Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Mikey058

kvbvs

Rekomendowane odpowiedzi

XQgu9yV.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Pressman @kjvbusz Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym wywiadzie gracz @Mikey058 opowie wam o swojej historii na serwerze. Zapraszam do przeczytania.

Gzqqb1L.png

R - Redaktor @kjvbus  M - @Mikey058

R: Witaj, z tej strony Junior Pressman @kjvbus z Redakcji Prasowej Project News, miałbyś czas odpowiedzieć na kilka pytań?
M:
Witam, tak jasne.

R: Dobrze, na samym początku opowiedziałbyś trochę o sobie czytelnikom?
M:
No to tak, Mam na imię Mikołaj. Pochodzę z małej wsi w okolicach Torunia. Interesuję się informatyką i piłką nożną. Lubię sobie wieczorami pograć w gierki z kolegami.

R: Lecimy dalej, w jakie gry grasz w wolnym czasie?
M:
Aktualnie gram w takie gry jak: FIFA 23, MTA i Fortnite.

R: Kiedy zaczęła się twoja przygoda z MTA oraz skąd się  o tym dowiedziałeś?
M:
Moja przygoda z MTA zaczęła się jakoś pod koniec 2019 roku. Dowiedziałem się o MTA od mojego kuzyna.

R: Kiedy zacząłeś grę na serwerze ProjectRPG?
M:
Na ProjectRPG zacząłem grać 19.11.2020.

R: Dlaczego akurat ten serwer, a nie inny?
M:
Grałem kiedyś na innym konkurencyjnym serwerze, ale po jakimś czasie zrobiłem sobie przerwę od MTA i wylądowałem tutaj.

R: Ile wynosi twój majątek na serwerze?
M:
Nie znam się teraz zbytnio na cenach, ale tak z 2,2kk jest dość mało w porównaniu do moich godzin.

R: Przedstawiłbyś czytelnikom swoją kolekcję pojazdów?
M:
W mojej kolekcji są takie pojazdy jak: Sadler, Vincent STD, Quadbike XTR, Huntley STR, Remington, FCR-900, Dinghy, ZR-350 i Glendale Duchomobil.

R: Dobrze, czy jesteś aktualnie w jakiejś organizacji serwerowej?
M:
Tak jestem w organizacji The Always.

R: Czy jesteś we frakcji lub byłeś? Jeśli tak to na jakiej randze?
M:
Byłem w takich frakcjach jak SAMD, SARA, SATC. W SATC miałem rangę Starszy Przewoźnik a w SAMD i SARA moja przygoda skończyła się na akademii. Aktualnie nie jestem w żadnej frakcji.

R: Jak już jesteśmy przy frakcji, jesteś członkiem jakiegoś biznesu lub byłeś?
M:
Nie byłem w żadnym biznesie ani nie jestem, obecnie nie planuje być.

R: Czy masz jakieś cele serwerowe?
M:
Nie mam specjalnie jakichś celów serwerowych. 

R: Dobrze, dziękuję za przeprowadzony wywiad, to już na tyle z moich pytań, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M:
Dzięki również za wywiad, pozdrawiam całą organizacje The Always.

Ehoo1Al.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

Autor: Junior Pressman @kjvbus
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.