Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na SprytsBeng.at

Yedolf

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 50393
Login: Yedolf
Nick oskarżonego: SprytsBeng.at
Powód skargi: Przywłaszczenie mienia, nie chce oddać pieniędzy które dostał przez przypadek
Data zdarzenia: 15 luty 2023, godzina 23:40
Dowody:

Spoiler

[2023-02-15 23:40:53] [Output] : Pomyślnie wysłano 69.00$ do gracza SprytsBeng.at!
[2023-02-15 23:41:51] [Output] : >> [131] SprytsBeng.at: ej oddaj pomyliłem się
[2023-02-15 23:42:21] [Output] : << [131] SprytsBeng.at: Aha
[2023-02-15 23:42:29] [Output] : << [131] SprytsBeng.at: To po co dawałeś 69$.
[2023-02-15 23:46:00] [Output] : << [131] SprytsBeng.at: za 69$ skarga??? to po co dawałeś??? xd

Opis sytuacji: Grałem na serwerze od godziny 20 razem z moim przyjacielem który miał ID 131, od czasu do czasu przelewamy sobie pieniądze, tak dla zabawy, niestety tym razem zapomniałem sprawdzić czy mój przyjaciel gra pod takim samym ID, i przelałem pieniądze, niestety okazało się że pod ID 131 ukrywał się użytkownik SprytsBeng, który później nie chciał oddać mi gotówki, nawet pomimo moich próśb i zapewnień o pomyłce,

Spoiler

[2023-02-15 23:46:54] [Output] : << [131] SprytsBeng.at: Tak. Tak. Tak sie tłumacz. xd
[2023-02-15 23:47:21] [Output] : >> [131] SprytsBeng.at: no oddaj proszę

moje reporty zostały odrzucone i zignorowane, co podsuwa mi myśl że administracja celowo faworyzuje i chroni pewnych graczy na serwerze. okazało się że ten SprytsBeng to jakaś szycha i znana osobistość, która przyjmuje donejty od ludzi na czacie /g, więc moją pomyłkę potraktował jak kolejny donejt, co nie jest prawdą. pomimo moich zapewnień o pomyłce to SprytsBeng zaczął robić z siebie ofiarę losu na czacie g, i sprawiał wrażenie bycia poszkodowanym przez cały świat

Spoiler

[2023-02-15 23:56:03] [Output] : G> SprytsBeng.at: Mizshift, ja mam to w dupie. Chce pokazać RCONom, adminów, całej adm, że nie daje sie prowo,

co więcej wyżej wymieniony osobnik chwalił się na prawo i lewo swoim dostępem do administratorów RCON i znajomościami z ekipą serwera, a nawet z pewnością przechwalał się, że wkrótce będzie supporterem na tym serwerze.

Spoiler

[2023-02-15 23:34:27] [Output] : G> SprytsBeng.at: Nagle pół adm sie ze mną wita - Ka3R.at, HymelJadwiga, Chvdy09, PolisheQ.

podsumowując nie chodzi mi nawet o to, że nie oddał mi tych 69$ dolarów, co może być śmieszną kwotą, ale dla kogoś nowego jak ja to całkiem pokaźna sumka, chodzi mi o to, że choroba umysłowa w stopniu lekkim nie zwalnia nikogo z odpowiedzialności za swoje czyny, i nie jest fair traktowanie takich osób lepiej/gorzej na serwerze, mój kolega dostał muta za wyrażenie "dupa" na czacie /g, podczas gdy gracz SprytsBeng, używając takiego samego określenia takiej kary nie dostał...
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Załączony plik

Screenshot_2.png

Nie będę się powtarzał x razy tego samego. Swoje już powiedziałem wystarczająco, bo 1-szą skargę napisałeś w skargach na administrację, gdzie nie jestem w administracji.

Moim dowodem jest Administrator @Banan99 i Supporter @Mixsu. Dziękuje im za to. Logi są. Możecie sprawdzić.

Czekam na odpowiedź Administratorów, RCON'ów. To ich dział.

Idź być prowokatorem, śmieszny, trollowaty, itd, gdzie indziej. Nie tu na ProjectRPG.

Masz dopiero 30h przegrane i już odwalasz takie akcję? Coś tu nie tak. Dopiero się pojawiłeś na tym serwerze. A już takie coś? Hello. Coś nie tak.

Żegnam oziębłe.

Skarga jest zrobiona typowo w celach prowokacyjnych. Przesłanie komendy wymaga pełnej świadomości. Kwota 69$ nie jest w żaden sposób znacząca, a regulamin nie nakłada obowiązku na zwrot przelanych w ten sposób pieniędzy. Przed przelaniem pieniędzy należy zachować ostrożność (Zalecam robienie przelewów po nicku, który przy użyciu taba można łatwo wprowadzić w całości) i upewnić się że przelewamy pieniądze odpowiedniej osobie. Z racji braków podstaw do ukarania oskarżonego, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.