Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Włamanie na konto

chipsikk

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Zebra napisał:

Konto zablokowałam. Na konto logowano się dodatkowo z dwóch innych seriali w okresie 2023-01-26 do 2023-02-01 oraz 2022-12-27 do 2023-01-19.

I co teraz?

4 godziny temu, Zebra napisał:

Konto zablokowałam. Na konto logowano się dodatkowo z dwóch innych seriali w okresie 2023-01-26 do 2023-02-01 oraz 2022-12-27 do 2023-01-19.

Od grudnia zmieniałem kompa bo miałem rupiecia i miejsce zamieszkania bardziej sprawy prywatne 

Godzinę temu, Zebra napisał:

Nie masz zrobionej weryfikacji dwuetapowej. 

Jak nie mam

Godzinę temu, Zebra napisał:

Nie masz zrobionej weryfikacji dwuetapowej. 

Prosze odblokuj konto i tyle nic więcej nie chcę tylko nie każ mi czekać tygodnia znowu proszeee @Zebra

31 minut temu, RyShard13 napisał:

Nie da się na telefonie albo nie umiem 

Z perspektywy telefonu

- Klikasz trzy kreseski w prawym rogu na górze strony.
- Wchodzisz następnie w zakładkę "Konto"
- Klikasz "Ustawienia konta"
- Następnie nad "Nazwa użytkownika" masz słowo "Ustawienia", a obok masz taką strzałeczkę, musisz kliknąć w to.
- Następnie kliknij "Bezpieczeństwo konta" (musisz wpisać swoje hasło).

Dalej poczytaj poradnik, który został wysłany przez Zebrę wyżej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.