Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Usunięty deagle+magazynki po restarcie/bugu serwera

Pero

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, zakupiłem broń na dma (deagle i magazynki) parę minut przed 24 lecz po bugu/restarcie serwa zrespiłem się na dmie( z którego mnie wywaliło przez ten restart/bug) po czym umarłem gdy się wczytywałem. Pojechałem sankami na dma a tu patrzę i jak miałem deagla to nagle mi znikł i ślad po nim zaginął, po udaniu się na amunnation pokazuje mi tak jak bym go wcale nie miał. Również przez to nie mogłem przejąć Gsa który po moim przybiegnięciu był wolny 😞. Proszę o zwrócenie mi środków/broni oraz rekompensatę za Gsa którego w normalnym wypadku bym przejął. Pozdrawiam 

mta-screen_2023-02-03_00-00-38.thumb.png.f7ace8eaf8b77f5dd5079dddba346633.png(ss tóż po przejęciu Gsa przez ZNB )

mta-screen_2023-02-03_00-02-54.png

[2023-02-02 23:47:45] [Output] : â“ ZakupiĹ‚eĹ› Desert Eagle za 2700$ - dowód zakupu

Logi z mojego respa na dmie( i natychmiastowej śmierci)
[2023-02-02 23:55:46] [Output] : ⓠWkroczyłeś w strefę DM! Miej się na baczności!
[2023-02-02 23:55:55] [Output] : ⓠUmarłeś w strefie DM! Straciłeś 6.43$
[2023-02-02 23:55:59] [Output] : ⓠOpuściłeś strefę DM!

Moja reakcja po przejęciu dma przez ZNB (Gdy byłem na dmie pierwszy i w normalnym wypadku przejął bym strefe) |
[2023-02-02 23:57:59] [Output] : (39) Pero: aha 
to iż strefa została przejęta akurat w tedy jest w logach 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.