Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News- Wywiad z dvvmxq

Draxen

Rekomendowane odpowiedzi

1167824945_undefined-Imgur.png.c2e7b2551ecbd0ae3c2cf7b32f98d67b.pngnaTqDnE.png.a8b31be36a799ea919070e013f9b8dc1.png

Witajcie, z tej strony Trainee @Voseb. z Redakcji Project News. Spotkałem dziś gracza @dvvmzxq, więc postanowiłem przeprowadzić z nim wywiad. 
Gzqqb1L.png
R:Redaktor @Voseb.     G: @dvvmzxq
R:Witam, chciałbyś odpowiedzieć mi na parę pytań ?  
G:Witam, mogę odpowiedzieć na twoje pytania.

R: Dobrze, to może na początku byś opowiedział nam coś o sobie?
G: Nazywam się Tomek, mam 18 lat. W MTA gram od ponad 7 lat. Poza grami interesuje się różnymi sportami i trenuję siatkówkę oraz uczęszczam w wolnym czasie na siłownie.

R: Jak zaczęła się twoja przygoda z platformą MTA oraz z serwerem ProjectRPG?
G: Z tego, co pamiętam, do MTA zachęcił mnie, mój starszy kolega, który doskonale wiedział, że uwielbiam GTA:SA. Zaproponował mi właśnie MTA. abyśmy mogli grać wspólnie, a dokładnie jeden z serwerów RPG i mnie to tak zaintrygowało, że gram do dziś.

R:Okej to lecimy dalej, należysz do jakiejś frakcji?
G:Owszem, należę do serwerowych medyków czy jak kto woli SAMD.

R: Dobrze to już przedostatnie pytanie chciałbyś kogoś pozdrowić?
G: Pozdrawiam @bencownik@LastoAkaRudy@Barson.bec@Wejperson.

R: Dobrze wywiad dobiega końca, chciałbyś zdjęcie pamiątkowe?
G: Oczywiście, że tak.

985248423_undefined-Imgur.thumb.gif.8abe0b435fa0fb442c2a6386b06e379a.gif

XGwBbve.png
Dziękuję za przeczytanie wywiadu z @dvvmzxq. Widzimy się w następnych materiałach.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News; Trainee @Voseb.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: 
 Academy Supervisor @Livia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.