Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Babcia 4:20

xanny

Rekomendowane odpowiedzi

SFCzBhX.png

naTqDnE.png

Witam serdecznie Senior Pressman @xanny, w dzisiejszym materiale przedstawię wam historię pewnej kobiety, która założyła nielegalną, kwiaciarnie z substancjami psychoaktywnymi, zapraszam!

yGoLjPe.png

Adela April, tak nazywała się fałszywa florystka, która założyła swoją prywatną kwiaciarnię, by sprzedawać narkotyki wewnątrz roślin. Kobieta miała 72 lata, była już w podeszłym wieku, jej twarz pokrywały zmarszczki, a włosy były koloru siwego od starości. Ubrana była w brązowy sweterek, białą koszulę, szaro-zieloną spódnicę oraz grube granatowe rajstopy, na głowie miała chustę, a buty były klasyczne. Cechą charakterystyczną Adel, był jej tatuaż na nodze z godziną "4:20". Staruszka chowała go zawsze za grubymi rajstopami, by nie wzbudzać podejrzeń. Tyle ze wstępu, czas na artykuł!

VDgjwdI.png

April, 23 kwietnia 2020 roku, postanowiła zakupić nieruchomość, w Los Santos na dzielnicy Willowfield. Tam starą ruderę przemieniła w piękną kwiaciarnię, która funkcjonowała aż do 2022 roku. Początkowo biznes nie szedł, po jej myśli zarabiała bardzo mało, wystarczało staruszce jedynie na opłatę wszystkiego i zakupieniu większej ilości kwiatów. Adel w międzyczasie robiła jako sprzątaczka w pobliskich domach. Przez rok biznes funkcjonował jak każda inna kwiaciarnia, czyli w wolnym czasie staruszka sprzedawała kwiaty, dobrze się przy tym bawiąc

Eb5N3UO.gif

Moment kulminacyjny wystrzału jej biznesu w górę nastąpił po znajomość z gangiem "Los Vagos". Była to grupa przestępcza zajmująca się przemytem narkotyków, kradzieży sklepowych oraz zamieszek z policją. April poznała jednego z nich, sprzątając mu mieszkanie. Po dłuższej pogawędce gangster zaproponował jej robotę nie do odrzucenia, ona się zgodziła, bo wiedziała, z czym to się będzie wiązać, gdy odmówi. Tro DeVilla, bo tak miał na imię jeden z członków Los Vagos, kazał April sprzedawać narkotyki, które dostarczał jej Benito Silo. Staruszka nie wiedziała, jak ma je opchnąć, by nie wzbudzić podejrzeń i uniknąć kary więzienia. Wszystko to działo się 9 listopada. Kiedy 11 przyszedł towar do jej mieszkania, ta wpadła na genialny pomysł, by wykorzystać do tego kwiaciarnie. Wszystko szło po jej myśli, tzn. biznes wypalił na tak dużą skalę, że klienci dobijali się drzwiami i oknami. Gangsterzy zgarniali 85% przychodu za narkotyki, które ona sprzedawała w kwiatkach. Staruszce coraz bardziej zależało na forsie niż własnym życiu i z bólem oddawała zysk, który robiła na kwiatach. April wpadła na genialny pomysł… Powiedziała swojemu synowi, który jest z zawodu policjantem o całej sytuacji i zaproponowała mu układ, by oboje się wzbogacili. Policjant poszedł za tym i dostanie 50% zysku z jej kwiaciarni. Początkowo miał rozbić bandę Los Vagos, udał się na komisariat, następnie podzielił się informacjami, które otrzymał od swojej matki. Nazajutrz SWAT zjawiło się u Benito Silo, który miał cały towar narkotyków. Po przeszukaniu domu przestępcy przez grupę detektywistyczną znaleźli świeżo zakupione nielegalne substancje i poddali go przesłuchaniu.

XGwBbve.png

Przesłuchanie Benito Silo, osoba która go przesłuchiwała Syn April.

Gzqqb1L.png

DJ: Detective John | BS: Benito Silo

DJ: Uszanowanie, Detective John z biura detektywistycznego policji. Na wstępie powiem Ci o twoim prawie, jakim jest dostęp do adwokata.
BS: Dobra, ale nic nie potrzebuje, wypuście mnie stąd jestem niewinny!

DJ: Prosiłbym o uspokojenie swojej duszy, powiedz mi, skąd miałeś tyle narkotyków w domu?
BS: Jestem z gangu Los Vagos z przymuszonej woli, kazali mi handlować narkotykami, bo jeśli bym odmówił, odstrzeliliby mnie!

DJ: Spokojnie, wytłumacz mi teraz, kto Ci kazał to zrobić i gdzie jest ich główna siedziba?
BS: Nie mam pojęcia gdzie ich siedziba, nie doszedłem tak daleko by móc być pełnoprawnym członkiem gangu. Co do prochów kazał mi je roznosić Travis Novak.

DJ: Czy masz do niego jakiś kontakt?
BS: Jedyny sposób kontaktu jest telefonicznie, sam nie chce się pokazać.

DJ: Rozumiem, czy wiesz coś więcej odnośnie do tego?
BS: Tak, przekazywałem jakiejś staruszce cały towar, ona pracuje w swojej kwiaciarni i pod chwastami trzyma narkotyki. Została tak samo zmuszona do pracy, jak ja.

DJ: Okej, w takim razie, dziękuję za współpracę. Wspomnę o tobie sędziemu by zapewnił Ci mniejszy wyrok.
BS: Dobrze, do zobaczenia.

VDgjwdI.png

Benito usłyszał wyrok 3 lat pozbawienia wolności. Następnie policja zlokalizowała Travisa i przygotowali plan podobny to tego wcześniejszego i nazajutrz SWAT wpadło również, lecz tym razem zatrzymany stawiał opór i wraz ze swoimi pachołkami zaczął strzelaninę na magazynie w dokach. Po 2 godzinach zaciętej batalii mężczyzna wraz z członkami jego gangu zostali rozstrzelani. Na miejscu był już Detektyw John. Po cichu zabrał telefon nieżyjącego już Travisa Novaka i wyszukał informacje, na temat tego, gdzie Los Vagos stacjonuje. Okazało się, że to był strzał w dziesiątkę. Grupa przestępcza miała 3 bazy, które były tak zw. Siedzibą Główną, każda w innym mieście. SWAT zajęło się tymi miejscami w poszukiwaniu Rodrigueza Bueno, czyli herszta całej tej szajki.

0971C8a.gif

Zaczęli od bazy mieszczącej się w Dillmore, tam rozbili grupę związana głównie z narkotykami, następnie udali się do głównej kryjówki w San Fierro na dzielnicy Queen's. Tam zatrzymali osoby, które wskazały ostatni pobyt Rodrigueza. Policja udała się natychmiastowo, lecz były tam tylko ruiny i ślady poszukiwanego. Po dogłębnej analizie grupa detektywistyczna rozpoczęła dochodzenie w sprawie przestępcy… Próbowali wszystkiego, co wybiłoby ich na drugi tor i udało się, wraz z psami policyjnymi szli śladami butów z ruin aż do Juniper Hill, San Fierro. Tam byli członkowie gangu, niestety jeden z detektywów został postrzelony, a drugi ledwo uszedł z życiem. Wszystko zostało podane dalej i 7 godzin później, SWAT wjeżdża do kryjówki Los Vagos i rozbija szajkę, dowiadując się przy tym, gdzie obecnie kryje się Bueno. Policja nie miała czasu na wypoczynek, ponieważ w każdej chwili zbir mógł się przemieścić, więc wraz z wojskiem udali się w główne miejsce herszta Rodrigueza i zaczęli nalot z każdej strony, jaka jest możliwa. Detektywi przeszukali resztę willi, w której był i znaleźli tajne przejście za szafą. Tam był tunel, którym uciekał przywódca Vagos'ów. Jednostka policyjna blokowała tunel z drugiej strony i niestety Bueno nie miał wyjścia i musiał się poddać. Willa znajdowała się w Los Santos na wzgórzach Richman. Stało tam mnóstwo wartościowych pojazdów i w środku budynku od groma narkotyków. Po tym wszystkim, co się zadziało, John zaczął od przesłuchania przestępcy.

V4Z2ZSc.gif

Przesłuchanie Rodrigueza.

Gzqqb1L.png

DJ: Detective John | RB: Rodriguez Bueno

DJ: Witam, Detective John. Na początku powiem ci o twoich prawach, czyli możesz skorzystać z adwokata, jeśli tego sobie życzysz.
RB: Podziękuję, przejdźmy do sedna.

DJ: Dobra, powiedz mi na początku czy to ty jesteś hersztem całej tej bandy Los Vagos, czy stoi za tobą ktoś wyżej postawiony?
RB: Myślisz, że Ci udzielę takich informacji?

DJ: Ależ oczywiście, w końcu będziesz pracował swoją gadką i informacjami o mniejszy wyrok.
RB: Nie powiem, chyba że dowiem się o ile mniejszy wyrok.

DJ: To ustalę, gdy wypiszę wszystko w aktach by sędzia mógł ocenić i dał ci szansę o mniejszy wyrok.
RB: Chce wiedzieć o konkretną liczbę.

DJ: Na ten moment współpracuj, dobrze Ci radzę, bo inaczej szansę będą marne.
RB: No dobra, jednak zależy, co to będzie.

DJ: Dobra, więc odpowiedz mi na pierwsze, które zadałem Ci wcześniej, mianowicie czy jesteś głównym liderem grupy Los Vagos?
RB: Jestem jednym z 3 hersztów. Każdy z nas ma powierzone inne cele, ja zajmowałem się głównie narkotykami i przestępczą stroną wraz z moim wspólnikiem Nicolasem Bright.

DJ: Kim jest Nicolas i czym zajmują się dwoje z liderów Los Vagos?
RB: Jak już mówiłem to moja prawa ręka, zajmuję się tym samym czym ja i to jemu powierzam wszystko. Co do dwójki szefów, ich nie zdradzę. Nie robią nic, co by łamało prawo i są wysoko postawieni, nie zamierzam zdradzać, że z nimi współpracowałem, bo to bezcelowe.

DJ: No dobrze, w takim razie powiedz nam informację o swoim wspólniku, tylko przed tym podłączymy Cię pod wariograf byś mówił w 100% szczerze.
RB: Oczywiście, jeśli to ma zmniejszyć mój czas posiedzenia w celi to dobrze.

DJ: W takim razie, powiedz nam rysopis twojego przyjaciela.
RB: To nie przyjaciel, tylko osoba pracująca dla mnie i najwyżej postawiona jako "pachoł". Co do jego wyglądu miał on brązowy garnitur i brązowe garniturowe spodnie. Koszula była koloru czarnego i miał jedno wielkie zakole na głowie z czarnymi włosami. Głównie porusza się wyblakłą granatową fortuną SX240. Kręci się na terenie San Fierro w willi mieszącej się niedaleko Paradiso. Jest dość wybuchowy więc lepiej od razu zacznijcie ostrzał, bez zbędnych pytań.

DJ: Czy jakieś znaki poszczególne miał Nicolas?
RB: Tak raz mi się zwierzał, że popijanemu wytatuował sobie miecz świetlny na swoim przyrodzeniu.

DJ: A co do jego lokalizacji, gdy go nie będzie, wiesz gdzie przebywa najczesciej?
RB: Jednym ze Strip Clubów, mieszącym się w Bone County. Jak dobrze pamiętam jego nazwa to "The Big Spread Ranch", prócz tego odwiedza Burger Shota w San Fierro na dzielnicy Doherty oraz punkt widokowy na górze Mount Chilliad.

DJ: Zapewne skoro współpracowaliście ze sobą tak długo, masz kontakt do niego prawda?
RB: Tak jednakże nie podam go z przyczyny, iż nie odbiera go nawet ode mnie. Każde spotkanie jest ustalane przez naszych pachołków, zawsze mówił, że boi się przypału, więc nie korzysta z telefonu do szemranych interesów.

DJ: Rozumiem, czyli z twojej strony możemy liczyć na miejsca, w których będzie przebywał?
RB: Dokładnie, tu wam nie pomogę.

DJ: Dobrze, na razie nie mam pytań. wrócę, gdy jeszcze będziesz mi potrzebny.
RB: Czekam.

VDgjwdI.png

Po zdobyciu wieści od Szefa grupy Los Vagos, John podał wszystkie informacje odnośnie do jego wspólnika i wraz z dywizją SWAT oraz zwykłymi policjantami ruszyli 7 dni później na miejsca, w których mógł znajdować się Nicolas. Początkowo zawitali w jego posiadłości, tam zastali jego współpracowników, którzy nie mieli nic co mogło być podejrzane. Po przeszukaniu willi skuli każdego z jego "gangsterki" i zaczęli od przesłuchania każdego z nich. Najciekawszą personą był jego lokaj, który zdradził kilka informacji odnośnie do przestępcy.

J7t43KE.gif

Przesłuchanie lokaja Nicolasa.

Gzqqb1L.png

DJ: Detective John | L: Lokaj Francesco

DJ: Witaj, Detective John z detektywistycznego biura policji. Czy mógłbym Ci zadać parę pytań?
L: Witaj, oczywiście.

DJ: Jesteś lokajem Nicolasa Brighta?
L: Tak, już od długiego czasu.

DJ: Wiesz może gdzie najczęściej przesiaduję mężczyzna?
L: Tak, często uczęszcza w różnych licytacjach, które są organizowane przez Thomasa Vine.

DJ: Co ostatnio wylicytował Bright?
L:
Pojazd marki Fortune SX240, była koloru czerwonego, lecz on za nim nie przepada i postanowił go stuningować.

DJ: Rozumiem, czy gdzieś w pobliżu jest ten pojazd?
L: Nie, on trzyma pojazdy z daleka od swojej willi.

DJ: Wiesz może gdzie one są?
L: Niezbyt... lecz, możliwe, że wszystkie stoją nieopodal stacji Calton Heights w San Fierro, ale jak już mówiłem nie jestem pewny w 100%.

DJ: Dobrze, a czy wiesz coś o jego przestępczości?
L: Przestęp... co? Nicolas nigdy by nie mieszał w się zamieszki, tym bardziej, gdy nie są one zgodnę z prawem. Ja w pełni rozumiem, że czasem ma dziwne nawyki, lecz z pewnością mogę wam przysiądz, że nie jest przestępcą.

DJ: Weźmiemy to pod uwagę, lecz dostaliśmy inne informacje.
L: Rozumiem.

DJ: W takim razie to wszystko, dziękuję za udzielenie informacji na temat tego mościa.
L: Proszę bardzo, życzę miłego dnia.

VDgjwdI.png

Po przesłuchaniu policja podjechała do kolejnego miejsca w którym, miał przesiadywać bandyta i ich celem był strip club w Bone County. Gdy już dotarli na miejsce, zaczęli od przeszukiwania i przesłuchań. Niestety tam jedynie dowiedzieli się, że ostatni raz widziano go 3 tygodnie temu, gdy wybrał jedną kobietę, by z nią spędzić upojną noc. Z tego, co widziano podjechał białym Jesterem, o kiwi lampach.

MXtEw0A.gif

Nieoznakowana jednostka policji podjechała do Burger Shota obadać lokalizację, lecz tam też nie napotkali się na żadną poszlakę, gdzie może być ścigany. Ostatni trop został na górze Mount Chilliad. Przed tym John pojechał pod garaże na Calton Heights i widział, że wszystkie auta z tych garaży znikły. Po zbadaniu terenu dogłębniej stwierdził, że przestępcy pojechali 1-2 godziny z miejsca zdarzenia. Natychmiast ruszył za śladami pojazdów w kierunku Góry. Po dojechaniu kilku metrów sprawdzał swoją lornetką czy ktoś tam stoi. Gdy wjeżdżał pod Mount Chilliad, czuł niepokój, ponieważ było zbyt cicho jak na główną atrakcję w miasteczku Angel Pine. W momencie wjazdu na punkt widokowy usłyszał krzyki uprowadzonych obywateli i bez wahania wezwał pomoc ze strony reszty policjantów i kazał o przesłanie oddziału SWAT.

ESUHc4i.gif

Minęło niecałe 30 minut, a każdy się zjawił na miejscu. Gangsterzy już zauważyli z góry, że jest pełno glin i przygotowali się do negocjacji. Podczas gdy policja wchodziła na górę, wzięli ze sobą negocjatora policyjnego, który będzie starał się odbić jak największą liczbę zakładników.

XGwBbve.png

Negocjacje Porucznika Romana Gesta.

Gzqqb1L.png

RG: Roman Gesta | NB: Nicolas Bright

RG: Lieutant Roman Gesta, chciałbym was uspokoić, jestem negocjatorem policyjnym. Powiedźcie mi ile jest zakładników.
NB: Mamy 15 zakładników, 10 to zwykli turyści, 1 przewodnik i 2 ludzi z korporacji "Zombotech", z tego, co wiem 1 z nich to kierownik. Ostatnia 3 to jakieś "szychy".

RG: Dobrze, powiedzcie mi jakie macie żądania za zwykłych cywili?
NB: Chcielibyśmy za 10, 200.000 tysięcy dolarów.

RG: Taki żądanie jest absurdalne. Co powiecie na 40 tysięcy?
NB: Ludzkie życia są dla was absurdem?

RG: Nie, każdy dla nas jest priorytetem. Nasza propozycja jak mówiłem to 40 tysięcy dolarów. Czy przystajesz na takie warunki?
NB: Wstępnie się zgodzę, natomiast za 2 ludzi z korporacji chciałbym wolny odjazd.

RG: Dobrze, za tych 2 z Zombotech jesteśmy w stanie się zgodzić, a co chcecie na 3 biznesmenów?
NB: Odwołajcie helikopter i dajcie te pieniądze. Dodatkowo chcemy wolny odjazd aż do tunelu w San Fierro.

RG: Przystaniemy na takie warunki, pieniądze zostaną podane przez jednego z naszych policjantów. Na znak 3, 2, 1, prosiłbym o wstrzymanie jakiegokolwiek ostrzału jednego z naszych, ponieważ nasze negocjację się zakończą tragicznie i nie zawahamy się strzelać.
*Po całych negocjacjach, bandyci pojechali w kierunku San Fierro, niektórzy policjanci zostaliby przypilnować roztrzęsionych obywateli.*

VDgjwdI.png

Reszta policji wyruszyła w pogoni za prawą ręką Herszta Los Vagos. Cała akcja działa się bardzo długo, pościg trwał blisko 2 godziny, szajka przestępcza miała wszystko, opracowane, zmierzali do kryjówki, gdzie czekał cały gang, można powiedzieć, że to była wojna o wszystko. W drodze jechało 7 oddziałów SWAT. Gdy już wszyscy dojechali, zginęło dwóch policjantów, którzy dzielnie trzymali się za grupą przestępcza. Rozpoczęła się strzelanina, ginęło wiele osób, SWAT udało się zabrać żywcem Nicolasa Brighta. Był to wielki sukces dla Policji, następnie przestępca, został zabrany i poddany przesłuchaniu.

R8ArvWf.gif

Wszystkim poszło po myśli Detective Johna, cała grupa przestępcza została rozbita, lecz jedynym minusem było ostatnie przesłuchanie z prawą ręką Herszta, nie wydukał z siebie ani słowa. Został pozbawiony na dożywocie. Syn April mógł już w odetchnąć w spokoju. Przez następny rok wszystko działało, jak należy, kobieta mogła w spokoju sprzedawać narkotyki, które uzyskała od nieistniejącej już grupy przestępczej Los Vagos w swoich kwiatach, zarabiała grube pliki pieniędzy, aż w 2021, po internecie krążyły plotki o tym, że istnieje kwiaciarnia, w której sprzedają narkotyki. Oczywiście wielu internautów nie wierzyło w coś takiego, wszystko obeszło szerokim echem. Po tym wszystkim John awansował na dowódcę oddziału detektywistycznego, przez swoje zaangażowanie i determinację w akcję rozbicia szajki przestępczej.

JInV9vC.gif

3 Maja 2022 roku, Veronica Camo, przeszukała internet o rzekomej kobiecie, która dopuściła się sprzedawania narkotyków w swojej kwiaciarni. Nie wiedziała, od czego ma zacząć, by znaleźć ten sklep z kwiatami. Przez miesiąc przeszukiwała każdy pojedynczy taki budynek. Początkowo zaczęła w San Fierro, jednak nic nie znalazła. Później jadąc w kierunku LS, napotkała kwiaciarnie na jakiejś wsi, jednak też nie było tam, tego, czego szukała. Następnie, kiedy jechała drogą dwupasmową, zobaczyła w oddali budynek wypełniona klientami, bez wahania ruszyła w tamtym kierunku i to był strzał w dziesiątkę. Stała 20 minut w kolejce po kwiatka, następnie, gdy go kupiła i wróciła do domu, wypakowała go. Nie było nic podejrzanego w owym kwiatu, lecz gdy głębiej szukała w jego ziemi, ku poszukiwaniu nielegalnych substancji. Dosłownie po 2 minutach ujrzała woreczek strunowy, a w nim biały proszek. Zrobiła zdjęcia, by to udokumentować, następnie przez kolejny miesiąc obserwowała Adele April. Dnia 13 Czerwca 2022 roku, Veronica wkradając się na zaplecze kwiaciarni, schowała się i czekała aż coś się zadzieje. Następnie przyszedł tam policjant wraz z April, spędzili długą pogawędkę, Camp nagrała całą tę rozmowę, lecz nie było nic ciekawego, prócz kulminacyjnego momentu, w którym staruszka przekazała łapówkę funkcjonariuszowi. Kobieta po tym, jak wyszli, szybko udała się do auta i pojechała do swojego domu, analizując nagranie oraz zdjęcie zrobione, gdy glina brał pieniądze z kwiatów. Zanim złożyła donos na ową kwiaciarnię, szperała więcej w kwiatach i było dosłownie to samo tzn. narkotyki, klasa ich zależała od ceny im większa, tym mocniejsza była dana substancja. Na tym zdjęciu i po głosie z pewnością można było wywnioskować, że funkcjonariuszem, który wziął łapówkę od Adele, to był jej syn. Dowódca oddziału detektywistycznego John April, zszokowana tą informacją, dała wszystkie dowody, które miała i złożyła skargę na owego policjanta. Szef policji Gregory Palm przyjrzał się tej sprawie i wysłał kilku swoich funkcjonariuszy na tzw. specjalną misję odnośnie do Johna. Kilku wysoko postawionych policjantów w nieoznakowanych strojach już następnego dnia było pod kwiaciarnią. Kupili po kwiatku i oboje znaleźli nielegalne substancje. Kazali się poddać Adele, a następnie wzięli do przesłuchania.

E7qi8ZC.gif

Przesłuchanie Właścicielki kwiaciarni.

Gzqqb1L.png

NP: Nieoznakowany Policjant | AA: Adele April

NP: Witam serdecznie Thomas Handsome z wydziału kryminalnego, masz prawo do adwokata.
AA: Dzień dobry, nie trzeba kochaniutki, dlaczego zostałam zatrzymana, przepraszam, ale mam zaawansowaną sklerozę.

NP: Zostałaś zatrzymana z racji, że sprzedawałaś narkotyki w kwiatach.
AA: Ktoś mnie musiał wrobić.. Ja naprawdę nic takiego nie zrobiłam, w życiu by mi t-to głowy nie przyszło. Słabo mi czy mogłabym poprosić wody?

NP: Oczywiście, lecz prosiłbym nie kłamać. My wszystko wiemy, jeśli pójdziesz na rękę i wytłumaczysz nam czemu to jest szansa na niższy wyrok.
AA: To nie moja wina, oni mi grozili! Kazali mi ze sobą współpracować.

NP: Kto?
AA: No ten gang, który już nie istnieje.. Los.. Los Vagos! Tak oni, kiedyś sprzątałam u jednego z nich i powiedział, że mam ma robotę nie do odrzucenia.

NP: I ta praca, która wykonywałaś to kwiaciarnia z narkotykami?
AA: Kwiaciarnia była od samego początku moim pomysłem, jednakże nie wiedziałam jak sprzedawać ten towar, to wsadzałam je do kwiatów.

NP: Rozumiem, stąd też, gdy miałaś pełno klientów, nie podobało Ci się dlatego zleciłaś swojemu synowi na rozbicie tego gangu?
AA: Mój syn nie miał z tym nic wspólnego!

NP: No to powiedz mi co to jest?
*Wyjął dowód fotograficzny*
AA: Dobrze, nie będę ukrywała… Tak zaproponowałam mu współprace on rozbije gang i będę mu dawała 50% przychodów z kwiaciarni.

NP: A gdzie ukrywasz wszystkie narkotyki, które otrzymałaś od nieżyjącego już gangu?
AA: Wszystko jest pod kwiaciarnią, na zapleczu.
NP: To tyle z mojej, dziękuję za współpracę.

VDgjwdI.png

Adele została poddana aresztu i oczekuję na wyrok sądu w tej sprawie. Tym samym Detektyw John, wyrażając skruchę i swoją niekompetencję, zostaje zwolniony dyscyplinarnie i ukarany karą pieniężną w wysokości 500.000$. 15.06.2022, kwiaciarnia została poddana zawieszeniu, a tydzień po została zamknięta. Veronica Camo została nagrodzona przez Policję 40.000 tysiącami dolarów. A w 2023 roku, Gang Los Vagos, został nazwany najgroźniejszą szajką w całym stanie San Andreas.

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie mojego artykułu do końca, zachęcam do zostawienia po sobie opinii na jego temat.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Autor: Senior Pressman @xanny

Grafiki: Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.