Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Twoja historia z MTA

ProKy

Rekomendowane odpowiedzi

Twoja historia z Multi Theft Auto

Hej! 

W tym wątku możecie podzielić się swoimi początkami, śmiesznymi sytuacjami, początkiem z serwerem, bądź innymi ciekawymi historiami z MTA!!

(Mini regulamin)

1. Nie publikuj treści zawierających - linki, nazwy, bądź IP konkurencyjnych serwerów!!!

2. Zostaw reakcje pod historią aby było miło 🙂 

3. Wprowadzając historię, przed wypowiedzią wpisz [HISTORIA], a jeśli chcesz odpowiedzieć na czyjąś historię wpisz [ODPOWIEDŹ {NICK AUTORA HISTORII}] - żeby był porządek haha.

No to może zacznijmy ode mnie 😉

A więc swoją przygodę z MTA rozpocząłem 6 lat temu, gdy miałem 10 lat, czyli w 2014 roku. Od samego początku grałem na mniejszych serwerach, lecz zawsze to były to serwery z trybem RPG, RP do mnie jakoś nie przemawiało. Zaczynałem na serwerze gdzie grało po 30/40 osób dziennie. Jak każdy, byłem wtedy zielony, nie wiedziałem co i jak się robi. Pamiętam, że zaspamiłem wiadomości prywatne właścicielowi, aby mi wytłumaczył wszystko. Lecz odpowiedzi nigdy nie ujrzałem. więc nie zostało mi nic innego niż zapoznanie się samemu. Kilka dni zajęło mi zbieranie majątku itp. aż w końcu ujrzałem rekrutację na supportera. Wtedy rozpoczęła się moja zajawka na bycie w administracji, oraz posiadania własnego serwera. Oczywiście pisałem podania kilkanaście razy, ale miałem wtedy po 12/13 lat, więc małe były szanse na dostanie się. W końcu jakoś w 2016/17 zacząłem grać na większych serwerach, każdy może się domyśleć na jakim serwerze zaczynałem 😉 . Zajawka na administrację już mi minęła, lecz nadal mam zajawkę na własny serwer, lecz go nie stworzę, bo mi się nie chce hah. Przez te 10 lat, nauczyłem się sporo rzeczy, mianowicie programowania oraz mapowania jak i komend, jak grać itp.. Z programowaniem było trudniej ale się nauczyłem. Wam też polecam, fajna robota i dobrze opłacalna 😄 . Z serwerem ProjectRPG przygodę zacząłem 21.10.2020 roku, lecz zaraz po rozpoczęciu gry musiałem zrobić sobie ponad miesięczną przerwę, teraz powróciłem do gry tutaj i raczej się mnie szybko nie pozbędziecie 😄 ...

Podziel się swoją historią!!! Zachęcam też do komentowania mojej histori!!

Miłej nocy/dnia

Pozdrawiam!!!

Moja historia wygląda następująco

[Historia]

Swoją przygodę z MTA rozpocząłem 7 lat temu jako zupełnie nierozwinięty gracz. Na początku chodziło o pseudo-serwery z maksymalnie 30 graczami. To były serwery RPG. Po kilku latach zrobiłem sobie krótką przerwę od MTA i trafiłem na platformę SAMP, gdzie grałem na najlepszym polskim serwerze RP który obecnie już nie istnieje. W tamtym czasie znałem tylko podstawowe zasady RP, więc można sobie wyobrazić, że nie jednokrotnie zostałem ukarany Admin Jailem. Wróciłem na scenę MTA i zacząłem grę na jednym z większych serwerów (Jak dla mnie na tamten czas). Na początku grało tam około 80-90 osób, z czasem napisałem podanie na Supporta i udało mi się dostać na ową rangę. Serwer nagle stał się trochę bardziej popularny i około 200 graczy zaczęło na nim grać. Liczba ta szybko spadła, ponieważ serwer był zarządzany przez niekompetentną osobę, dla której liczyły się tylko podmianki. Po kilku miesiącach na tym serwerze awansowałem do rangi administratora, ale jak można sobie wyobrazić serwer był już w totalnej rozsypce, nie pomogły desperackie próby ratowania serwera (właściciel stworzył 8 edycji). Wtedy zdecydowałem się na kilka miesięcy przerwy od MTA. Po powrocie zacząłem grać na największym serwerze w Polsce (Nikomu nie trzeba tego serwera przedstawiać). Spędziłem na nim wiele godzin, pracowałem, zarabiałem, po jakimś czasie zdecydowałem się aplikować do frakcji SAPD, zostałem przyjęty i po miesiącu ukończyłem akademię zdając egzamin. Po jakimś czasie odszedłem z frakcji i postanowiłem spróbować swoich sił w innych frakcjach, byłem w każdej po kolei. Na końcu stwierdziłem, że jedyna frakcja która mi odpowiada na tym serwerze to SAPD, więc wróciłem, ale okazało się, że to już nie to samo. Po 5 latach gry na tym serwerze odszedłem, bo uznałem, że potrzebuję nowego wyzwania. Zaraz po zakończeniu gry na wyżej wspomnianym serwerze, w okolicach kwietnia zacząłem grać na serwerze który w tamtym czasie nabrał wielkiego rozgłosu, ale jest obecnie w rozsypce i tak o to znalazłem się tutaj. Jestem na serwerze od około 2 tygodni, moją główną zajawką która sprawia mi przyjemność jest pomoc innym i mam nadzieję, że moja historia związana z tym serwerem będzie piękna i długa 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.