Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu

TFTZ

Rekomendowane odpowiedzi

Login: TuFuutoZiomal

Nick oskarżonego: Mixsu
Powód skargi: Brak zwrotu kosztów za zmianę nicku, oraz brak tepnięcia na prace dorywczą
Data zdarzenia: 02.02.2023 ok. 20:40
Dowody: Dowody są zawarte w logach 
Opis sytuacji: Dziś wieczorem pracowałem na kurierze zarabiając pieniądze, około godziny 20:40 tepnął się do mnie supporter Mixsu. Zwrócił się do mnie chamsko z prośbą o zmianę nicku. Po zmianie nicku nie oddał należytych środków za zmianę nicku. Dodatkowo supporter nie raczył tepnąć mnie z powrotem na kuriera mimo tego że wcześniej tam pracowałem. Spodziewałem się większej kultury od supportera.

Witam.

Zacznijmy od tego, że kiedy posiadasz na koncie środki do zmiany nicku nie mam obowiązku Ci ich dawać. Nikt nie kazał Ci ustawiać DRUGI raz tego samego wulgarnego nicku, zostałeś już upomniany o zmianę nicku 19 stycznia, postanowiłeś jednak ponownie ustawić nick na wulgarny, gdybyś tego nie zrobił nie straciłbyś pieniędzy. Dodatkowo nie wiem z jakiej racji miałbym Cię teleportować na pracę po zmianie nicku.

Co do kwestii "chamskiego zwrócenia się do Ciebie" to nie przypominam sobie takiej sytuacji.

Tu przedstawiam moje "chamskie odzywki" oraz w jaki sposób zwróciłem się do Ciebie z prośbą o zmiane nicku.

2023-02-02 20:40:40 Mixsu i zmieniamy ten nick

2023-02-02 20:40:31 Mixsu teraz

2023-02-02 20:40:29 Mixsu Zakoncz prace

2023-02-02 20:40:18 Mixsu Witam Cie serdecznie

Dałeś tylko początek logów z rozmowy oraz jak mnie złapałeś na moście koło kuriera i kazałeś wracać żebym zakończył prace, tak postąpiłem. Zrobiłeś tpev na urząd zmieniłem nick. Po zmianie nicku zostawiłeś mnie na urzędzie bez powrotnego tpev na kuriera. Całą drogę z urzędu na kuriera musiałem palic wrotki.

51 minut temu, TFTZ napisał:

Zwrócił się do mnie chamsko z prośbą o zmianę nicku.

Dlatego dałem początek, cała reszta jest do zweryfikowania przez administracje RCON, dalej podtrzymuje, że nigdzie nie zwróciłem się z brakiem kultury.

9 minut temu, TFTZ napisał:

Zrobiłeś tpev na urząd zmieniłem nick. Po zmianie nicku zostawiłeś mnie na urzędzie bez powrotnego tpev na kuriera. Całą drogę z urzędu na kuriera musiałem palic wrotki.

Teleportowałem Cię na urząd w celu zmiany nicku, zrobiłeś to i sprawa wyjaśniona. Ustawienie wulgarnego nicku było Twoją winą, nie moją. Gdyby nie to, nie musiałbyś nawet przerywać pracy.

Tyle ode mnie, czekam na wypowiedź administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.