Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Relacja z akademii Project News.

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

5nfdBPT.png

naTqDnE.png

Witajcie! Z tej strony Junior Reporter @siema.,  a dziś mam okazję pokrótce opisać dzisiejsze spotkanie akademii w redakcji Project News! Zapraszam do zapoznania się z artykułem!
VDgjwdI.png

Dnia 09.02.2023. o godzinie 20:00 pod bazą redakcji mogliśmy ujrzeć tłum 12 osób, którzy stawili się na spotkanie dla akademii redakcji. Spotkanie było prowadzone przez opiekunów akademii: @xHamster, @Livia oraz @xanny. Członkowie dowiedzieli się, na czym polegają ich obowiązki, zostali zapoznani z funkcjonowaniem biznesu oraz poinstruowani, co za co odpowiada podczas pisania materiałów dla redakcji Project News. 

SKnqAcC.gif

Gzqqb1L.png

Przeprowadziłem krótki wywiad z nowym rekrutem redakcji prasowej Project News - z @Limek. Zapraszam!

R: Redaktor @siema. L: @Limek

R: 1Witaj! Chciałbyś udzielić wywiadu dla redakcji Project News w sprawie dzisiejszego spotkania?
L: 
Jasne! Co potrzeba wiedzieć?

R: Na wstępie. Jakie towarzyszyły Ci emocje, kiedy dowiedziałeś się, że znalazłeś się na liście osób, które dostały się do redakcji?
L: Byłem bardzo zadowolony i szczęśliwy, ponieważ jest to moje drugie podejście w tym biznesie. Postaram się dać z siebie wszystko tym razem.

R: Jakie masz pierwsze odczucia wobec całokształtu biznesu, myślisz, że odnajdziesz się w nim?
L: Według mnie, jest to bardzo interesujący biznes. Dzięki niemu sami możemy ćwiczyć robienie zdjęć, polepszać ortografie poprzez pisanie wywiadów czy artykułów, lecz przede wszystkim poznawać nowe osoby na serwerze. Jak dla mnie komunikacja z innymi graczami jest bardzo ważna! Czy odnajdę się w tym biznesie? Myślę, że mogę mieć na początku drobne problemy, ale potem pójdzie z górki.

R: Masz jakieś wstępne plany na swoją działalność? Może jakąś serie z artykułów bądź wywiadów?
L: 
Zaczynam od serii wywiadów łączonych z artykułami (wymyślam co nieco coś swojego) na ten czas więcej nie mogę zdradzić szczegółów.

R: W skali od 1 do 10, jak Ci się podobało spotkanie? Masz jakieś spostrzeżenia?
L: Oceniam to spotkanie na 7,5/10, brakowało w naszym spotkaniu kilku kwestii przygotowanych odgórnie. Bynajmniej było to bardzo wesołe spotkanie z małą niespodzianką dla nas, którego na pewno nie zapomnimy!

R: Czy wiążesz dłuższą karierę w redakcji Project News?
L: 
Szacuję, że jeżeli zdam egzaminy, to kilka miesięcy może się uda wytrwać w redakcji PN. Potem albo spróbuje się czegoś innego, albo zostanę.

R: Wielkie dzięki za udzielnie wywiadu, życzę Ci powodzenia w dalszej karierze oraz miłego dnia!
L: 
Dzięki, wzajemnie!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

Artykuł: Junior Reporter @siema.
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.