Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News- Wywiad z Anaskor

Draxen

Rekomendowane odpowiedzi

1391969404_Anaskorv2.png.926d566357b961113d599ef2cd16c4ab.png                                                                                                                                                                           naTqDnE.png.a8b31be36a799ea919070e013f9b8dc1.png
Witajcie z tej strony, Trainee @Voseb. z Redakcji Prasowej. Wybrałem się, dziś na przejazd po Los Santos, napotkałem tam gracza @Anaskor, więc spytałem się go czy by chciał odpowiedzieć na kilka pytań. Rozmawialiśmy o jego historii z tym serwerem. Zachęcam gorąco do przeczytania!
VDgjwdI.png.69db348886b4199d15c144d0366a95a7.png
R: Reporter A: Anaskor
R:Witam, Trainee Voseb.z Redakcji Prasowej Project News.*pokazuje plakietkę* To na początku może się przedstawisz.
A: Witam, z tej strony Specjalista Anaskor z SA Road Assistance. kłania się.

R: Jak zacząłeś grać w MTA i przy tym, jak odnalazłeś serwer ProjectRPG?
A: W MTA zacząłem swoją przygodę, 10 lat temu skąd znam project, dobre pytanie mianowicie przeglądając YouTube razem z ziomkiem, napotkałem filmik z serwera i postanowiliśmy wbić.

R: Jeśli byś mógł uchylić rąbka tajemnicy, jaki jest twój majątek na serwerze oraz ile masz przegranych godzin.
A: Aktualnie na serwerze posiadam, przegranych 1391h, a mój majątek obecnie nie
 posiadam żadnych furek prócz glendalki, lecz mam na koncie obecnie 1,8kk niedługo w mojej kolekcji 
przybędzie infernus nsx.

R: Skąd pomysł na nick Anaskor?
A: Wpadłem na ten nick totalnie randomowo i okazało się, że mój nick od tyłu to Roksana.

R: Dobrze jesteś może w jakiejś organizacji bądź może posiadasz jakąś własną?
A: Jestem w organizacji mojego ziomka JabolWarehouse na randze v-lider.

R: Dobrze wywiad dobiega już końca chciałbyś jakieś zdjęcie pamiątkowe?
A: Oczywiście,że tak.

Anaskorek.gif

image.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu do zobaczenia w następnych.
8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Trainee  @Voseb.
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:  Academy Supervisor @Livia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.