Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RomanNierosman

AndrejKicipipa

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22068
Login: Mati64
Nick oskarżonego: RomanNieRosman
Powód skargi: oszukanie na rodzaj auta
Data zdarzenia: 01.02 okolo 20
Dowody: Nie mam, ponieważ gracz powiedział to na vc
Opis sytuacji:  Grałem sobie, aż napisał do mnie oskarżony o wymianę za jego banshee viper gts a ja elegy i clover. Gdy po  kupie auta zobaczyłem, że to sam Viper bez gts.  Czuję się oszukany i  chciałbym odmianę 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @RomanNierosoman ping starczy 

Witam bardzo serdecznie, od samego początku naszej rozmowy na /pm nie pisałem nic o tym, że jest to 'banshee viper gts" , cały czas mówiłem iż jest to zwykłe banshee , zalecałem abyś sprawdził sobie forum dla pewności z 3 razy. Lecz do czego zmierzam , po naszej rozmowie na /pm - gdzie nic nie mówiłem o tym że jest to wyżej nadmieniona odmiana banshee - zgodziłeś się na warunki Ja daję swoje banshee za elegy i clovera. Całą rozmowę oczywiście będzie łatwo znaleźć w logach a na niej jasno widać że wszystko wskazuje tylko i wyłącznie na twoją pomyłkę. Więc jak  zatem miałbym powiedzieć ci na vc że jest to Viper Gts a ty byś się miał podwójnie zgodzić ?? xD  jak na pm nic o tym nie wspominałem a ty się zgodziłeś na wymianę zwykłego banshee za elegy i clovera. Cała ta twoja skarga to jedno wielkie pomówienie i próba oszustwa wynikająca z twojego błędu lub też niedopatrzenia. Dodatkowo podczas kiedy ogłaszałem sprzedaż banshee od jakiegoś czasu zawsze pisałem  iż jest to zwykła jego wersja - co można łatwo sprawdzić w logach  - Zatem jest to tylko i wyłącznie twój błąd, o czym dodatkowo może świadczyć ten ss wykonany o 20:11 - Już po dokonaniu transakcji Gdzie wyraźnie piszesz że Jedynie "Myślałeś" że jest to Gts - co jasno uświadcza w tym że był to twój błąd. Później nie wiedziałeś co zrobić więc wymyśliłeś tą bajeczkę z tym że powiedziałem to na vc co jak dla mnie jest jednym wielkim śmiechem i za takie działanie na szkodę gracza powinieneś dostać jakąś karę. image.png.ed492a4a8a462d455434422f2ab3996d.png

Gracz nigdzie w wiadomościach prywatnych nie pisał, iż jest to banshee viper GTS, wspominał o samym banshee, że takowe jest ciężej znaleźć, niż elegy.
Brak wystarczających dowodów na rzekome mówienie na VoiceChacie.
Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.