Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Kominiarz - oskarżony przez Tuptus.

Kapaki

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Kominiarz
Data zdarzenia:  15.02.2023 
Opis zdarzenia: Witam, sytuacja wygląda w sposób taki iż dziś ok. godziny 18 pracownik Kominiarz zabrał mi pojazd na Parking Policyjny z powodem porzucenia pojazdu. Problem tkwi w tym iż zaparkowałem go poprawnie na molo w LS gdy zaczynałem prace na Rybkach, o fakcie zorientowałem się godzinę później gdy nie mogłem znaleść pojazdu na parkingu, okazało się że jest na pp, zrozumiał bym gdy bym go rzeczywiście porzucił ale jednak wiem że go zostawiłem w miejscu do tego wyznaczonym. Z racji że wiem że pracownicy muszą robić ss przy każdym pojeździe chciał bym go zobaczyć 
Dowody: 
image.png.b07a408c2fb132966f01d1542925ca73.png

Witam, pojazd Pana @Tuptus.  został odholowany na parking policyjny z powodu  porzuconego pojazdu, ponieważ nie posiadał zaciągniętego ręcznego a jak wiadomo każdy pojazd zaparkowany na parkingu powinien mieć zaciągnięty ręczny. Do mojej wypowiedzi wysyłam screenshota na którym dokładnie widać że  pojazd nie posiada  zaciągniętego ręcznego. ss_forum.png

Otrzymałem potwierdzenie od Administracji RCON w twoim pojeździe nie był spuszczany ręczny. Pojazd faktycznie był prawidłowo zaparkowany, lecz miał spuszczony ręczny a każdy pojazd zaparkowany musi mieć zaciągnięty ręczny. Pojazd odholowany prawidłowo skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.