Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z _Matekkk_

kvbvs

Rekomendowane odpowiedzi

SEo4OGI.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Pressman @kjvbusz Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj postanowiłem przeprowadzić wywiad z graczem @_Matekkk_. Zapraszam do przeczytania.

Gzqqb1L.png

R - Redaktor @kjvbus  M - @_Matekkk_

R: Witam, z tej strony Junior Pressman @kjvbus z Redakcji Prasowej Project News, czy masz czas odpowiedzieć na kilka moich pytań?
M: Siemano, oczywiście, że tak.

R: Dobrze, czy opowiedziałbyś o sobie czytelnikom?
M: Jestem Mateusz, na serwerze znany jako _Matekkk_, chodzę do 3 klasy technikum, na serwerze można mnie spotkać wszędzie. Tam, gdzie są dymy tam ja. Większość osób może mnie znać z robienia grafik.

R: Opowiedziałbyś nam trochę o swoich grafikach, kiedy zacząłeś je robić oraz w jakim programie je robisz?
M: Pewnie, grafikami zajmuje się hobbystycznie kilka lat, zaczynałem od grafik wykonywanych na telefonie, gdyż nie miałem wtedy komputera. Po zakupie komputera zainstalowałem Photoshopa i zacząłem uczyć się obsługi programu z filmów na platformie YouTube. Wykonywałem grafiki dla mniejszych YouTuberów i dla siebie na kanał. W niedawnym czasie zaproponowałem mojemu ziomkowi @Richard_SoN^nvd, że wykonam mu baner. Wstawiłem go na forum i wtedy zaczął się lekki szum, zaczęło do mnie pisać dużo osób, zarówno graczy, jak i administracji serwera. Grafiki wykonuje dla graczy za gotówkę serwerową. Zrobiłem nawet swój serwer Discord dla swoich klientów, których już trochę jest, wrzucam wam tu linka do mojego serwera na którym macie co jakiś czas kody rabatowe, mój serwer wyróżnia się od discorda biznesu tym, że wszystko dzieje się tam praktycznie automatycznie, zapraszając osoby, które skorzystają z moich usług, dostajecie -5% rabatu i tak z każdą kolejną osobą na jedno zamówienie - Grafiki

R: Jak zacząłeś swoją przygodę z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
M: Moja przygoda z MTA zaczęła się od serwera konkurencyjnego, niestety po dostaniu tam bana straciłem chęci do gry. I tak miałem dwa lata przerwy od tej gry, bana otrzymałem na 999 dni, po dwóch latach odwołałem się, lecz kilka dni trwało sprawdzenie apelacji i brat namówił mnie do gry na serwerze ProjectRPG. Na serwerze jestem stosunkowo nie długo, bo moja przygoda zaczęła się tutaj 15 listopada 2022 roku i tak gram sobie aż do dziś, mając 290 przegranych godzin.

R: Czy jesteś w jakiejś organizacji?
M: Należę do organizacji Akatsuki, która ma aktualnie otwartą rekrutację. Mamy sporą flotę aut, dajemy od siebie przyjemną atmosferę.

R: Byłeś kiedyś w jakiejś frakcji?
M: Tak, aktualnie jestem we frakcji SARA. Po dołączeniu na serwer od razu spodobała mi się ta praca, przyszedł czas, gdzie była otwarta rekrutacja, lecz niestety za pierwszym razem nie udało mi się tam dostać, czekałem jakiś czas, aż nagle pojawiła się kolejna szansa na napisanie podania. Napisałem i tak udało mi się za drugim razem dostać do Frakcji, jaką jest SARA.

R: Dobra, to już na tyle, dzięki za przeprowadzony wywiad, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Pozdrawiam @ka6i@Richard_SoN^nvd oraz najlepszą administratorkę serwera @Toya. Dziękuję również za przeprowadzony wywiad.

XatSYzb.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

Autor: Junior Pressman @kjvbus
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Menager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.