Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z E34

Puffy

Rekomendowane odpowiedzi

OzP28TY.png
naTqDnE.png

Witajcie! Z tej strony Trainee @Maras. ze Szkółki Prasowej Biznesu Project News! Dzisiaj zaprezentuje Wam wywiad z graczem @E34, który ma całkiem interesującą historię. Życzę miłego czytania!

Gzqqb1L.png

M: Trainee @Maras. E: Gracz @E34

M: Witam, z tej strony Trainee Maras. z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu na temat swojej osoby?
E: Witam, z tej strony Sergeant I E34 z San Andreas Police Department. Oczywiście, zaczynajmy!

M: Skąd dowiedziałeś się o MTA?
E: O MTA dowiedziałem się tak, że zobaczyłem poradnik pewnego Youtubera dotyczącego pobrania na komputer GTA SA oraz owej platformy, na której właśnie gramy. Na początku nie wiedziałem co to MTA, lecz obejrzałem poradnik i zainstalowałem.

M: Czyli pewnie jak większość ludzi. Dobrze, drugie pytanie. Ile czasu towarzyszy ci MTA?
E: Około czterech lat.

M: A od jakiego czasu grasz na ProjectRPG?
E: Na ProjectRPG gram od ponad dwóch lat, dokładniej od grudnia 2020 roku.

M: Czyli możemy stwierdzić, że posiadasz piękną flotę pojazdów. Mam rację?
E: Owszem, jest moim zdaniem piękna, według innych graczy może nie, ale dla mnie jest bardzo unikatowa. Nigdy nie widziałem gracza z tego typu pojazdami.

M: Interesujące. Do pojazdów przejdziemy później, a teraz chciałbym Cię spytać o twoją historię na tym serwerze. Możesz powiedzieć nam coś więcej o sobie?
E: Zacząłem grać dokładnie 21 grudnia 2020 roku pod nickiem E34x i nie mam pojęcia, czemu nie mogłem ustawić nicku takiego jak mam obecnie. Na początku za bardzo nie wiedziałem co, gdzie i jak ponieważ grałem na konkurencyjnym serwerze. Pamiętam swój pierwszy pojazd, jakim był burrito, a moja pierwsza praca, na której zaczynałem grać to Drwal.

M: Rozumiem. Pamiętasz może, jaka była twoja pierwsza organizacja? Może sam ją założyłeś?
E: Moją pierwszą organizacją było Red Devils założona przez jeszcze supportera @KoDzo, byłem również w jej zarządzie od samego początku. Dobrze wspominam tę organizację. Była to wtedy jedna z największych organizacji na serwerze.

M: Oczywiście, również bardzo dobrze wspominam tę organizację, gdyż sam w niej byłem. Byli tam sami dobrzy ludzie. Kolejne pytanie. Jaka była twoja pierwsza frakcja?
E: Moja pierwszą frakcją było San Andreas Police Department. Na początku chciałem napisać podanie do SAMD, ale jednak się rozmyśliłem i twierdze do dziś, że dobrze zrobiłem.

M: Jaki długo przebywasz w owej frakcji SAPD? Czy może byleś w innych lub je zmieniałeś?
E: W SAPD myślę, że jestem coś koło 1,5 roku. Po drodze miałem też styczność z frakcją SATC, ale po długim okresie członkostwa w SAPD, odszedłem z SATC po zaledwie dwóch dniach.

M: Co spowodowało twoje odejście z SAPD i dołączenie do SATC?
E: Szczerze sam nie pamiętam. Było to całkiem dawno, a SATC wybrałem, gdyż inne frakcje raczej odpadały.

M: A czemu odszedłeś z SATC po dwóch dniach i powróciłeś do SAPD?
E: Zwyczajnie mi się znudziła. Długo byłem w SAPD, gdzie działo się dużo więcej niż zwykłe wożenie klientów z punktu A do punktu B.

M: Rozumiem. Jesteś szczęśliwy we frakcji, w której jesteś?
E: Wydaje mi się, że tak. Jest to moja pierwsza frakcja, w której jestem tak długi okres i jestem z nią bardzo związany. Zwyczajnie lubię wykonywać swoją pracę, która została mi tam przydzielona. Oczywiście zdarzały się osoby, których zwyczajnie nie trawię.

M: Czyli lubisz swoją pracę, dobry znak! Dobrze, teraz zmiana tematu. Przejdźmy to pojazdów. Czym jest pojazd stojący przed nami?
E: jest to mój popularny samochód Cheetah. Posiada benzynę w silniku 4.4.

M: Czy ten pojazd ma jakiś tuning mechaniczny?
E: Nie, nie jest on FT. Posiada jedynie zestaw ECU V4, turbo V5, gwintowane zawieszenie, radio oraz rejestrację.

M: Rozumiem. Pamiętasz może, kiedy go kupiłeś?
E: Tego niestety nie pamiętam, ponieważ czas leci, wie pan. Tyle świetnych chwil z tym pojazdem, że aż zapomniałem, kiedy go nabyłem.

M: Rozumiem. Może kupiłeś go z salonu i zrobiłeś sam, czy od innego gracza z tunem, który aktualnie posiada?
E: Kupiłem go od innego gracza dokładniej od @FLgaming, posiadał on maksymalny silnik. Na tym mi najbardziej zależało, a resztę tuningu zrobiłem sam, zdemontowałem także felgi, które posiadał.

M: Czemu aż tak Panu zależało na maksymalnym silniku?
E: Zwyczajnie jestem za biedny i nie chciałem wydawać moich cennych cebulionów na silnik. Poza tym miał niższe ID, niżeli kupowałbym go z salonu. Jednakże taka ciekawostka, iż na początku kupiłem swojego cheetaha z salonu, jednak nie było mnie stać na silnik i resztę tuningu, więc postanowiłem go sprzedać i kupić ten oto model. Sprzedałem go z dużym zyskiem, czego się nie spodziewałem.

M: Fascynujące! Posiada Pan jakieś inne auta w swoim garażu?
E: Inne auta posiadam, lecz garażu już nie, ale to nie problem! Z lepszych aut posiadam takie jak Bullet, Flash i Sultan. Posiadam także Sadlera oraz Pereniala, które można zobaczyć na posesji. Poza nimi mam Clovera, Glendale z eventu, Previona i Waltona.

M: Słyszę, że nikt by nie pogardził takich furek. Zróbmy nagłą zmianę tematu! W jakiej obecnie organizacji się znajdujesz?
E: Obecnie znajduje się w organizacji Akatsuki. Bardzo mi się w niej podoba. Jest to najlepsza, poza Red Devils, organizacja, w jakiej byłem.

M: Co ci się w niej najbardziej podoba?
E: Podoba mi się w niej atmosfera, która tam panuje, każdy zachowuje się naprawdę przyjacielsko, lecz oczywiście wszędzie zdarzają się osoby, których nie trawię. Mimo tego staramy się okazywać sobie szacunek.

M: W takim razie ja okazuje Ci szacunek, kończąc ten wywiad! Dziękuje za poświęcony mi czas. Z góry chciałbym pozdrowić Administratora @KoDzo, założyciela byłej organizacji Red Devils, oraz Supporter'ke @semyaaza, założycielkę organizacji Akatsuki!
E: Dziękuję i nie ma sprawy! Do zobaczenia! Chciałbym jeszcze pozdrowić graczy @Chvdy09, @Tomcio., @Puffy, @RomanNierosoman, @KoDzo, @AkereAZ, @semyaaza, @E36 oraz całą organizacje Akatsuki!

XGwBbve.png

Po kilkunastu godzinach gracz @E34 postanowił do mnie napisać i przeprowadzić krótką rozmowę na temat swoich pojazdów.
M
: Trainee @Maras. E: Gracz @E34

M: Witam, z tej strony Trainee Maras. z Redakcji Prasowej Project News. Chciałeś przedstawić nam swoje auta. Prawda?
E: Witam, z tej strony Sergeant I E34 z San Andreas Police Department. Owszem, chciałbym przedstawić parę moich samochodów.

M: Znasz może wartość całościową tych aut?
E: eksperci wyceniają mój majątek na około 2,8kk.

M: Czyli całkiem sporo. Zacznijmy temat pojazdów. Samochód ten to?
E: Ten pojazd to Vapid Bullet. Kupiłem go od gracza, posiadał lazurowe lampy i tego samego koloru licznik, lecz je zdemontowałem. Po prostu mi się nie podobały. Miał także stworzoną przez gracza rejestrację oraz zamontowane u tunera felgi, ale to również postanowiłem zmienić. Zapomniałem o najważniejszym. Jest on w benzynie o silniku 4.4, więc ma kopa naprawdę potężnego!

M: Rozumiem. Przejdźmy zatem do następnego pojazdu, jakim jest?
E: Flash. Jest to Flash posiadający silnik 3.1 w benzynie. Kupiłem go jakiś czas temu od gracza @siema.. Posiadał on ECU V4, Turbo V5 i maksymalny silnik. Dzięki tunerom udało się z niego zrobić znakomity pojazd do jazdy codziennej po stanie San Andreas.

M: Chcesz powiedzieć coś jeszcze na temat tego pojazdu? Może masz przygotowaną jakąś ciekawostkę?
E: Posiada on unikatowe felgi. Podczas jazdy w San Fierro, wszyscy na jego widok zjeżdżają mi z drogi, bo po prostu boją się tego cuda.

M: Nie wiedziałem, że aż tak wzbudza podziw. Idziemy dalej w kolekcji twoich pojazdów. Opowiedz nam coś o tym.
E: Jest to Sultan, posiada silnik 3.7 w benzynie. Ciekawostka jest to mój pierwszy poważny projekt samochodowy na serwerze.XGwBbve.pngk1AwIr0.png

xVl2xGd.png

SywBEs6.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Artykuł - Trainee @Maras.

Grafiki - Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja - Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.