Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Odzyskanie konta, blokada z powodu podejrzenia włamania.

LukiWariat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, spodziewamy się z zleww o co może chodzić, zaczynając od tego że zleww wrócił po przerwie i zauważył jak drogie jest teraz ID to ze względu na mój pojazd jakim był Buffalo o ID: 1143 postanowił mnie również namówić a po wejściu i ogłoszenia auta przez zleww dostałem fajne propozycję a koniec końców negocjowałem z Testosteron który zaofferował mi 2000000$ w dniu kolejnym bo nie posiadał aktualnie gotówki. Nic nie stało na przeszkodzie aby sprzedać go w dniu następnym więc jak zazwyczaj poszedłem w godzinach nocnych sobie strzelić piwko do zlewwa a nagle okazało się że Testoronowi udało się zorganizować gotówkę i że zależy mu na kupnie auta teraz, od razu. Po chwili namyślania się sprawdziliśmy czy nie ma blokady przy logowaniu się na innym komputerze więc jak wszystko się udało po prostu zalogowałem się na komputer u zleww i dokończyłem transakcje pomiędzy nami i wylogowałem się z konta. Zleww zalogował się ponownie na swoje i poszedł dopinać swoje wymiany z testoteronem. Nie spodziewaliśmy się że takowa sytuacja może wzbudzić jakieś zainteresowanie ze strony administracji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.