Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leszek*nt

DonKretto

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DonKretto
Nick oskarżonego: Leszek*nt
Powód skargi: Niesłuszne ukaranie mutem
Data zdarzenia: 29.01.2023 godz 1:06
Dowody: https://imgur.com/FSxoRpx | https://imgur.com/eVP3OY9 tak samo tam mogło być nie wpierniczaj mnie na mine albo inne słowa więc no a przez domyślanie to ja moge sie domyślać po co komuś support i co za pomocą jego sprawdza itd pozdrawiam
Opis sytuacji: Wysłałem takowego binda na g no nie jest on wulgarny taki jaki dostałem powód mute, nie dostałem żadnego warna ani nic i dostałem nagle niesłusznie mute no co przeczekam to 16h ale no przez taką sytuacje nie będę mógł napisać podania do jakiej kolwiek frakcji przez 21d co no nie jest za miłe. i no ogranicza mnie na serwerze 😛 prosze o upomnienie go albo chociaż o przeproszenie mnie. Pozdrawiam ja chei (niestety wiem że nic sie tu nie wydaży albo będe czekał z 6 miesiący na rozpatrzenie skargi ale no co warto próbować :P)

Hej

W pierwszej kolejności powinieneś poczekać na werdykt apelacji, a następnie pisać skargę. No ale jak już napisałeś to wyjaśnię tobie wszystko. Po nadaniu kary zapytałeś się mnie jaki powód kary, i co takiego "niby" napisałeś. Odpowiedziałem tobie, że słowo ocenzurowane w połowie DALEJ jest wulgarne. Dałem Tobie również link do skargi na moją osobę, która była o podobnym powodzie i została odrzucona, abyś nie tracił czasu na pisanie skargi. 

13 godzin temu, DonKretto napisał:

nie dostałem żadnego warna ani nic

Wcześniej dostałeś 6 warnów o treści "Nie wysyłamy takich bindów" "Nie wysyłaj wulgarnych logów na czat globalny!" "nie wysyłaj wulgarncyh logów" "Nie wstawiaj takich bindów na g" "nie wysyłaj wulgarncyh logów" "Nie wysyłaj takich logów na czat globalny!" ....Po których nie dostałeś kary mute. Kara jest niedługa jak na tyle ostrzeżeń, a nawet mógłbym powiedzieć, że bardzo krótka. 

13 godzin temu, DonKretto napisał:

ie wpierniczaj mnie na mine albo inne słowa

Sam dobrze wiesz co tam miało być, kara jest jak najbardziej słuszna patrząc na to ile wcześniej dostałeś za to warnów. Jest to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie, nie mam więcej nic do dodania, wszystko co mogłem to wyjaśniłem. Pozdrawiam kolego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.