Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Opis frakcji SAMD

j3Zxq.

Rekomendowane odpowiedzi

bb8qtPu.pngimage.png.d24dfdd65e3d231badd3ecea09375e20.png

Witam serdecznie! Z tej strony Trainee @j3Zxq*nt z Redakcji Prasowej Project News! Tym razem przygotowałem dla was artykuł opisujący frakcję San Andreas Medical Department! Znajdziecie tutaj wywiady z członkami frakcji oraz prezentację wyposażenia i szpitala opisywanej przeze mnie frakcji.
Zapraszam serdecznie do czytania!

image.png.8a5360dde0664c18d3024ffddc3ca260.png

San Andreas Medical Department (SAMD) to frakcja, która odpowiada za opiekę zdrowotną w całym San Andreas. Celem frakcji jest udzielanie pierwszej pomocy i transport pacjentów do szpitala, aby następnie odegrać z nimi akcję RP. Wraz z awansami członkowie frakcji mogą jeździć coraz to lepszymi pojazdami i szybciej nieść pomoc graczom. Dnia 28.01.2023 wydarzyła się bardzo ważna zmiana w życiu frakcji. Posadę Hospital Managera opuścił były Supporter @Mario92, zostawiając ją dla ówczesnego zastępcy, czyli Administratora @teez.. Serdeczne gratulacje i życzymy sukcesów w prowadzeniu tej bardzo ważnej dla serwera frakcji! Jakiś czas temu, a dokładniej dnia 29.01.2023 Administracja RCON wprowadziła pewne zmiany we frakcji. Zostały dodane nowe skiny, nowy pojazd dla akademii, oraz możliwość informowania o utworzeniu punktu medycznego. Dodatkowo podjednostka frakcji, a dokładniej WMRU, czyli Water & Mountain Rescue Unit otrzymała nowy model pojazdu Dune. Pełne zmiany znajdziecie tutaj.

image.png.e40554e684e99353dfb266f82ec6b8d1.png

Postanowiłem przeprowadzić wywiady z kilkoma członkami frakcji oraz z jednym z mieszkańców stanu San Andreas.

Po1K2YB.png

Pierwszy z nich udało mi się przeprowadzić z EMR I @Tuptus.. Zapraszam do czytania!

R: @j3Zxq*nt  T: @Tuptus.

R: Witam serdecznie, z tej strony Trainee j3Zxq z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechcesz udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań związanych z waszą frakcją?
T: 
Witam, z tej strony EMR I Tuptus. z S.A. Medical Department. Bez problemu udzielę odpowiedzi na zadane mi pytania.

R: Jakie są Twoje obowiązki jako członka frakcji?
T: 
Dbanie o zdrowie graczy i mieszkańców San Andreas.

R: Rozumiem. Jakie są najtrudniejsze aspekty pracy w SAMD?
T: 
Hmm... Najtrudniejsze jest to, że przy każdym zdarzeniu musimy się mierzyć, z tym że jego życie jest w naszych rękach, jest to stresujące, lecz musimy sobie z tym radzić.

R: Czy możesz opowiedzieć o jakimś szczególnie trudnym przypadku, z którym się zetknąłeś w ramach frakcji?
T: 
Niestety jeszcze nie miałem okazji być na akcji, z racji tego, iż jestem nowy, ale prawdopodobnie niedługo to się zmieni. Każdy dzień to nowe przygody i nie wiemy, co się stanie.

R:: W zupełności się z Tobą zgadzam. Dziękuję bardzo za poświęcony mi czas. Miłego dnia!
T: 
Dziękuje również i życzę miłego dnia.
LrfxCB4.png

Drugiego wywiadu udzielił mi Resident @WhiteTiger*nt i prezentuje się on następująco:

R: @j3Zxq*nt Wh: @WhiteTiger*nt

R: Witam serdecznie. Z tej strony Trainee z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań związanych z waszą frakcją?
Wh: 
Witam z tej strony Resident WhiteTiger*nt z San Andreas Medical Department. Bardzo chętnie odpowiem.

R: Jak oceniasz swoją dotychczasową pracę w tej frakcji?
Wh: 
Swoją pracę we frakcji oceniam bardzo dobrze, atmosfera jest bardzo przyjemna, są wspaniali ludzie. Niczego więcej nie trzeba.

R: Jakie jest Twoje największe osiągnięcie w pracy we frakcji?
Wh: Moim największym osiągnięciem we frakcji jest awans na rangę Doctor.

R: Co chciałbyś przekazać osobie, która chciałaby dołączyć do Was do frakcji?
Wh: Chciałbym przekazać takiej osobie, że dołączając, do San Andreas Medical Department można rozwinąć się na wielu płaszczyznach. Dołączając do nas, można rozwinąć między innymi współpracę, bo jest to dość ważny element naszej pracy przy różnych wypadkach, czy po prostu zwykłych wezwaniach od graczy. Oprócz tego można u nas nauczyć się wielu rzeczy o medycynie, a być może niektóre z nich kiedyś się przydadzą w życiu. Poza tym, co wymieniłem, jest jeszcze wiele rzeczy, których można się nauczyć, dołączając do nas do frakcji, ale jest ich bardzo dużo i dołączając do nas, takie osoby będą mogły same się przekonać, jak świetnie można się bawić i przy okazji uczyć.

R: Jakie są Twoje plany rozwoju i kariery w San Andreas Medical Department?
Wh: 
Moim ostatnim planem na rozwój we frakcji jest dołączenie do zarządu. Mam nadzieję, że się uda, ale zobaczymy, co czas przyniesie.

R: Dziękuję bardzo za udzielenie odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. Miłego dnia i do zobaczenia!
Wh: Również dziękuję. Mam nadzieję, że pomogłem!  Życzę przyjemnej rozgrywki.

Q7VhDzg.png

W trzecim wywiadzie udało mi się zadać kilka pytań dla członka zarządu frakcji San Andreas Medical Department, a dokładniej dla Junior Hospital Managera @VasteK

R: @j3Zxq*nt V: @VasteK

R: Witam, z tej strony Trainee j3Zxq z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechcesz udzielić kilku pytań na temat frakcji, w której się znajdujesz?
V: 
Witam, z tej strony Junior Hospital Manager VasteK z San Andreas Medical Department. Jak najbardziej udzielę odpowiedzi.

R: Na początek przedstaw się i opowiedz coś o sobie.
V: 
Hej! Jestem Piotrek, mam 18 lat i interesuje się Ratownictwem medycznym od ponad 5 lat. Poza ratownictwem interesuje się również dj'ką.
Na serwerze gram od listopada 2020 roku, natomiast od października 2022 pełnie funkcje zarządu frakcji SAMD.

R: Rozumiem. Jak wygląda praca we frakcji San Andreas Medical Department?
V: 
Pracując w tej frakcji, niesiemy pomoc graczom w całym stanie San Andreas. Staramy się to wszystko urozmaicać innymi aktywnościami jak na przykład Punkty Medyczne bądź Mobilne Punkty Poboru Krwi.

R: Bardzo ciekawe. Trudno jest Twoim zdaniem pracować jako Ratownik Medyczny tutaj na serwerze?
V: 
Moim zdaniem nie jest trudno. Wystarczy, że dana osoba będzie miała chęci na opanowanie materiałów szkoleniowych i z tego już będzie mogła dużo wykorzystać w trakcie pracy na serwerze.

R: Okej, przejdźmy do ostatniego pytania. Co chciałbyś przekazać nowej osobie, która chciałaby dołączyć do waszej frakcji?
V: 
Co chciałbym przekazać nowej osobie, która chce dołączyć do nas? Hmm. Na pewno chciałbym przekazać to, żeby się nie bała dołączyć przez nasze RP, czy ilość materiałów szkoleniowych, bo często można zauważyć, że ludzie właśnie z tego powodu boją się napisać podanie. Tak jak wspomniałem wyżej, wystarczy chwila chęci i odrobina nauki, aby opanować wszystko na dość dobrym poziomie.

R: Jako członek tej frakcji również obawiałem się RP, ale nabywając doświadczenia na szkoleniach, szło mi coraz lepiej i teraz wszystko wydaje się naprawdę łatwe. Dziękuję bardzo za udzielenie wywiadu. Miłego dnia!
V: 
Również życzę miłego dnia i dziękuję za wywiad!

YliR9e5.png

Ostatni wywiad przeprowadziłem z mieszkańcem San Andreas. Zadałem mu kilka pytań dotyczących między innymi tego, co sądzi o pracy frakcji SAMD.

R: @j3Zxq*nt L: @Leszek*nt

R: Witam, z tej strony Trainee j3Zxq z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić kilku pytań na temat frakcji San Andreas Medical Department?
L:
Witam. Bardzo chętnie udzielę wywiadu.

R: Dobrze, to na początek zacznijmy od pytania, czy kiedykolwiek brałeś udział w akcji rp, w której uczestniczyła owa frakcja?
L:
Miałem okazję kilka razy uczestniczyć w takich akcjach. Dodam od siebie, że jest to forma zabawy, która bardzo mi się podoba.

R: Rozumiem. Jak byś ocenił pracę Ratowników Medycznych tej frakcji z własnych doświadczeń bądź z obserwacji innych akcji rp z udziałem tej frakcji.
L:
Jeżeli chodzi o to, jak oceniam ich pracę, to muszę się wypowiedzieć bardzo pozytywnie. Członkowie frakcji są przygotowani na bardzo wysokim poziomie i nawet przy trudnych urazach dawali sobie radę. Bardzo dobrze zorganizowana frakcja.

R: W pełni się zgadzam. Przejdźmy do następnego pytania. Co Twoim zdaniem jest najlepsze w tej frakcji?
L:
Co moim zdaniem jest najlepsze? Wydaje mi się, że zapał i chęci do pracy, które można zauważyć u członków tej frakcji. Tak naprawdę to oni wszystko tworzą i sprawiają, że frakcja idzie do przodu w rozwoju.

R: Ciekawa odpowiedź. Na koniec chciałbym Cię zapytać o to, co Twoim zdaniem powinno zostać zmienione w tej frakcji.
L:
Moim zdaniem nie ma wielu rzeczy do zmiany, natomiast uważam, że frakcji przydałby się nowy szpital, oraz może powiększenie gamy pojazdów.

R: Dziękuję za udzielone odpowiedzi i za chęć wzięcia udziału w tym wywiadzie. Życzę powodzenia w dalszym rozwoju na serwerze. Miłego dnia!
L:
Również bardzo dziękuję. Miłego dnia!

image.png.da02e717a80375065c6f0c4c1112df70.png

UfvU1qR.gif

YYmmr8W.gif

8RMPvsz.gif

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego wywiadu. Mam nadzieję, że choć trochę przybliżyłem Wam pracę tej frakcji, i być może dzięki temu znajdzie się więcej chętnych osób, aby tutaj dołączyć. Miłego dnia i do zobaczenia w przyszłych artykułach!

image.png.c69faca3d96fa4883374f339ea7c5676.png

Dla Redakcji Project News:

Twórca artykułu: Trainee @j3Zxq*nt
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan 
Autoryzacja: Empl. Menager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.