Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na SprytsBeng.at

Yedolf

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Yedolf
Nick oskarżonego:SprytsBeng.at
Powód skargi: Przywłaszczenie mienia, nie chce oddać pieniędzy które dostał przez przypadek
Data zdarzenia: 15 luty 2023, godzina 23:40
Dowody: 

Spoiler

[2023-02-15 23:40:53] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 69.00$ do gracza SprytsBeng.at!
[2023-02-15 23:41:51] [Output] : >> [131] SprytsBeng.at: ej oddaj pomyliłem się
[2023-02-15 23:42:21] [Output] : << [131] SprytsBeng.at: Aha
[2023-02-15 23:42:29] [Output] : << [131] SprytsBeng.at: To po co dawałeś 69$.
[2023-02-15 23:46:00] [Output] : << [131] SprytsBeng.at: za 69$ skarga??? to po co dawałeś??? xd

Opis sytuacji: Grałem na serwerze od godziny 20:00 razem z moim przyjacielem który miał ID 131, od czasu do czasu przelewamy sobie pieniądze, tak dla zabawy, niestety tym razem zapomniałem sprawdzić czy mój przyjaciel gra pod takim samym ID, i przelałem pieniądze, niestety okazało się że pod ID 131 ukrywał się użytkownik SprytsBeng, który później nie chciał oddać mi gotówki, nawet pomimo moich próśb i zapewnień o pomyłce, 

Spoiler

[2023-02-15 23:46:54] [Output] : << [131] SprytsBeng.at: Tak. Tak. Tak sie tłumacz. xd
[2023-02-15 23:47:21] [Output] : >> [131] SprytsBeng.at: no oddaj proszę

moje reporty zostały odrzucone i zignorowane, co podsuwa mi myśl że administracja celowo faworyzuje i chroni pewnych graczy na serwerze. okazało się że ten SprytsBeng to jakaś szycha i znana osobistość, która przyjmuje donejty od ludzi na czacie /g, więc moją pomyłkę potraktował jak kolejny donejt, co nie jest prawdą.
pomimo moich zapewnień o pomyłce to SprytsBeng zaczął robić z siebie ofiarę losu na czacie g, i sprawiał wrażenie bycia poszkodowanym przez cały świat

Spoiler

[2023-02-15 23:56:03] [Output] : G> SprytsBeng.at: Mizshift, ja mam to w dupie. Chce pokazać RCONom, adminów, całej adm, że nie daje sie prowo,

co więcej wyżej wymieniony osobnik chwalił się na prawo i lewo swoim dostępem do administratorów RCON i znajomościami z ekipą serwera, a nawet z pewnością ogłasza że wkrótce będzie supporterem na tym serwerze, a sam nadużywa Caps Locka na czacie g.

Spoiler

[2023-02-15 23:34:27] [Output] : G> SprytsBeng.at: Nagle pół adm sie ze mną wita - Ka3R.at, HymelJadwiga, Chvdy09, PolisheQ.

[2023-02-15 23:36:04] [Output] : G> SprytsBeng.at: JUTRO TŁUSTY CZWARTEK.

podsumowując nie chodzi mi nawet o to, że nie oddał mi tych 69$ dolarów, co może być śmieszną kwotą, ale dla kogoś nowego jak ja to całkiem pokaźna sumka, chodzi mi o to, że choroba umysłowa w stopniu lekkim nie zwalnia nikogo z odpowiedzialności za swoje czyny, i nie jest fair traktowanie takich osób lepiej/gorzej na serwerze, mój kolega dostał muta za wyrażenie "dupa" na czacie /g, podczas gdy gracz SprytsBeng, używając takiego samego określenia takiej kary nie dostał...

pozdrawiam i smacznego pączusia, Kanye West.

Nie będę opowiadał na tą skargę dokładnie. Ale polecam tego trolla zbanować przynajmniej na rok czasu i to ''BMA''. Typa wczoraj 15.02.2023 pierwszy raz widziałem na serwerze, gdzie z ProjectRPG jestem już od 2021 roku. A wszedłem zrobić nagrodę dzienną, obowiązki w organizacji Akatsuki, bo jestem przy zarządzie w organizacji @Traperhoff_058. Jestem na randze Assistant'e. A moja następna ranga to zarząd. Czyli Helper.

@Banan99 polecił mi tego typa zablokować na /pm. Tak zrobiłem. Miałem spokój już.

I @Mixsu, który zrobił z 5-6 moich raportów, bo nie tylko z tym graczem miałem problemy wczorajszego dnia. Dzięki mu za to.

Logi z tego są. Polecam sprawdzić.

A Tobie @semyaaza, dzięki, że mi powiedziałaś na Discordzie Akatsutki o skardze.

Z ProjectRPG @Sky jestem już od 2021 roku. Czyli długo. I to moja 1-sza skarga jest. Jeszcze o takie ''ciulstwo''.

Liczę na odrzucenie tego natychmiast. Pozdrawiam.

PS. Nie, nie ''przywłaszczam'' sobie ''swojego imienia'' i ten typ mówił na /g o mnie, że jestem ''faworyzowany''.

X kurde D.

Cytat

polecam tego trolla zbanować przynajmniej na rok czasu i to ''BMA''.

Uspokój się, jeszcze nie jesteś administratorem i już chciałbyś banować innych graczy? W dodatku obrażasz mnie, to, że jestem nowym graczem, to nie znaczy że jestem trollem, panie ważny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.