Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza Szymon4325

MarceliQ

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 44570
Login: MarceliQ
Nick oskarżonego: Szymon4325
Powód skargi: Nie oddanie pożyczonej gotówki
Data zdarzenia: 26.02.2023

Dowody: 

Spoiler

image.png

wiem że mogłem mieć lepsze screeny ale i tak macie logi.

Opis sytuacji: 15 Lutego 2023 Podwoziłem gracza @Szymon4325na cygana, Poprosił mnie o pożyczenie mu 3k w celu zakupienia samochodu, zadeklarował się że odda 3,500$ w 48h lecz pieniędzy nie otrzymałem do dziś

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png

Teraz, Szymon4325 napisał:

dowody lipne gdzie niby jest że dałeś mi 3000$? no właśnie nie ma. To że napisałem że oddam 3500$ to nie chodziło że tobie. Co masz do powiedzenia?

Wiem że mogłem mieć lepsze dowody ale admini i tak mają logi

Typowe szukanie wymówki, aby nie oddać pieniędzy pożyczonych Tobie przez oskarżającego. Nie pisałeś z innym graczem, iż oddasz mu 3.500$, bo oskarżający wtedy by tobie pieniędzy nie przelał - a jeżeli zrobiły to przypadkowo, to by cię o tym poinformował. Posiadasz kwotę, którą powinieneś oddać oskarżającemu (czyli 3.500$) na swoim koncie. Przelej takową kwotę na konto gracza @MarceliQ (UID 44570) poprzez pośrednictwo banku w Los Santos bądź poprzez przelew gotówkowy, jeżeli obydwaj będziecie w jednym momencie na serwerze.

Jeżeli chodzi o regulamin jeszcze, następnym razem zalecam zapoznać się z poniższymi punktami regulaminu umów, pożyczek i rat:
2. Gracz zapożyczający się u innego gracza lub kupujący własność na raty jest zobowiązany do spłaty pożyczki/rat we wcześniej ustalonym terminie.
12. Wszelkie postanowienia umowy muszą zostać przedstawione na czacie lokalnym serwera lub w prywatnych wiadomościach między graczami.
    12.1 Do umowy wchodzą takie składniki, jak: Kupiec/Usługobiorca, Sprzedawca/Usługodawca, data zawiązania umowy, data rozwiązania umowy, przedmioty umowy, okres spłaty, potwierdzenie zawarcia umowy między graczami.

Napisałem jasno i wyraźnie w pierwszej wiadomości, że jeżeli obiecywałbyś spłatę innemu graczu kwoty 3.500$, to osoba oskarżająca cię (czytaj osoba pisząca skargę) nie przelałaby ci 3.000$ - tak, mamy to w logach, które sprawdziłem. Ile potrzebujesz czasu na oddanie pieniędzy, dokładniej to kwoty 3.000$!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.