Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Apulix

Dzak0b

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52581
Login: JacoppPL
Nick oskarżonego: Apulix
Powód skargi: Szkodliwe działanie na społeczność serwera
Data zdarzenia: ło panie od napisania skargi na 3 graczy którzy dostali muty i bany
Dowody: Dużo by bylo tych dowodów po muty i nawet bany
Opis sytuacji: Witajcie piszę tą skargę ponieważ po długich przemyśleniach doszedłem do wniosku że oskarżony wpływa negatywnie na społeczność serwisu. Z jej powodu serwis został podzielony dość mocno bo jedni ją bronią inni ją wyzywają a jeszcze inni nie mają zdania. I właśnie z tego powodu piszę tą skargę aby administracja RCON przemyślała temat bo właśnie z jej powodu nie raz były wojny na serwerze które kończyły się długimi mutami bo osoby broniące ją zaczynają się wyzywać z osobami ją po prostu wyzywające. Nie wspominając jeszcze o jej zachowaniu tzw. "robienie komuś loda do zabawy" i darcie się do mikrofonu (filmiki są na yt) i parę innych filmików , które też wpływają na ocene serwera przez np nowych graczy , którzy po obejrzeniu filmików z jej udziałem nazwali by ten piękny serwis zwykłym burdelem .I dodając do tych filmików itp. sama oskarżona pisze reporty na osoby ją wyzywające,żali się swoim "fanom"  w gierce ,ale sama robiąc tzw. "robienie loda" szkodzi sobie i przez to wzbudza w użytkownikach toksyczność bo jej fani też wyzywają graczy co jej ubliżają. Więc przejdę do setna tej skargi. Proszę administracje RCON o usunięcie tego gracza z serwisu ,ponieważ szkodzi ona wizerunkowi serwera i jak samej społeczności. @Zebra @Sky @Volenir @Jator. Na koniec proszę też graczy o wypowiedzenie się na ten temat.

Pozdrawiam 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Apulix

Dobry wieczór. Pisząc moją odpowiedz w tym temacie do ciebie kochanie nie wiem nawet od czego zacząć. Absurdalność tej skargi powaliła mnie na kolana całkowicie. Zauważyłam już jak bardzo boli Cię moja obecność na serwerze. Pomimo, iż tak naprawde nie zrobiłam Ci nic złego, nigdy cie nie zaczepiałam ani nie prowokowałam, nie poznałeś mnie też prywatnie aby móc stwierdzać jaka to nie jestem bądz jestem. Dlatego ze zdumieniem przyglądam się od dłuższego czasu temu jak bardzo ci przeszkadzam. Zaczynając już od najprostszych sytuacji gdy witam się z graczami na czacie globalnym a ty za każdym razem musisz napisać swoje ,,MILCZ" którym niewiele osiągasz. Przechodząc przez sytuacje gdy przyjeżdżam wraz z przyjacielem na eventy takie jak G1 a ty mówisz do mnie przez czat głosowy ,,WYJDZ STĄD! JEDZ STĄD! SZATANIE POKEMONIE" Do sytuacji gdy poprzez czat głosowy proponujesz supporterowi pieniądze za wyrzucenie mnie z serwera. Zmieniasz nicki w taki sposób aby prowokowały mnie i obrażały. Nie pierwszy raz. Jednego dnia ustawiłeś nick Apulix. aby podszywać się pode mnie, otrzymałeś jednak ostrzeżenie i zmieniłeś go pózniej na Xilupa czyli mój nick pisany od tyłu. Od tamtego zdarzenia minęło już sporo czasu a ty w dniu dzisiajszym ponownie pokazałeś swoim zachowaniem swój poziom ustawiając nick  KVRWAAPULIX po czym otrzymując ostrzeżenie ustawiłeś nick AntyApulix , kolejne ostrzezenie przyniosło skutek w postaci zmienienia przez ciebie Nicku na LepszaApulix. Nie jestem pierwszą osobą którą prowokujesz w ten sposób bo ofiarą twoich cudownych żartów z nickami był także chociażby supporter CeglaXD którego obrażałeś ustawiając nick PlujeNaCegle oraz PustakXD. Wspominasz w skardze że ,,przeze mnie" gracze kłócą się i wyzywają. Kochanie, nie jest to moja sprawa. Ludzie dzielą się na tych którzy będą cie lubieć i tych którzy nie koniecznie. I tak jest w przypadku każdego człowieka bo nie da się dogodzić wszystkim naraz. Dlatego to, że czasem ktoś kto mnie nie lubi pokłoci się z osobą o odmiennym zdaniu nie jest, nie było i nie będzie moją sprawą. Twierdzisz, że działam negatywnie na społeczność serwera wówczas gdy otrzymuje wiadomości od graczy że dzięki mnie zaczeli grać na serwerze bo mieli okazje zobaczyć moje treści np. na tiktoku. Zastanów się co reprezentujesz swoją osobą i co chcesz osiągnąć swoim zachowaniem. Nie zdajesz sobie sprawy z tego co inni gracze uważają na twój temat i z tego jakie wiadomości o twojej osobie otrzymuje, robisz z siebie wprost mówiąc pajaca. I choć zawsze byłam do ciebie nastawiona pozytywnie pomimo twoich działań to od dziś ulega to zmianie. Dotknij trawy i odróżnij życie realne od gry komputerowej.

dzakob1.PNG

dżakob1.PNG

dzakobus.PNG

13 minut temu, Apulix napisał:

Dobry wieczór. Pisząc moją odpowiedz w tym temacie do ciebie kochanie nie wiem nawet od czego zacząć. Absurdalność tej skargi powaliła mnie na kolana całkowicie. Zauważyłam już jak bardzo boli Cię moja obecność na serwerze. Pomimo, iż tak naprawde nie zrobiłam Ci nic złego, nigdy cie nie zaczepiałam ani nie prowokowałam, nie poznałeś mnie też prywatnie aby móc stwierdzać jaka to nie jestem bądz jestem. Dlatego ze zdumieniem przyglądam się od dłuższego czasu temu jak bardzo ci przeszkadzam. Zaczynając już od najprostszych sytuacji gdy witam się z graczami na czacie globalnym a ty za każdym razem musisz napisać swoje ,,MILCZ" którym niewiele osiągasz. Przechodząc przez sytuacje gdy przyjeżdżam wraz z przyjacielem na eventy takie jak G1 a ty mówisz do mnie przez czat głosowy ,,WYJDZ STĄD! JEDZ STĄD! SZATANIE POKEMONIE" Do sytuacji gdy poprzez czat głosowy proponujesz supporterowi pieniądze za wyrzucenie mnie z serwera. Zmieniasz nicki w taki sposób aby prowokowały mnie i obrażały. Nie pierwszy raz. Jednego dnia ustawiłeś nick Apulix. aby podszywać się pode mnie, otrzymałeś jednak ostrzeżenie i zmieniłeś go pózniej na Xilupa czyli mój nick pisany od tyłu. Od tamtego zdarzenia minęło już sporo czasu a ty w dniu dzisiajszym ponownie pokazałeś swoim zachowaniem swój poziom ustawiając nick  KVRWAAPULIX po czym otrzymując ostrzeżenie ustawiłeś nick AntyApulix , kolejne ostrzezenie przyniosło skutek w postaci zmienienia przez ciebie Nicku na LepszaApulix. Nie jestem pierwszą osobą którą prowokujesz w ten sposób bo ofiarą twoich cudownych żartów z nickami był także chociażby supporter CeglaXD którego obrażałeś ustawiając nick PlujeNaCegle oraz PustakXD. Wspominasz w skardze że ,,przeze mnie" gracze kłócą się i wyzywają. Kochanie, nie jest to moja sprawa. Ludzie dzielą się na tych którzy będą cie lubieć i tych którzy nie koniecznie. I tak jest w przypadku każdego człowieka bo nie da się dogodzić wszystkim naraz. Dlatego to, że czasem ktoś kto mnie nie lubi pokłoci się z osobą o odmiennym zdaniu nie jest, nie było i nie będzie moją sprawą. Twierdzisz, że działam negatywnie na społeczność serwera wówczas gdy otrzymuje wiadomości od graczy że dzięki mnie zaczeli grać na serwerze bo mieli okazje zobaczyć moje treści np. na tiktoku. Zastanów się co reprezentujesz swoją osobą i co chcesz osiągnąć swoim zachowaniem. Nie zdajesz sobie sprawy z tego co inni gracze uważają na twój temat i z tego jakie wiadomości o twojej osobie otrzymuje, robisz z siebie wprost mówiąc pajaca. I choć zawsze byłam do ciebie nastawiona pozytywnie pomimo twoich działań to od dziś ulega to zmianie. Dotknij trawy i odróżnij życie realne od gry komputerowej.

dzakob1.PNG

dżakob1.PNG

dzakobus.PNG

ok ok święty nie jestem ale to z tobą filmiki na YT latają a nie zemną i jesteś pośmiewiskiem serwera i też mocno niszczysz wizerunek serwera.

A co do graczy co uważają na twój temat to racja mogę mieć różny temat na moje zachowanie ale chyba o twoich "fanach" piszesz co zrobią wszystko żeby mieć z tobą jakikolwiek kontakt i demoralizują innych 

O już przykład twojego obrońcy z kilkunastu:Screenshot_2023_0221_225816.thumb.png.c4d79de3e123bd221f170ed6e176821e.png

Witaj, zaczynając od początku twojej skargi, można twoje zachowanie przedstawić w następujący sposób:

Spoiler

tuBcUnK.png

Cała twoja skarga jest - bądźmy szczerzy - absurdem. Skarga, którą napisałeś ma na celu kolejne wyśmianie oskarżonej, bo nie rozumiem?
Cała otoczka, którą budujesz wokół niej jako Ty, Gracz serwera jest karygodnym zachowaniem, sam brak zmiany nicku i przywrócenie starego, który dalej był prowokujący powinno zostać zbanowane, lecz dostałeś ode mnie ostatnie ostrzeżenie - które wykonałeś.

Jeżeli chodzi o zachowanie osoby oskarżonej - większość graczy zna jej zachowanie w przeszłości, tak jak sam wspomniałeś - akcja na giełdzie, oraz inne sytuacje na serwerowym VoiceChacie. Jest to tak naprawdę jej sprawa, jaką buduję opinię o swojej osobie oraz pokazuje swój poziom dojrzałości mentalnej. W żadnym z tych zachowanie, czy też dotychczasowych (jeżeli takowe występują) nie prowokuje graczy oraz nie wyzywa ich - tak, jak robisz to Ty, Dzak0b.

Odnosząc się do zgłaszania osób wyzywających oskarżoną - żaden Gracz NIE MA prawa obrażać innych Graczy serwera! Jest to zachowanie, którego na naszym serwerze nie tolerujemy i osoby okazujące Brak Kultury bądź Całkowity Brak Kultury wobec innego Członka naszej społeczności surowo karamy. 

Podsumowując - moim zdaniem skarga ma charakter prześmiewczy, a samo Twoje zachowanie wobec oskarżonej ukazuje ten fakt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.