Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza iigor7

NateNeX.

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  49868
Login: NateNeX.
Nick oskarżonego: iigor7
Powód skargi: Zawyżanie ceny pojazdu
Data zdarzenia: 1/26/23 (chyba)
Dowody: wszystko jest w logach jak trzeba bedzie to podeślę pliki.
Opis sytuacji: Gracz zawyżył cene pojazdu stratum i oszukał mnie na silnik pojazdu. Gracz wspominał o ECU V4 i o poszerzkach 1.1 . Oczekiwał za to kwoty 115k - uwierzyłem mu a okazało sie że pojazd jest warty znacznie mniej. Czysty stratum to koszt około 50k + 20k za ecu i 5k za poszerzki to około 75k . Cena została więc zawyżona o około 40k + gracz nie wspominał o tym że auto posiada silnik diesla. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @iigor7 ping raczej wystarczy.

Godzinę temu, iigor7 napisał:

Przepraszam ale dla mnie ten pojazd jest tyle warty tyle w niego wpozylem sa tam tez felgi radio zderzaki wydech to tez sa koszty 

Samochód tez ma wiekszy silnik jest to koszt okolo 24k 

po 1 nie jest tyle warty - nie znałem ceny ecu a warto zaznaczyć że liczy sie 50% kosztów.  upgrade silnika nawet nie kosztuje 10k . felgi to koszt 2k radio to nawet nie ma co liczyć. Dodatkowo nic nie wspomniałeś o dieslu a sam samochód nie jest wart więcej niż 80k co można sobie łatwo podliczyć.

1 minutę temu, iigor7 napisał:

55k stratum + 40k za ecuv4 Tyle sobie liczylem + 22k/50% czyli 11k + Zderzaki 6k/50% czyli 3k + Felgi 2k + Radio 500 + Wydech 1k

20k za ecu* (50%) jak i cała reszta. 50k+20+11 , radio, wydechy, fele to koszty zerowe.. Warto dodać że auto ma diesla o którym nic nie wspomniałeś .

16 godzin temu, iigor7 napisał:

Dla mnie auto bylo tyle warty.Sami gracze proponowali mi za to auto 100-110k

Mogles nie kupywac jak ci nie odpowiadalo a cale specyfiacje auta mogles sprawdzic na forum.

Udowodnij że ktokolwiek tyle oferował. To że auto dla Ciebie jest tyle warte nie ma znaczenia. Też moge powiedzieć że manana 30kid jest dla mnie warta 200k . Specyfikacji nie sprawdzałem bo miałem do ciebie zaufanie a ty to wykorzystałeś. I nawet jeżeli nie kupiłbym tego auta to mam prawo złożyć skargę bo to jest zawyżanie ceny i oszukiwanie ludzi na specyfikacje auta.

Według moich wyliczeń na podstawie zaprezentowanego przez was tune (ecu v4, posz. 1.1, zderzaki, wydech, felgi i radio) dla pojazdu z silnikiem diesel. Wartość pojazdu znajduję się w widełkach jego sprzedaży, tym samym pojazd nie został sprzedany za zawyżoną kwote. Kwestie ewentualnej różnicy w rodzaju silnika pozostawiam bez rozpatrywania, ponieważ nie dotyczy ona powodu skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.