Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Błąd CD09 podczas gry na serwerze

WXVE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem dotyczący gry na serwerze, a zatem gdy grałem na serwerze tydzień temu bo co jakiś czas wyrzucało mnie z serwera przez network trouble z błędem CD16 ( po przeczytaniu na forach pokombinowałem w firewall i reinstall gta oraz mta i git), a po tym zabiegu zaczęło w taki sam nie kontrolowany sposób wyrzucać z serwera po jakimś czasie gry tylko teraz z błędem CD09 nic ciekawego się nie doczytałem związanego z tym błędem żadnej pomocy. Na dole przykładowy obraz jak wygląda wyrzucenie i błąd cd09 bo nie zrobiłem ss'a mam nadzieję, że ktoś miał problem jak ja i go rozwiązał i mi pomoże bym był bardzo wdzięczny pozdrawiam ❤️ 

obraz_2020-12-21_210412.png

15 godzin temu, mirek_mefedron napisał:

problem wystepuje tylko na projectrpg czy na innych serwerach rowniez

tylko na projectrpg albo jeszcze nie trafiłem żeby na innym się to stało bo to wygląda, że nie zawsze mi to wyskakuje nieraz mogę grać i grać i nic

13 godzin temu, Andrzej. napisał:

Witaj graczu. Prawdopodobnie miałem podobny problem. Spróbuj usunąć zasoby serwera po czym pobierz je jeszcze raz ( po ponownym dołączeniu na serwer ). Życzę powodzenia. Pozdrawiam!

@Andrzej. gdzie te zasoby usunąć ? XD bo pierwszy raz się w to bawie

1 minutę temu, WXVE napisał:

tylko na projectrpg albo jeszcze nie trafiłem żeby na innym się to stało bo to wygląda, że nie zawsze mi to wyskakuje nieraz mogę grać i grać i nic

No to spróbuj to co kolega napisał: 

13 godzin temu, Andrzej. napisał:

Witaj graczu. Prawdopodobnie miałem podobny problem. Spróbuj usunąć zasoby serwera po czym pobierz je jeszcze raz ( po ponownym dołączeniu na serwer ). Życzę powodzenia. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.