Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na członka frakcji - <Xanadiells>

Juzeff

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: xXJuBoXx
Nick oskarżonego: Xanadiells
Powód: Nie przyjechal na wezwanie + wyrzucil mnie z auta tak o
Dowody:
image.png.10049b3853bba0cd3935e0f41f7f17ed.pngimage.png.49b5dac055773f3e8d9839e219664768.png [2023-02-12 14:23:24] [Output] : ZostaĹ‚eĹ› wysadzony z pojazdu.
Opis sytuacji: Gdy wezwalem taksowke to sie przemiescilem moze z 20metrow i napisalem mu na pm  gdzie jestem teraz, czekalem tam 20minut patrzac ciagle na f11 czy jedzie w ta strone i nawet tam nikt nie przejezdzal. Potem gdy bieglem w miejsce gdzie chcialem z nim jechac to akurat jechal i przy skrecaniu stanal bo stanalem na drodze, gdy napisal gdzie chce jechac napisalem mu ze przecho i ze czekalem na niego 20minut, to napisal mi przejdz sie i mnie wyrzucil z auta.

Witam, wedle zasad, gdy klient się przemieszcza, ja jako taksówkarz mam prawo odrzucić twoje zlecenie, a co do wysadzenia to staliśmy niedaleko przechowywalni aut.. i  była to zbyt krótka trasa żebym Cię tam przewiózł..a po chwili jak odjechałem, napisałeś dopiero, że przecho w ls... Ode mnie to wszystko, czekam na wypowiedzenie się zarządu.

4 minuty temu, Xanadiells napisał:

Witam, wedle zasad, gdy klient się przemieszcza, ja jako taksówkarz mam prawo odrzucić twoje zlecenie, a co do wysadzenia to staliśmy niedaleko przechowywalni aut.. i  była to zbyt krótka trasa żebym Cię tam przewiózł..a po chwili jak odjechałem, napisałeś dopiero, że przecho w ls... Ode mnie to wszystko, czekam na wypowiedzenie się zarządu.

trasa z sf do ls chyba nie jest taka krotka? a z tym ze sie przemiescilem to ci napisalem ze jestem doslownie obok. O tym ze przecho ls, to powinienes sie raczej zapytac nie wsiadalbym do taksowki wiedzac ze mam do przecho 20metrow XD.

14 minut temu, xXJuBoXx napisał:

trasa z sf do ls chyba nie jest taka krotka? a z tym ze sie przemiescilem to ci napisalem ze jestem doslownie obok. O tym ze przecho ls, to powinienes sie raczej zapytac nie wsiadalbym do taksowki wiedzac ze mam do przecho 20metrow XD.

Napisałeś do mnie dopiero po odrzuconym zleceniu, a co do przecho ls, mogłeś mi to napisać od razu.. miałem się domyślić?

tak jak Ci pisałem w grze, nie wsiadalbym po to żeby przejechać na drugą stronę ulicy, ale tak czy siak nie zapytałeś, nic tylko "Wsiadaj"

pisales do mnie ze odrzuciles zlecenie - a sam pisales ze nie bylo takowego zgloszenia
[2023-02-12 14:09:21] [Output] : âś” TaksĂłwkarz Xanadiells zmierza w twoim kierunku!
[2023-02-12 14:22:37] [Output] : (44) Xanadiells: nie wezwales taxi 

[2023-02-12 14:22:58] [Output] : (44) Xanadiells:  i usunalem zgloszenie

w dodatku po tym gdy napisalem ci ze stalem tam 20minut to odrazu zmieniles temat:

[2023-02-12 14:23:07] [Output] : (44) Xanadiells: dobra
[2023-02-12 14:23:09] [Output] : (44) Xanadiells: dokad?

51 minut temu, xXJuBoXx napisał:

tak jak Ci pisałem w grze, nie wsiadalbym po to żeby przejechać na drugą stronę ulicy, ale tak czy siak nie zapytałeś, nic tylko "Wsiadaj"

pisales do mnie ze odrzuciles zlecenie - a sam pisales ze nie bylo takowego zgloszenia
[2023-02-12 14:09:21] [Output] : âś” TaksĂłwkarz Xanadiells zmierza w twoim kierunku!
[2023-02-12 14:22:37] [Output] : (44) Xanadiells: nie wezwales taxi 

[2023-02-12 14:22:58] [Output] : (44) Xanadiells:  i usunalem zgloszenie

w dodatku po tym gdy napisalem ci ze stalem tam 20minut to odrazu zmieniles temat:

[2023-02-12 14:23:07] [Output] : (44) Xanadiells: dobra
[2023-02-12 14:23:09] [Output] : (44) Xanadiells: dokad?

Nie mam nic więcej do dodania, wszystko już wyjaśniłem, miłego wieczoru ;). Czekam na wypowiedzenie się zarządu.

Analizując skargę wedle naszych zasad jak klient wezwie taksówkę to nie może się przemieszczać bo taksówkarz może pomyśleć sobie że wezwałeś np. ubera i nim pojechałeś do celu, a co do punktu przejazdu obowiązkiem klienta jest dokładne napisanie dokąd chce się przemieścić.

Skargę odrzucam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.