Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na GBS!

CezarZbyszek.dm

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 50199
Login: BCzarekAnglik!
Nick oskarżonego: GBS!
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu
Data zdarzenia: 02.02.2023
Dowody: Mozna sprawdzic logi
Opis sytuacji: Gracz ogłaszał ze sprzeda pereniala full vizu, a perenial ma felgi z vizu jedynie. Nie ma halogena szyb spoilera.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.1ecbfddecbb5d1551b9ed1d1b4080e69.png

9 minut temu, GBS! napisał:

Siema, to nie miały byc szyby, spoilera  progów rzeczywiście nie było możemy zrobić zwrot, nie umawialiśmy sie na szyby XDDDD

A po drugie za 9k byś nie kupił z szybami perka XDD

To czemu full vizu piszesz a ma tylko fele?

17 minut temu, GBS! napisał:

Siema, to nie miały byc szyby, spoilera  progów rzeczywiście nie było możemy zrobić zwrot, nie umawialiśmy sie na szyby XDDDD

A po drugie za 9k byś nie kupił z szybami perka XDD

Pisałeś full vizu, jak ma tylko felgi to brakuje lamp,szyb,halogenow,spoilera wydechu i pewnie czegos jeszcze, 1852035858_DesktopScreenshot2023_01.27-19_42_29.64(2).thumb.png.efaeee27ce3cce172afb68c34b61a2c9.png

ALE CZEGO WY NIE ROZUMIECIE ŻE PEREK NA ŚWIATLACH SZYBAH LAMPACH I LICZNIKU ZA 9K BY NIE POSZEDŁ BO BYŚMY PERMA WYRWALI XDDDD, chodzilo mi o fele spoiler i progi, myślałem że ma to ale niestety.

Nawet jakby miał nie spytałeś jaki set ma i czy ile % szyb, mogłeś powiedzieć że chcesz go zobaczyć

6 godzin temu, GBS! napisał:

ALE CZEGO WY NIE ROZUMIECIE ŻE PEREK NA ŚWIATLACH SZYBAH LAMPACH I LICZNIKU ZA 9K BY NIE POSZEDŁ BO BYŚMY PERMA WYRWALI XDDDD, chodzilo mi o fele spoiler i progi, myślałem że ma to ale niestety.

Nawet jakby miał nie spytałeś jaki set ma i czy ile % szyb, mogłeś powiedzieć że chcesz go zobaczyć

Chodzi o sam fakt że piszesz full vizu a ma tylko fele 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.