Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prośba o dodanie frakcji KGB

Yedolf

Rekomendowane odpowiedzi

KGB Functions and Internal Organization - Russia / Soviet Intelligence  Agencies
Towarzysze i obywatele!

Supporterzy i Supporterki!

Administratorzy i Administratorki!

Do Was się zwracam przyjaciele moi!

Jako, że zagrożenie ze stron innych organizacji i Partii jest coraz większe, wnoszę o legalizację mojej Partii i obranie Siedziby Głównej na serwerze (w przeciwnym wypadku nie obędzie się bez Specjalnej Operacji tak jak na wschodzie Ukrainy).
Mój komitet, moja frakcja będzie się nazywać Komitet Bezpieczeństwa Państwowego,w skrócie KGB, będzie w domyśle służyła jako służba "donosicielska" na serwerze, będziemy się zajmować pisaniem raportów czyli nazwając rzeczy po imieniu sześdziesionowaniem innych graczy dla ich dobra tak żeby nikt się nie taranował i wszyscy byli zadowoleni itd.
Jako Pierwszy Sekretarz Partii chciałbym zauważyć że na serewerze jest dużo osób którzy nie są dla siebie mili tak jak naucza nas Biblia, tylko taranują siebie nawzajem albo przeklinają, chciałbym żeby to się zmieniło i w tym celu konieczne jest powstanie takiej frakcji, która sprzątałaby ulice z niemiłych jednostek.
Jeżeli macie do jakiegoś osobnika uwagi zwróćcie się do Komitetu, wysłuchamy i będziemy go sledzić na serwerze czy nie podejmuje jakichś podejrzanych działań. Administratorzy na pewno skorzystają z naszych usług, na pewno będziemy jak Tajna Policja na serwerze albo kontrwywiad.
Jeżeli macie jakieś wątpliwości do funkcjonariuszy KGB to proszę napisać na pewno rozpatrzymy tę sprawę
Nasze szeregi zasila teraz aż dwóch ludzi, tzn ja i Ivan, ale to się niedługo zmieni ponieważ przechodzimy restrukturyzację i niedługo dostaniemy kopiejki z Kremla na dalsza pracę wkrótce przeprowadzimy rekturacje na forum i czacie głosowym mumble

Wymagania aby do nas dołączyć to: 15 lat, mutacja głosowa, minimum 175cm wzrostu, nie więcej jak 95 kilo bo czasem tzreba szybko uciekać przed policjom a nie chcemy żeby ktoś dostał zawału, zajomość dzieł Marksa i Lenina na wyrywki, dodatkowo od każdego kandydata wymagamy napisanie 15 stronicowego eseja pt. Dlaczego komunizm jest najlepszym systemem na świecie.
Wzór dla naszej rekturacji:

Spoiler

Imię:
Więk:
Dlaczego chcesz dołączyć do KGB:
Co lubisz robić na kąputerze:
Co sądzisz o kolektywizacji w ZSRR:

ja sam mam tylko 25 godzin na serwerze ale szybko sie uczę i  mam świadomość jakby grał już 2000 godzin, dlatego wnoszę o legalizację Partii na serwerze nie jako organizacji ale tak żeby ją zaklepać. Zauważyłem że górne pietra Urzędów np. w LV stoją pustę i nie są zagospodarowane i tutaj zrodziła się moja mysl, jako partia musimy miec siedzibę a skoro i tak te piętra stoją puste to informuje że obieram siedzibe Partii na najwyższym piętrze urzędu LV. Już tłumaczę jak, nie chodzi o takie bazy jak majom pozoranci ani SAPDy ale tylko taka informacja że można nas tam spotkać i zgłosić uwagi. Chcemy pracować dla Władzy Wykonawczej jako Tajna Policja i 2 kolumna serwera, będziemy śledzić oraz infiltrować graczy choćby w dzień i w noc. Wszelkie nieporozumienia z moją Partią dowodzą o błedach i irytacji członków Partii jednym słowem Przepraszamy i obiecujemy poprawę. Zastanówcie się nad tym druzja, ja jestem otwarty ja uwagi i reformacje Partii jak i zachowań. Możecie mój pomysł rozwinąć. KGB działa na rzecz serwera i Władzy!
Piszcie pod spodem jak chcecie do nas dołączyć tylko zastoujcie się do wzoru bo jak nie to nieważne.

Zdrastwujcie, Sekretarz Partii oraz Komandir Komitetu Bezpieczeństwa Państwowego na serwerze!
Joseph Stalin Hats Off GIF - JosephStalin HatsOff SendingOff - Discover &  Share GIFs | Joseph stalin, Gif, Cool gifs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.