Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leszek*nt

macivss

Rekomendowane odpowiedzi

Login: macivss^nvd
Nick oskarżonego: Leszek*nt
Powód skargi: Bezpodstawne nałożenie kary
Data zdarzenia: 17.02.2023
Dowody: 
Opis sytuacji: Zrobiliśmy sobie z chłopakami mini zlocik na rondzie w lv, jak zwykle zaczęliśmy driftować w kółko. Zazwyczaj jak tak robiliśmy żadna osoba nie dostawała prawka tylko pojazdy były wytepywane do przecho, sytuacja zmienia się gdy ktoś  jeździł pod prąd lub kogoś taranował. Nawet osoby wyższe rangą nie zabierały prawa do jazdy np. Whitetiger czy też inne osoby. Z tego co wiem w regulaminie nie ma niczego o driftowaniu  wokół ronda. Więc kara została nadana niesłusznie. Jeżeli supporter nie zna regulaminu to nie powinien być w administracji. Tyle ode mnie, mam nadzieję że skarga zostanie rozpatrzona i wszystko będzie załatwione. Jeżeli będzie trzeba wysłać jakieś klipy bądź ssy to wystarczy napisać. Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Hej!

W pierwszej kolejności powinieneś napisać apelację i poczekać na werdykt, a następnie pisać skargę. Jeśli już napisałeś skargę to wyjaśnię Ci wszystko. 

12 lutego 2023 roku otrzymałeś ostrzeżenie o treści: "Rondo LV to nie tor driftowy!". Po tamtym ostrzeżeniu nie otrzymałeś kary w postaci odebrania licencji. Natomiast po otrzymanym przez Ciebie ostrzeżeniu ode mnie o treści "Rondo to nie miejsce do driftu" Ty dalej kontynuowałeś driftowanie. W dalszej kolejności postanowiłem, że odbiorę Ci prawo jazdy na okres 3 godzin. Nadając Tobie karę nie działałem impulsywnie tylko brałem pod uwagę warna (którego dostałeś wcześniej) i to, że niestosowałeś się do moich poleceń.

46 minut temu, macivss^nvd napisał:

Jeżeli supporter nie zna regulaminu to nie powinien być w administracji

§1.2 Kierowca pojazdu zobowiązany jest do dbania o bezpieczeństwo swoje, jak i innych uczestników ruchu na drogach San Andreas.

Tyle ode mnie, życzę miłego wieczorku. Pozdrawiam.

Rzeczywiście warna dostałem wtedy lecz to nie ma żadnego znaczenia. Co do apelacji nie chciałem jej pisać bo wiem jak to działa zanim by ktoś to sprawdził to już dawno by mi kara zeszła. W dniach 12.02 i bodajże 11.02  nikt nie dostał prawka za drifty. Wtedy przyjechała Policja i zaczęła uspokajać wszystkich. Nic do ciebie nie mam ale nie odpuszcze tego bo nie podpasowało mi to. Bezpieczeństwo z mojej strony było zachowane, nikogo nie potrąciłem ani nie uderzyłem.

Rondo LV nie jest miejscem do driftowania, a samo driftowania powoduje zagrożenie w ruchu drogowym. Po to jest stworzony specjalny tor, aby na nim wyładować chęć jazdy bokiem. Specjalnie jest tam utworzona strefa bez kolizji, aby wielu graczy na raz mogło korzystać komfortowo z toru. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.