Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Druga gala międzyfrakcyjna Blood Fight.

xanny

Rekomendowane odpowiedzi

4WXBzYb.png

naTqDnE.png

Witam wszystkich serdecznie, Senior Pressman @xanny z Redakcji Project News! Dzisiaj mam do zaprezentowania krótką relację z eventu Blood Fight, zapraszam.

VDgjwdI.png

12.02.2023, odbyła się druga gala między frakcyjna, gdzie pracownicy danych frakcji, biją się w formule 3 vs 3. Wszystko odbyło się w siedzibie Blood Fight, w lokalizacji Sunrise, Los Santos.
Frakcję, bijące się na gali to SAPDSAMDSAFD, SARASATC.

XGwBbve.png

image.png

XGwBbve.png

Jak już mówiłem, wszystko odbywa się w dość nietypowej formule, ponieważ członkowie danych frakcji wchodzą 6 do klatki, każda grupa liczy sobie 3 osoby. Aby wygrać, byli zmuszeni współpracować ze sobą, jednakże to raczej nie stanowiło problemów. Frakcję musiały zdobyć jak najwięcej punktów, poprzez pokonanie rywala drużyny przeciwnej, jeśli któraś miała ich najwięcej, to najzwyczajniej w świecie wygrała. Stawka za zwycięstwo była wysoka, a najlepsze w tym wszystkim było to, że każda z grup była zwycięzca!

3YwKWE5.gif

Rozpiska nagród za poszczególne miejsca.

XGwBbve.png

1. miejsce
15,000$ 
dla każdego pracownika, który walczył oraz w nagrodę cała frakcja oprócz walczących otrzyma premię 5,000$

2. miejsce
12,000$ 
dla każdego pracownika, który walczył oraz w nagrodę cała frakcja oprócz walczących otrzyma premię 4,000$!

3. miejsce
9,000$ 
dla każdego pracownika, który walczył oraz w nagrodę cała frakcja oprócz walczących otrzyma premię 3,000$!

4. i 5. miejsce
6,000$ 
dla każdego pracownika, który walczył oraz w nagrodę cała frakcja oprócz walczących otrzyma premię 2,000$!

ZT95Dlk.gif

Frakcja, która była największym zwycięzcą tej gali to SAMD z liczbą 11 punktów, tym samym wdrapali się na samo podium! Zaraz po nich było SAFD z 10 punktami i zajęli drugie miejsce, natomiast trzecie miejsce miała frakcja SAPD, zdobyli oni 9 punktów. Następnie SATC zgarnęło 8 punktów, niestety nie udało im się zgarnąć podium, to samo SARA z ich 4 punktami. Teraz zapraszam na krótki wywiad z zawodnikiem @Rafaal.

Gzqqb1L.png

S: @siema. | R: @Rafaal

S: Jaką frakcje reprezentowałeś?
R: 
Reprezentowałem frakcję SATC.

S: Jakie emocje towarzyszyły Ci podczas walki i w ilu wziąłeś udział?
R: Nie stresowałem się w ogóle. Wziąłem udział w jednej - otwierającej walce mojej frakcji.

S: Które miejsce zajęliście oraz jaką ilość punktów zdobyliście?
R: Zajęliśmy czwarte miejsce. Daliśmy z siebie wszystko, ale najwidoczniej to nie wystarczyło.

S: Jak oceniasz organizacje i cały przebieg gali?
R: Nie wypowiem się na ten temat.

S: Czy masz zamiar wziąć udział w kolejnej gali frakcyjnej zorganizowanej przez Blood Fight?
R: Jeżeli będę miał taką okazję, to myślę, że tak.

S: Kogoś pozdrawiasz?
R: Pozdrawiam biznes Project News oraz @Aiishan.

XGwBbve.png

Dziękuję ślicznie za uwagę i przeczytanie materiału do końca!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Autor: Senior Pressman @xanny
Redaktor, który zrobił wywiad: Junior Reporter @siema.
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.