Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pawex26

xfresh

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6675
Login: LORDG
Nick oskarżonego: @Pawex26
Powód skargi: Prowokacje, wyśmiewanie na tle całego serwera mimo jednego bana za to oraz wielu ostrzeżeń
Data zdarzenia: 15/01 - 01/02                        
Dowody: 

Spoiler

1) 

2) 

[2023-02-01 19:10:57] [Output] : G> Pawex26: prosze dodajcie simsona na serwer zebym mogl jezdzic na komende
[2023-02-01 19:12:15] [Output] : G> Pawex26: o juz pewnie skarga na mnie jest pisana
[2023-02-01 19:12:17] [Output] : G> Pawex26: widzicie sami
[2023-02-01 19:12:48] [Output] : G> Pawex26: oj nie powiem kogo spotkasz na komendzie
[2023-02-01 19:12:50] [Output] : G> Pawex26: ha ha ha
[2023-02-01 19:14:22] [Output] : G> Pawex26: to mozejednak dodadza tego simsona heh
[2023-02-01 19:22:04] [Output] : G> Pawex26: o mojego simsona tylko Krystek. mi kopke ukradł
[2023-02-01 19:22:48] [Output] : G> Pawex26: nie no przpraszam nie banujcie juz tak nie bede pisac
[2023-02-01 19:23:39] [Output] : G> Pawex26: na komende i do garazu
[2023-02-01 19:25:19] [Output] : G> Pawex26: LORDG masz sprzedac jakis motocykl? pilne fest
[2023-02-01 20:40:43] [Output] : G> Pawex26: ja bede jezdzil z zebra moim simsonem
[2023-02-01 20:40:50] [Output] : G> Pawex26: pojezdziemy na komende i wrocimy do garazu

Opis sytuacji: Gracz prowokował mnie od dawna, dostał bana od zebry jednakże po powrocie robił to dalej. Niestety nie miałem możliwości wklejenia skargi z powodu bana na forum aż do teraz, kiedy poprosiłem o to brata.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Poinformowany w grze przez samego oskarżyciela. 

Szczerze, to naprawdę nie chce mi sie już wypowiadać. Raz użyłem twojego nicku [2023-02-01 19:25:19] [Output] : G> Pawex26: LORDG masz sprzedac jakis motocykl? pilne fest"  Dobra okej można to zaliczyć do prowokacji jeśli Cię to zabolało to sorki. Co do reszty lubię pojeździć simsonem i nigdzie nie wspomniałem ze chodzi o ciebie to tak troche jak bym juz nie mógł nic napisać wiec beka. Moją jedyną prośbą jest abyś ode mnie się po prostu odczepił, dalej bede pisać o simsonie komendzie i garażu nie jest to nic kierowane w twoją stronę mam po prostu w ciebie wywalone już i nie chce mieć z toba styczności, ty sie dowaliłeś do mnie jak nie wiem co stary prosze cie nie mam zdrowia na takich jak ty, byłem u lekarza kazał mi dać spokój z mongołami właśnie to chciałem z tobą zrobić. Pozdrawiam 

9 minut temu, Pawex26 napisał:

Szczerze, to naprawdę nie chce mi sie już wypowiadać. Raz użyłem twojego nicku [2023-02-01 19:25:19] [Output] : G> Pawex26: LORDG masz sprzedac jakis motocykl? pilne fest"  Dobra okej można to zaliczyć do prowokacji jeśli Cię to zabolało to sorki. Co do reszty lubię pojeździć simsonem i nigdzie nie wspomniałem ze chodzi o ciebie to tak troche jak bym juz nie mógł nic napisać wiec beka. Moją jedyną prośbą jest abyś ode mnie się po prostu odczepił, dalej bede pisać o simsonie komendzie i garażu nie jest to nic kierowane w twoją stronę mam po prostu w ciebie wywalone już i nie chce mieć z toba styczności, ty sie dowaliłeś do mnie jak nie wiem co stary prosze cie nie mam zdrowia na takich jak ty, byłem u lekarza kazał mi dać spokój z mongołami właśnie to chciałem z tobą zrobić. Pozdrawiam 

Tutaj status zaraz po otrzymaniu bana za prowokacje w moją stronę. Także wiadomo, wszystko co powiązane z simsonem, komendą i garażem nie jest w kontekście tego aby mnie wyśmiać i uprzykrzyć rozgrywkę tym samym ośmieszając na tle pozostałych graczy. 

Spoiler

image.png

23 minuty temu, Pawex26 napisał:

NO JA NIE WYTRZYMAM ZARAZ CIEBIE SPALIĆ TO ZA MAŁO CHYBA. Sam sobie ubzdurałeś nie wiadomo co, pisalem przed o simsonie juz wczesniej pisalem podczas skargi po skardze i dalej bede pisać, nikt nie wie nawet o co z tym chodzi oprócz moze 5 osob max a ty zarzucasz mi wyśmiewanie na tle serwera, stary jesteś po prostu nikim (oczywiście nie mowie ze ja kimś jestem żeby mi tu nie zarzucano) każdy w ciebie pompe wbija a ty sie srasz jak byś był panem serwera. Prosze cię weź baranka w ścianę zawal może zmądrzejesz, nie mam ochoty kontynuować z tobą dyskusji, znając życie zebra pójdzie za tobą wiec tym bardziej nie mam nic do dodania

Uważaj na słowa których używasz, sam pracujesz sobie na to co potem otrzymujesz 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.