Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z CeglaXD

nsanee.

Rekomendowane odpowiedzi

NVsTUaG.png
naTqDnE.png

Witam wszystkich czytelników! Z tej strony Trainee @Mxzen. z Redakcji Prasowej Project News, dziś mam przyjemność przeprowadzić wywiad z Moderatorem @CeglaXD.
Zapraszam do zapoznania się z krótkim wywiadem!

Gzqqb1L.png

R: Redaktor  M: @CeglaXD
R: Witam! Treinee @Mxzen. z Redakcji Prasowej Project News, masz chwilę na udzielenie wywiadu na temat twojej osoby?
M: Jasne, możemy przeprowadzić wywiad.

R: Na początku mógłbyś się przedstawić?
M: To tak, nazywam się Kacper, w grze mówią na mnie Cegla, czy też czasami prześmiewczo Pustak, jednakże ja mam do tego dystans. Mam 17 lat oraz chodzę do 2 klasy liceum, gdzie uczę się na profilu matematyczno-politechnicznym. Mieszkam w województwie lubelskim.

R: Od kogo dowiedziałeś się o MTA?
M: O MTA dowiedziałem się poprzez Youtube. Oglądałem sobie jakiegoś twórcę, niestety nie wiem jakiego. Patrząc na jego grę na jednym z serwerów, zaciekawił mnie, przez co postanowiłem pobrać.

R: Ile czasu grasz już w MTA?
M: MTA gram blisko od 2017, szczególnie to nie grałem tak jak teraz, bardziej byłem typem młodej nieodpowiedniej osoby, która chciała się tylko dobrze bawić, przez co utrudniałem rozgrywkę innym, czego żałuje.

R: Czy grałeś/grasz na innych serwerach MTA?
M: Na obecną chwilę moja rozgrywka odbywa się tylko na serwerze Project, ale kiedyś grałem na innych serwerach RPG, czy też RP.

R: Ile czasu dziennie poświęcasz na grę?
M: Na grę ostatnio poświęcam mało czasu, gdyż go nie mam za dużo. Około godzinki ostatnim czasem mogę poświęcić, a tak kiedyś, gdy miewałem więcej czasu to 3 godzinki, nawet powyżej, wiadomo też, wszystko jest zależne od dnia.

R: Czy jesteś w jakiejś organizacji na tę chwilę?
M: Obecnie, jeśli chodzi o organizację, to w momencie udzielenia odpowiedzi na ten wywiad zrzekłem się lidera organizacji Koneserzy. Także tutaj nie powiem za dużo, gdyż najprawdopodobniej z niej odejdę, a czy będę w innej, to zobaczę. Jeszcze co do organizacji Koneserów to z czystym sumieniem mogę ją polecić graczom, bardzo miłe oraz sympatyczne osoby!

R: Masz jakieś cele na serwerze?
M: Moimi celami na serwerze nie podważalnie jest ciągłe dążenie ku górze. Chciałbym zarówno iść do góry, jak i frakcji, tak i w administracji, jest to dla mnie naprawdę ważne.

A6okyQm.png

R: Dlaczego akurat wybrałeś serwer ProjectRPG?
M: Serwer ProjectRPG wybrałem również po obejrzeniu Youtube. Tutaj akurat twórcę pamiętam, ponieważ był to nikt inny jak słynny Mireczek wraz z Darczkiem. Drugim powodem też był ban na konkurencji, ale jeśli mam być szczery to nie żałuje tego bana, ponieważ mogłem właśnie tutaj dojść. Tak właśnie o to zacząłem tutaj grać.

R: Dziękuję Ci bardzo za udzielenie wywiadu, masz ochotę kogoś pozdrowić?
M: Pewnie, chciałbym pozdrowić @kepuszek, @jasiek324, @CzajKA, @Shippuden, @tomavszymanek, @Braian11 @Krychu, @Toya Ciebie również chciałbym pozdrowić i serdecznie dziękuję Ci za wywiad.

XGwBbve.png
8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Trainee @Mxzen.
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:  Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.