Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na czeslawmuwi - oskarżony przez Nikson.cj

Nikson.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: czeslawmuwi
Data zdarzenia: 26.02.2023
Opis zdarzenia: A więc tak... Dzisiejszego pogodnego wieczoru postanowiłem zajechać na kosiarki w LS w celu małego dopingu pieniędzy. Zadowolony podjechałem jak najbliżej kosiarek bo jestem leniwy i nie chciało mi się parkować po drugiej stronie. Stanąłem w sposób prawidłowy lecz złodziej w lawecie postanowił mi ukraść mój  nie dawno zakupiony pojazd. Jego argumentem kradzieży było ,, obok masz parking" . Proszę o wyjaśnienie sytuacji gdyż złodziei miejsce jest w jail 🙂
Dowody:

https://imgur.com/OMh5zu9

https://imgur.com/xXu6Ail

Skarga jest na mnie więc pozwolę się wypowiedzieć.

Inspektor czeslawmuwi z Road Assistance.

Cześć, postawiłeś swój pojazd tuż obok kosiarek, napisałem Ci że masz parking obok i to bezpłatny. Przestawiłeś lekko pojazd jak widać to na nagraniu. Odholowałem go ponieważ zrobiłeś to celowo aby tylko go nie zabrać, przypominam że 10 metrów dalej jest parking. Praktycznie pusty. Jednak Ty się uparłeś i pobiegłeś pracować na kosiarkach jak również widać na Twoich nagraniach. Poniżej wstawiam SSa z holowania pojazdu.

Spoiler

mta-screen_2023-02-26_19-46-55.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.