Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tiger_DZIADUUU

Moonbeam

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23309
Login: Novyy
Nick oskarżonego: Tiger_DZIADUUU
Powód skargi: Specjalne zadawanie obrażeń poza strefą DM
Data zdarzenia: 14.02.2023
Dowody: https://imgur.com/a/GmEceqp     /    https://imgur.com/a/SiOU2QX
Opis sytuacji: Gracz o nicku Tiger_DZIADUUU specjalnie zadawał obrażenia poza strefą DM z pięści, robił to wielokrotnie, dodam również, że co 5 minut pytał się "gdzie mój ban".
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.e502dae6128259986d1f66d2344ba832.png

Witam, co do zadawania obrażeń to nie powiem że nie bo była taka sytuacja lecz ty i twoi koledzy nie są lepsi ponieważ tez strzelaliscie poza dm,robiliscie dokładnie to samo co ja na nagraniu,ktos z was mnie zabił jak miałem afk,podajecie dane administratora,wyzywacie na vc i teraz piszesz na mnie skarge.Wez ty się człowieku trochę pomyśl zanim coś zrobisz 

Nie rozumiem w jakim celu stajesz na murku i prowokujesz do strzelania w Ciebie. Normalną rzeczą w mta jest bugowanie się animacji, w momencie kiedy zaczniemy wykonywać animację i w jej trakcie opuścimy teren dm to postać dokończy animację i pojawi się też efekt owej animacji (w tym wypadku strzał). Według zaleceń administracji RCON nie karamy graczy za takie zachowanie, szczególnie że widać celową próbę wymuszenia takiego zachowania. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.