Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

skarga na xanny

szmejky

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 63860

Login: szmejky

Nick oskarżonego: @xanny

Powód skargi : zakucie bez powodu

data zdarzenia : 05.02.2023

dowody : koło @xanny stał jescze jego kolega @Maras. który też się nie zachował za dobrze ponieważ gdy pytałem się jego kolegi czego droga jest zamknięta to wyciągnął spluwę i kazal odjeżdżać ale to nie o tym jest mowa, i ten jego kolega był przy tym

Opis sytuacji : wracam sobie z kosiarek i patrze sobie a tu zamknięta droga podjeżdżam bliżej i zauważam policjanta @xanny którego pytam się czego jest zamknięta droga gdy minęła chwila przybiegł jego kolega @Maras. który wyciągnął na mnie spluwę i kazal odjeżdżać i gdy ja poraz kolejny zapytałem się @xanny czego jest  zamknięta droga to on podszedł to mojego auta po czym zakuł mnie w kajdanki i zaprowadził do radiowozu, administracja o wszystkim wie bo w tym samym czasie pisałem na @xannyreporta więc wszystko powinno być w logach ta rozmowa jak i to że pisałem reporta :D. 

Pan @xanny został o wszystkim poinformowany 

Picsart_23-02-05_19-35-35-357.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.