Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Wiesławem

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

p5sRULW.png

naTqDnE.png

Witajcie! Z tej strony Trainee Limek. Chciałbym was zaprosić do dość krótkiego wywiadu z Wiesławem.
Jest to dawny rolnik, który postanowił odmienić swoje życie.

Gzqqb1L.png

L: Limek | W: Wiesław

L: Dzień dobry Panu, z tej strony Trainee Limek, redakcja Project News
Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka moich pytań?
W: Witam, Wiesiek jestem. Pewnie, że z chęcią odpowiem, lecz przejdźmy na "ty".

pQIXmqE.png

L: Zatem zaczynajmy. Proszę, opowiedz coś o sobie.
W: Otóż nazywam się Wiesław. Mam 42 lata i jestem rolnikiem z zawodu. Mam gospodarstwo w stanie San Andreas, okolice The Farm-Beacon Hill. Aktualnie sprzedaję gospodarstwo z powodów problemów finansowych. Aktualnie rozmyślam nad przeprowadzką.

L: Rozumiem, Jak długo miałeś to gospodarstwo?
W: Właściwie, to odziedziczyłem je po dziadku. Staruszek zawsze chciał, abym dalej pracował i utrzymywał tę ziemię. Miałem 2 kombajny i 3 ciągniki. Teraz zostało mi parę ogródków, z których zbieram sałatę czy pomidory i sprzedaję je na lokalnym rynku.

L: Sam dawałeś sobie radę z tym wszystkim?
W: No oczywiście, że nie. Pomagał mi mój dobry kolega Andrzej. Niestety Andrzej wyjechał do innego miasta. Z tego, co mi wiadomo, zamieszkuje teraz gdzieś w Las Venturas. Otworzył swój własny sklep z bronią. 

L: Sklep z bronią?
W: Tak, Przeróżne rodzaje broni. Od karabinów po strzelby, pistolety itp.

L: Bardzo ciekawy pomysł na biznes. Wracając do tematu, co teraz planujesz robić w życiu?
W: Po sprzedaży wszystkiego mam jakieś 120,000$. Planuję kupić jakiś domek w San Fierro, taki nie duży, abym tam swoje auto postawił i tak naprawdę tyle.

9IBbvMY.png

L: To całkiem dobra suma pieniędzy. Co ciekawego masz na oku, dlaczego San Fierro?
W: Spokojne miasto przede wszystkim. Nie ma tam drogich sklepów, wszystko pod ręką jest. Do pracy też będę miał blisko.

L: Wcześniej nic nie wspominałeś o pracy.
W: Prawda. Tam tylko dorabiam. Zbieranie grzybów u lokalnego Grzybiarza, którego zapewne znają wszyscy.

L: O kurczę, zbieranie grzybków. Dużo tych grzybków znajdujesz?
W: No wiesz, starcza na życie.

L: Dobra, rozumiem. Zatem chyba to wszystko. Dziękuję za wywiad, pozdrawiam i do widzenia.
W: Również dziękuję, pozdrawiam i do zobaczenia.

ULSmxqa.png

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Autor: Trainee @Limek
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: Reporter @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.