostałem prawko na służbie oraz Blacklistę w tej frakcji. Postanowiłem iść albo do SAPD, albo SAMD. Jako że pierwsza była rekrutacja do medyków - napisałem podanie, dostałem się i trwam w tej frakcji cały czas.

B: Ile dziennie spędzasz czasu, grając na ProjectRPG, od kiedy jesteś na randze?
K: Ciężko powiedzieć, ponieważ jestem w Administracji od niedawna. Chociażby w 1 dniu po otrzymaniu rangi byłem na serwerze 9 godzin, w innym w ogóle, ale myślę, że mogę to uśrednić do 3-4 godzin dziennie.

B: Jaki jest twój największy cel, masz jakieś miejsce na świecie, które chciałbyś odwiedzić lub wymarzone auto, które chciałbyś kupić w przyszłości? 
K: Ogólnie nie mam jakichś wygórowanych marzeń, jednak chciałbym w przyszłości założyć firmę budowlaną, która będzie budować domy od A do Z, czyli mieć zatrudnionych fachowców od wszystkiego. Jednak jako szef firmy chciałbym robić to, co lubię czyli na budowie, w terenie, gdyż siedzenie za biurkiem z papierami bardziej mnie męczy aniżeli noszenie pustaków. Co do auta, nie mam nic wymarzonego, bo nie bardzo tym się interesuje, jednak chciałbym mieć coś, co będzie wygodne i w miarę dobrze wyglądać.

B: Jakie są twoje obowiązki jako support? 
K: Jako Supporter mam obowiązki "pilnować" graczy. Z grubsza jest to pilnowanie chatu, by ludzie pisali z kulturą i nie wyzywali siebie nawzajem, gdyż każdy gracz powinien być szanowany. Również pomagam rozwiązywać konflikty, na przykład przy stłuczkach, oraz karam graczy, którzy nie stosują się do regulaminu. Oczywiście odpowiadam na wszelkie pytania graczy, którzy chcą dowiedzieć się czegoś o serwerze poprzez /report.

B: Co nowego chciałbyś zobaczyć na serwerze?
K: Na pewno nie zdziwię nikogo, jeśli powiem, że nową pracę - im więcej prac, tym większa różnorodność i serwer nudzi się wolniej. Oprócz wspomnianej pracy raczej nie myślę, o tym, co mogłoby się pojawić na serwerze.

B: Uprawiasz jakiś sport? Jeżeli tak, to jaki?
K: Jeszcze rok temu jeździłem na rowerze wyczynowo (nie na żadnych zawodach, tak dla hobby), a konkretnie Downhill, oraz Freeride. W skrócie jest to skakanie z robieniem różnych trików. Swoją drogą rower dalej mam, ale brak czasu poprzez szkołę niestety studzi zapał.

B: Zbliżamy się do końca wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Chciałbym pozdrowić całą organizację The Always, w której jestem od początku mojej gry na serwerze, i w której zostanę na pewno wiele, wiele więcej godzin. Pozdrawiam również frakcję SAMD, w której również jestem od długiego czasu, poznałem tam ciekawych ludzi - trzymajcie tak dalej.

B: W takim razie bardzo dziękuję ci za wywiad, do zobaczenia!
K: Również dziękuję, cieszę się, że mogłem podzielić się kilkoma informacjami o sobie. Mam nadzieję, że do zobaczenia na serwerze.

XGwBbve.png

Szybkie strzały

B: Infernus czy Turismo?
K: Infernus.

B: Kosiarki czy Kurier?
K: Kosiarki.

B: Benzyna czy Diesel?
K: Benzyna.

B: V-max czy drift?
K: V-max.

B: SAMD czy SAFD?
K: SAMD.

B: Konsola czy Komputer?
K: Komputer.

B: Kawa czy Kakao?
K: Kakao.

B: Zima czy Lato?
K: Zima.

B: Rosół czy Pomidorowa?
K: Rosół.

B: Murowanie czy Tynkowanie?
K: Murowanie.

XGwBbve.png

To wszystko na dzisiaj, mam nadzieję, że wywiad się spodobał. Do następnego, cześć!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Pressman @Baleron
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.