Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

mój kolega zapomnial hasła do konta albo go okradli

dziubson.

Rekomendowane odpowiedzi

mój kolega zapomniał hasła do konta albo go okradli nie ma synchronizacji na forum wiec nie bardzo moze coś zrobić.nie bardzo też ogarnia takie rzeczy tydzien temu miałem podobny problem ale napisałem na discordzie do rconow i mi pomogli lecz on nie moze zainstalowac discorda bo ma jakis blad. Ale do rzeczy on by chcial zeby najlepiej jakis rcon zmienil haslo w bazie danych czy cos.jak bendziecie cos wiedzieli prosze zeby jakis rcon napisalem do mnie na pm na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.