Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

NT podczas WOSPU i hh

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

A więc teraz podczas hh uzbierałem sobie na kutrach 1800kg, nie z mojego powodu bo wszyscy widzą jak aktualnie działa serwer dostałem Network Trouble tuż przed oddaniem ryby do miejsca zrzutu. No i teraz dwa pytanka, pierwsze: czy zamierzacie coś z tym zrobić bo sytuacja że serwer płonie powtarza się co hh, a drugie jest takie: kto mi za to odda skoro wchodząc na serwer i płacąc za premium oczekuje że będę mógł korzystać w pełni z serwera tymczasem po jednym networku i stracie dość dużej kwoty pieniędzy i prawie godziny pracy odechciewa mi się całkowicie zarabiać dalej.

Jeżeli nie masz na to jakiegokolwiek screena to nie mogę zwrócić kilogramów. To nie była wina serwera, tylko obciążenie Twojego połączenia, po prostu Twój internet nie wyrobił. Jakby to było po stronie serwera to by wszyscy gracze zostali rozłączeni. 

Na kolejne HH pracujemy nad poprawkami, które powodowały obciążenie i zostanie zmniejszona liczba slotów, aby uniknąć takich sytuacji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.