Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Nowy pojazd na serwerze: Camper!

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

lxtFckS.png

naTqDnE.png

Witajcie! Z tej strony Reporter @siema.,  a dziś mam okazję przedstawić nowy model na serwerze, którym jest Camper. Serdecznie zapraszam na artykuł!
VDgjwdI.png

Dnia 28.01.2023. po godzinie 16:00 pojawił się pierwszy na serwerze pojazd marki Camper w salonie San Fierro, Downtown. Jego cena waha się od 140,000$ do 150,000$! Od samego początku, było wielkie zainteresowanie tym pojazdem. Tego samego dnia przed 16:00 pojawiło się ponad 35 osób w salonie, z czego tylko jeden miał okazję go wykupić. Następny Camper pojawił się lekko ponad 8 godzin później. Tłumu ludzi nie zabrakło, znów mogliśmy ujrzeć na miejscu ponad 20 osób! Ostatni Camper pojawił się dzisiejszego dnia chwilę po północy. Na czas pisania artykułu, na serwerze znajduje się 5 modeli tego pojazdu, z czego szóstym będzie specjalny, z paintjob'em WOŚP-u. 

l7NyWuu.gif

Gzqqb1L.png

Udało mi się przeprowadzić krótki wywiad z właścicielem Camper'a, @Curry.

R: Redaktor @siema. Cu: @Curry

R: Cześć! Mógłbyś odpowiedzieć na parę pytań dla redakcji prasowej Project News?
Cu: Cześć! No pewnie, chodzi o mój nowy nabytek?

R: Bingo! Chciałbym się zapytać, co cię skłoniło do zakupu tego pojazdu i czy ty jesteś jego pierworodnym właścicielem?
Cu: Pojazd posiada klimat, wygląda spektakularnie oraz uwiódł mnie swoją prostotą. Posiada on wiele wariantów oraz jest tani w utrzymaniu. Nie grzeszy może prędkością, lecz czego możemy wymagać od auta takiego rodzaju. Po prostu jest wyjątkowy w swojej prostocie oraz cieszy się niezwykłym zainteresowaniem. Co do drugiego pytania, nie. Nie jestem jego pierworodnym właścicielem i musiałem go odkupić od gracza.

R: Mógłbyś się pochwalić kwotą, za którą zakupiłeś ten pojazd?
Cu: Tę informację wolę zostawić dla siebie.

R: Dziękuję za udzielenie wywiadu, masz ochotę kogoś pozdrowić?
Cu: Pozdrawiam całe SATC oraz serwer, w szczególności @Banan99!

dolPMJn.gif

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego krótkiego materiału, zapraszam do innych, treściwszych materiałów! Trzymajcie się!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Reporter @siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:  Empl. Menager @xHamster 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.