Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na maka^nvb

Azure

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9034
Login: Cleaner
Nick oskarżonego: maka^nvb
Powód skargi: Celowy taran
Data zdarzenia: 26-02-2023 +- 20:47
Dowody: Poniżej jedynie ss uszkodzonego pojazdu, nie posiadam nagrywania wstecz.

Spoiler

mta-screen_2023-02-26_20-50-02.thumb.png.5066dea20c606a2bced87c6610929664.png

Opis sytuacji: Chciałbym złożyć oficjalną prośbę o ukaranie gracza za taranowanie podczas gry. Podczas mojej ostatniej przejażdżki, jadąc z ronda lv w stronę komisariatu lv, drogą szybkiego ruchu.. gracz wjechał mi w tył pojazdu, powodując przy tym duże szkody. Takie zachowanie jest absolutnie niedopuszczalne. Apeluję do osoby sprawdzającej ową skargę, o podjęcie odpowiednich kroków w celu ukarania tego gracza za jego nieodpowiednie zachowanie. Dziękuję za uwagę i zaangażowanie w zapewnienie gry Fair Play.

• Poruszałem się z prędkością +- 130/140km/h
  • Nie mamy narzuconej odgórnej minimalnej prędkości na drodze szybkiego ruchu

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @maka^nvd

Z poważaniem, Azure.

2 godziny temu, macivss^nvd napisał:

Chcę tylko powiedzieć że na nagraniu widać ewidentnie jak stoisz w miejscu na drodze szybkiego ruchu a nie jedziesz z prędkością +/- 140KM/H

Być może była jakaś ścinka/lag. Niemniej jednak w apelacji Twojej jest krótko napisane, że podczas zlotu na rondzie lv, niejednokrotnie dopuszczałeś się taranowania. Takie zachowanie jest niedopuszczalne. 

Z tego miejsca wciąż ubiegam się o należytą karę dla oskarżonego, bądź jej przedłużenie, aby wyciągnął wnioski.

14 godzin temu, Azure napisał:

Być może była jakaś ścinka/lag. Niemniej jednak w apelacji Twojej jest krótko napisane, że podczas zlotu na rondzie lv, niejednokrotnie dopuszczałeś się taranowania. Takie zachowanie jest niedopuszczalne. 

Z tego miejsca wciąż ubiegam się o należytą karę dla oskarżonego, bądź jej przedłużenie, aby wyciągnął wnioski.

nie pisałem żadnej apelacji to po pierwsze. Po drugie mam nagranie i 4-5 świadków którzy potwierdzą że stałeś w miejscu bo akurat w tamtym momencie jechaliśmy w 4 i miałem odpalonego streama na discordzie.

3 minuty temu, macivss^nvd napisał:

nie pisałem żadnej apelacji to po pierwsze. Po drugie mam nagranie i 4-5 świadków którzy potwierdzą że stałeś w miejscu bo akurat w tamtym momencie jechaliśmy w 4 i miałem odpalonego streama na discordzie.

Po pierwsze to odpowiadałem w stronę Twojego kolegi - odpowiedź nie była kierowana w Twoją stronę. Nagranie oglądałem, z mojej perspektywy tak jak pisałem wcześniej, poruszałem się z prędkością 130/140km/h. 

2 godziny temu, Azure napisał:

Po pierwsze to odpowiadałem w stronę Twojego kolegi - odpowiedź nie była kierowana w Twoją stronę. Nagranie oglądałem, z mojej perspektywy tak jak pisałem wcześniej, poruszałem się z prędkością 130/140km/h. 

Odpowiedziałeś na moją wypowiedź a teraz piszesz ze odpowiadasz koledze który nawet nic nie napisał. Jeżeli masz takowe nagranie wyślij je bo ciekawi mnie skąd ci się wzięło te 130/140km/h.

18 minut temu, macivss^nvd napisał:

Odpowiedziałeś na moją wypowiedź a teraz piszesz ze odpowiadasz koledze który nawet nic nie napisał. Jeżeli masz takowe nagranie wyślij je bo ciekawi mnie skąd ci się wzięło te 130/140km/h.

Mialem na myśli ukierunkowanie odpowiedzi w stronę Twojego kolegi, niżeli do Ciebie. Nie mam funkcji nagrywania wstecz, aczkolwiek widzę, że chyba się przyda zainstalowanie takowej. 
Nie zamierzam się wdawać z Tobą w denne dyskusje, czekam na werdykt od strony Administracji. 

W skardze nie widnieje żadne nagranie potwiedzające zdarzenie, ale widze że oskarżony minute po wykonaniu ssa otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów. Tym samym sugeruje to, że włączone są w to przewinienia opisywane przez oskarżającego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.