Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Testosteron

OAG

Rekomendowane odpowiedzi

Login: OAG
Nick oskarżonego: Testosteron
Powód skargi: NIe słuszna kara + brak odpowiedzi na apelacje
Data zdarzenia: 07.02.23-09.02.23
Dowody: https://streamable.com/05rje6image.thumb.png.4aa4520f1c9a3669529e9583fc026f89.png

Opis sytuacji: We wtorek 07.02.23 dostałem Zakaz prawa jazdy od supporta Testosteron na 2 dni za: taran,ucieczka brak zapłaty . https://streamable.com/05rje6 w tym klipie dobrze widać jak uciekam od zapłaty :). Z przymrużeniem oka potraktowałem sprawe bo myślałem, że zaraz otrzymam z powrotem prawo jazdy. Oczywiście taran był jak najbardziej z mojej winy ale jak dobrze widać nigdzie nie uciekam od zapłaty bo gracz nawet o zapłate nie poprosił a mi nie brakuje pięniedzy, żeby komuś za naprawe zapłacić gdzie stłuczka była z mojej winy. Napisałem apelacje i od 2 dni nie otrzymałem odpowiedzi. Straciłem moje dni nagrody i moje dzienne zadnia gdzie miałem już zrobione 4 z 7 dni. 

Cześć, Tak jak widać na załączonym przez ciebie nagraniu jechałeś pod prąd, skracałeś wykonałeś na mnie manewr taranu po czym widać na nagraniu że zatrzymałem się aby zobaczyć twoją reakcje zamiast zawrócić i oddać gotówkę za szkodę, to odjechałeś w stronę fort carson co widać na załączonym nagraniu. Co do tego że napisałeś o taranie mojej osoby i że miałem napisać do ciebie o zwrot gotówki to akurat ty nie wykazałeś żadnej inicjatywy aby zobaczyć czy komuś nic się nie stało. Odnosząc się do twojej niesprawdzonej apelacji po jej napisaniu napisałeś do mnie lub mnie oznaczyłeś na kanale z zapytaniem czy sprawdzę twoją apelacje co skutkowało odrzuceniem apelacji lecz przez to że miałem dość mało czasu nawet jej nie odrzuciłem. 

§ 5
Zakazuje się proszenia administracji o rozpatrzenie wniosku. Po takim incydencie apelacja zostanie odrzucona.
Proszeniem o rozpatrzenie wniosku jest również oznaczanie administracji w treści apelacji lub odpowiedziach, które łamią regulamin forum.

8 minut temu, OAG napisał:

Zakazuje się proszenie administracji o rozpatrzenie wniosku. Pingowanie na kanale to jest proszenie o rozpatrzenie wniosku? Chciałem zobaczyć czy jesteś online na Discord.

Z tego co pamiętam tam nie było samego pingu lecz mogę się mylić administracja Rcon może to sprawdzić. Jeśli chodzi o rozpatrzenie apelacji przysługuję mi 72 godziny od napisania jej na forum wiec zgodnie z regulaminem twoja apelacja aktualnie jest w archiwum z oznaczeniem Kara minęła, myślę że wyjaśniłem ci wszystko odnośnie twoich zarzutów wiec nie mam nic więcej do dodania.

WIdzę, że nie umiesz chyba czytać

Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w przeciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar.
Wyjątek stanowią kary krótsze bądź równe 3 dni oraz kary permanentne.

Nikogo nie prosiłem o rozpatrzenie wniosku. 

Nie musisz też wołać swoich kolegów do dodawania reakcji.

Ale jako support nie wiedzieć ile masz na sprawdzenie apelacji to już wstyd. 

Ewidentny brak kompetencji supporta.

15 godzin temu, Testosteron napisał:

Z tego co pamiętam tam nie było samego pingu lecz mogę się mylić administracja Rcon może to sprawdzić. Jeśli chodzi o rozpatrzenie apelacji przysługuję mi 72 godziny od napisania jej na forum wiec zgodnie z regulaminem twoja apelacja aktualnie jest w archiwum z oznaczeniem Kara minęła, myślę że wyjaśniłem ci wszystko odnośnie twoich zarzutów wiec nie mam nic więcej do dodania.

Dużo rzeczy ci sie myli image.png.ac791c48810a5ff726cfd9b777fd7256.png

4 godziny temu, OAG napisał:

WIdzę, że nie umiesz chyba czytać

Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w przeciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar.
Wyjątek stanowią kary krótsze bądź równe 3 dni oraz kary permanentne.

Nikogo nie prosiłem o rozpatrzenie wniosku. 

Nie musisz też wołać swoich kolegów do dodawania reakcji.

Ale jako support nie wiedzieć ile masz na sprawdzenie apelacji to już wstyd. 

Ewidentny brak kompetencji supporta.

Dużo rzeczy ci sie myli image.png.ac791c48810a5ff726cfd9b777fd7256.png

Nie wiem po czym dochodzisz do wniosku że jestem osobą niekompetentną ale ja wszystkie swoje działania oparłem na regulaminie i jego zasadach. Apelacje od kar krótszych niż 72h nie muszą być wcale sprawdzane i tym razem uznając że nie chcę skracać twojej kary, po prostu poczekałem aż minie i przeniosłem apelację do archiwum. Nigdzie nie zachowałem się niezgodnie z regulaminem i starałem Ci się wszystko wyżej wytłumaczyć. Jeśli potrzebujesz wytłumaczenia jeszcze jakiejś kwestii to śmiało zapytaj poniżej. Postaram się wytłumaczyć jak będę umiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.