Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

xinakatri

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xinakatri
Nick oskarżonego: MasnyBratan
Powód skargi: Niesluszna kara (24h prawo jazdy A,B,C)
Data zdarzenia: 31.01.2023
Dowody: https://imgur.com/a/MYghQNM  https://streamable.com/8v83nk
Opis sytuacji: A wiec zabrano mi prawo jazdy, po akcji ktora zostala wyzej wrzucona, poruszalem sie pojazdem ktory nie dal rady wbic sie w zakret wiec zjechalem na pobocze, jak widac na screenie bylem na poboczu, i moje kola byly skierowane w strone jezdzi czyli tak, jak chcialbym by moj pjazd skrecal ALE
chodzi bardziej o to ze kolega z flasha wjezdzal specjalnie we mnie, widac to po skierowaniu kol.
MasnyBratan nie rozpatrzyl tego pod zadnym katem, zobaczyl tylko ze jechalem inna strona (nawet nie bylem na jezdni, dlatego mysle ze powinno to byc uniewaznione a supporter ukarany) i dal mi kare bma

Przywrócone

Witam z tej strony Supporter MasnyBratan
To że nie wyrobiłeś się na ostrym zakręcie cię nie usprawiedliwia. Jechałeś nie po swoim pasie i spowodowałeś kolizję która poprzez brak zapłaty z twojej strony zakończyła się zabraniem prawa jazdy. Kiedy ja analizowałem nagranie uznałem że Flash nie wiedział co zrobić ponieważ jechałeś mu prosto na czołówkę i chciał cię ominąć. Odnosząc się jeszcze do kary BMA, nigdzie nie napisałem że kara jest bez możliwości apelacji po prostu odrzuciłem twoja apelację.
                                                                                                                                                                                                                                                         Pozdrawiam z rodzinką

nie jechalem mu prosto na czolowke, jechalem juz przez sekunde okolo na poboczu a to bylo wystarczajco czasu by jechal po swoim pasie, nie wiadomo z jakich przyczyn zjechal i sam wjechal dla mnie na czolowke, nie zaplacilem mu gdyz nie czulem sie winny, wiec w skrocie nie zaplacilem mu bo nie jestem winny, jechalem poboczem a on wjechal na czolowke, powinna byc odwrotna kara lub powinno obyc sie bez kary

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.